• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    HITOMIG. R. R. Martin - Píseň ledu a ohně (knihy, seriál, TCG, RPG, deskovky...) SPOILERY POVOLENY!

Klub věnovaný dílu spisovatele G. R. R. Martina a všem produktům souvisejícím se světem Písně ledu a ohně.

Oficiální stránky G. R. R. Martina
    Making Game of Thrones
    Winter is coming: News and Rumors about HBO's Game of Thrones
    Oficiální stránky na FB
    Twitter: Game of Thrones
    Westeros
    Icefire.cz

SPOILERY POVOLENY!
    Cist jen na vlastni nebezpeci :)

Co Euron přinese Cersei jako důkaz věrnosti?

129 hlasy od 117 respondentů

rozbalit záhlaví
      MALARKI
      MALARKI --- ---
      PER2:
      NORDSSON: Ja bych rekl, ze bude normalne zivej i s tepem. To, ze po ty koupeli neumrzl, bude nejspis tim, ze Starkove maji vrozenou mnohem vyssi odolnost vuci mrazu nez bezna populace. Podobne jako jsou Targove odolni proti vysokym teplotam.
      CROSS
      CROSS --- ---
      PER2:
      jo, výměna mečů, to mi taky přišlo poněkud mimo jakoukoli logiku. U oštěpů mě spíš pobavilo, jak NK se fakt nemůže obtěžovat si ten oštěp vzít sám, musí mu nabíjet jeho minion, protože jinak by asi nebyl dost cool.

Co mi přišlo dobrý byla ta komická povaha konverzace v první části, kde předpokládám, že to bylo záměrně jako kontrast k tý řekněme dramatický druhý části, i když teda ta se neukázala zase tak dramatická, když z klíčových postav nikdo nezakukal.
      ARAON
      ARAON --- ---
      PER2: Tak pokud si vzpomínám, GRRM celkem jasně řekl, že lord Beric je v podstatě wight, po to oživení. Žadný tep. Možná to platí i pro Jona? Třeba dejchá jen ze zvyku, jako Neo v Matrixu. ;-)
      BEOWULF_CZ
      BEOWULF_CZ --- ---
      PER2: imho to stahnuti mi neprislo uplne netakticky.. ja si furt myslim ze ten dech by jim nic neudelal..
      PER2
      PER2 --- ---
      john ma nejaky sebevrazedny tendence, projde za zed a hned se zbavuje jediny efektivni zbrane
      zbyly dva draci jsou dobry flegmousove, nejakej vocas jim tam prospikuje brachu a voni ho neletej okamzite usmazit, john ma plice jako buh, v ledovy vode - to je na nejaky rekordy a kuriozity, ale po bronovi se uz neni cemu divit, asi nejakej specialni vycvik, krakeni by mohli zavidet, kazdopadne by jeste mohl trenovat termoregulaci na revenanta je porad kratkej
      zaverecna scena john + dany - trosku cringe, chvili jsem i myslel ze john umrel, jak tam na nej byl dlouhej zaber :)
      hound ma dobry hlasky, jinak jak tam hazel kameni na mrtvolaky, tak jsem si chvili rikal, ze po nich zacnou hazet kameny zpatky :)
      night syn honzy zeleznyho ma asi drahy ostepy, to mohl hazet na ty borce uprostred rybnika, zatim co mel dlouhou chvili pri cekani az to zamrzne, moc prostoru na klickovani nemeli
      celkove dobra podivana, ale ty teleporty a super nesmrtelny hrdinove, uz jsou trosku moc
      NORDSSON
      NORDSSON --- ---
      DOUPLE: Myslim, ze Sansa je jeho slabina. A ona to moc dobre vi, ale nechava si to jako svuj trumf.
      NORDSSON
      NORDSSON --- ---
      ARAON: Hmm, pravda, na Roberta jsem uplbe zapomnel. :-( Meh, ze by se v druhy polovine posledni rady objevil, aby nas Malicka zbavil?
      Ovsem ted jsem si vzpomnel, nebylo nekde v knizkach trochu vysvetleno, jak to Malicek vidi, kdyz se stal panem na Harrenhallu? Mel jsem za to, ze on chce vladnout primo, ale je si vedomej toho, ze jeho jedina sance je, kdyz ve hre zbyde jako posledni.
      ARAON
      ARAON --- ---
      NORDSSON: Tak Littlefinger se nemůže stát jen tak mírnyxtírnyx vládcem Vale, že. On je lord regent, než Robin dospěje. Tohle by šlo jedině tak, že by si Sansa vzala Roberta a Littlefinger by z pozadí tahal za nitky. On je přímo ztělesněním pojmu "šedá eminence". Velmi pochybuji, že by chtěl někdy vládnout z první řady to vůbec není jeho styl.
      DOUPLE
      DOUPLE --- ---
      NORDSSON: u takovyho mistra konspiraci by podobnej prubeh asi neprosel :)
      ANNNA
      ANNNA --- ---
      ALCATOR: Tomu moc nevěřím. Mohli natočit všechny exteriéry se skutečným sněhem, a interiéry točit klidně v říjnu... Maximálně by se jim herci trochu opotili v těch zabedněných kulisách a kožiších.
      JCD
      JCD --- ---
      Z Tyriona dělají najednou strasnyho prizdisrace, me not likes ...
      BEOWULF_CZ
      BEOWULF_CZ --- ---
      jojo taky si rikam proc vedle tech cool kouzel se proste nenaucil nejakou tupou telekinezi
      ALCATOR
      ALCATOR --- ---
      FLOE: Důvodem pro zkrácení je, že natáčení mohlo začít až o 3 měsíce později (potřebovali skutečný sníh) a neměli tedy dost času na 10 dílů.
      KOCHANSKA_CH
      KOCHANSKA_CH --- ---
      SPLIFFBOY: Normálně su taky hnidopich, ale tady s bavím a užívám si příběh.
      CROSS
      CROSS --- ---
      FLOE: no tak pokud by ty hypotetický další díly unikaly z HBO tak jako doteď, tak asi ne.
      SPLIFFBOY
      SPLIFFBOY --- ---
      jako zene to silenym tempem v tyhle serii, coz generuje spoustu zkratek a nesmyslu, nicmene kdyz se v tom clovek nema potrebu stourat, tak zabava celkem slusna... je v tom spousta penez, je to akcni, jsem zvedavej na finale rady... a taky co za smrst predvedou v ty pristi, jeste kratsi serii.
      NORDSSON
      NORDSSON --- ---
      Ok, takže linku se Zdí asi máme vyřešenou:

bude se to tam rubat draci vs draci, ice vs fire

a pravda a láska zvítězí. Takže jsou tu zajímavější věci - třeba Sansina endgame. Myslím, že by si mohla vzít Littlefingera, aby ho v nějaký kritický chvíli uklidnila a on už neměl důvod dál cokoli hrát za jejími zády. Klidně by si od něj mohla nechat i udělat dítě. Stala by se tedy Lady of Vale (protože na Severu po Jonově návratu vládnout nebude), její syn by byl dědic, lordi z Vale ji mají rádi. No a potom by Littlefinger prostě zakopmul při průchodu okolo moon door a všichni lordi z Vale by se tvářili, že to se tak občas stává...
      JADE
      JADE --- ---

musel jsem se na to podivat jeste jednou a ty retezy, jsou fakt neskutecna saskarna :( myslim ze ani zombies by takovou tihu neunesly a rozpadly se pod tou zatezi na padrt ;(

FLOE
      FLOE --- ---
      JANDOS: Proc? Dyt to nebude mit se serialem nic spolecnyho.
      LOOP_ONE
      LOOP_ONE --- ---
      všichni jsou moc dobří plavci....min. delfíni
      nemrtví dávali pozor při nauce o materiálu
      Night King asi chodil na lekce k Železnýmu
      díky Brannovi a scénáristům víme, že čas nehraje roli ..
      btw, už jednou to tak scenaristi zabili s Aryou v Bravosu a teď uplně stejný...
      smutný...na papíře to určitě vypadalo dobře..
      po 4tý a 5tý epizodě ... strašná křeč tahle 6tá
      honem rychle, at to máme za sebou je to hrozně drahý natáčení (produkce HBO)
      TRIPLT
      TRIPLT --- ---
      JANDOS: Proc? :)
      JANDOS
      JANDOS --- ---
      Kazdopadne na Winds of Winter (pokud by to nahodou vyslo) uz po tomhle rozhodne seru :)
      FLOE
      FLOE --- ---
      Jako taky me sere, jaka je to v zaveru slatanina. Neverim, ze by se jim dva tri dily navic, ktery by to imho dost vyrovnaly, nezaplatily...
      TRIPLT
      TRIPLT --- ---
      Dobrý no... zkouknul jsem to... pekna podivana, ale nesmyslne slataniny... ty teleporty... kdyby tohle rozdelili aspon na dva dily, tak si reknu "ok".
      Jinak dobre jste to tu zaspamovali... 150 neprectenejch za odpoledne! :D
      Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam