• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    HITOMIG. R. R. Martin - Píseň ledu a ohně (knihy, seriál, TCG, RPG, deskovky...) SPOILERY POVOLENY!
    AMANT
    AMANT --- ---
    ARAON: no myslimze u ostatnich periferii lze to prokrveni omezit ale u hlavy s mozkem moc ne. no to je asi jedno, ale stejne me fascinuje, ze lidi si na telo vezmou v zime 5 vrstev, na nohy jednu a na hlavu nic.
    TOOMIX
    TOOMIX --- ---
    ARAON
    ARAON --- ---
    AMANT: Hlava prý neztrácí o nic víc tepla, než jakákoliv jiná část těla. Záleží jen na ploše nezakryté kůže.
    PER2
    PER2 --- ---
    TAPINA: a to v tech minus dvaceti chodis jen po meste nebo chodis bez cepice nekde po horach (pokud po horach a treba par dni, tak to klobouk dolu uprimne)
    jinak v ty vanici taky moc neresili nejaky kapuce/cepice, a kdo zazil poradnej vitr v zime vi, ze to neni prdel, kazdej normalni clovek v zime teplem/energii setri, kor kdyz jdu za zed na nevim jak dlouho :) hold zivly v got jsou takovy mily na vsechny :)
    AMANT
    AMANT --- ---
    TAPINA: no vidis, a pritom udajne 40% tepelnych ztrat v zime ma clovek z nezakryty hlavy.
    TAPINA
    TAPINA --- ---
    PER2: Tak na noc si třeba něco natáhli, v noci jsme je neviděli :o) Hele, já taky nosím čepici až když je -20 (takže prakticky nikdy). Záleží na tom, jak fouká vítr (tam asi moc nefoukal) a co má člověk na zbytku těla (ty kožešiny a dlouhé pláště jim nepokrytě závidím).
    PER2
    PER2 --- ---
    JCD: nevim, jestli si byl nekdy v mraze pres noc, ale rozhodne nechces mit holou hlavu..

u hlavnich postav je tohle bohuzel tohle nutny zlo, proste musime videt, kdo je kdo
    vim, ze kdyz jsem sledoval nejaky prvni sceny ze zdi + cetl knizku, tak v knize tam "chcipali mrazem" a klepali neustale kosu v serialu tam behali jak na plazi pomalu
    JCD
    JCD --- ---
    ANNNA: takova kosa tam nebyla, ten led byl tenoucky.
    JOPS
    JOPS --- ---
    tak jsem to ted zkoukl :) a jako jo. Rozhovory pri hledani nemrtvych me docela bavily :)

a cist tady ty spekulace je pekne naprd, protoze Vam to docela vychazi :) Ja obycejnej konzument obsahu jsem pak akorat nasranej, kdyz vim jak to dopadne :)) viz draci v tomto dile :)
    ANNNA
    ANNNA --- ---
    PAN_SPRCHA: Jako jo, v bitvě to chápu. Ale "dřepíme na skále a čekáme, jestli umrznem. A aby bylo vidět, kdo je který mražený karbanátek, necháme si kapuce dole celou noc, aby nám do havraních vlasů sníh napadal", to nechápu!
    MADIETTA
    MADIETTA --- ---
    Já jenom jestli ještě má cenu frkat ke všemu ty spoiler tagy :)))
    MADIETTA
    MADIETTA --- ---
    CLAVEN: Oh ne, obávám se, že tentokrát jsem nevydržela. :D
    CLAVEN
    CLAVEN --- ---
    LELI: zajtra vychádza na Netflixe celá sezóna Defenders, nebojím sa, že nebude čo pozerať
    CLAVEN
    CLAVEN --- ---
    MADIETTA: ty :)
    JADE
    JADE --- ---
    MADIETTA: asi moc ne ;)
    SIRRIL_NEMESIS
    SIRRIL_NEMESIS --- ---
    CLAVEN: dekuju, uz si to nejak matne vybavuju...
    MADIETTA
    MADIETTA --- ---
    Je tady prosím vás někdo, kdo se tentokrát rozhodl počkat do neděle?
    LELI
    LELI --- ---
    Nebylo? :-)

PAN_SPRCHA
    PAN_SPRCHA --- ---
    CYBERKOTLIK:ten ještě lítat bude;)
    CYBERKOTLIK
    CYBERKOTLIK --- ---
    PAN_SPRCHA: no myslim, ze toho draka muzes pocitat taky:)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam