• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    HITOMIG. R. R. Martin - Píseň ledu a ohně (knihy, seriál, TCG, RPG, deskovky...) SPOILERY POVOLENY!
    SPLIFFBOY
    SPLIFFBOY --- ---
    TOREIP: fajn, fakt dík za upozornění, jinak by mi start předprodeje utekl.. takže zítra místo oběda pro lístky a tentokrát do kina v centru a na místa, kde si nevykroutím krk a stejně v tmavých scénách nic neuvidím :)
    TOREIP
    TOREIP --- ---
    Hra o trůny velkolepé finále sedmé řady v CineStar - CineStar
    https://www.cinestar.cz/...y-v-cinestar?utm_source=facebook&utm_medium=websiteclick&utm_campaign=got
    WITTGENSTEIN
    WITTGENSTEIN --- ---
    JCD: Hlavně on ještě neví všechno - jsou to střípky, které nejsou pospojované.
    GANDHI
    GANDHI --- ---
    JCD: tak nemusi vedet "uplne vsechno", staci, aby mohl vedet cokoli:)
    JCD
    JCD --- ---
    Zajimalo by mne, jak je to vymyslene, jestli Bran skutecne vi a vidi vsechno, nebo muze vlastne ve sve mysli pouze cestovat casem a prostorem a pak vse co vidi se odehrava a) v realnem case, nebo jestli je tam b) nejaka casova komprese...
    pokud a) tak je to dost omezujici schopnost....v podstate jako matrix... hodina casu v jinem case = hodina casu Branova zivota? To i kdyby nedelal 20h denne nic jineho tak rozhodne nemuze vedet vsechno...
    ALCATOR
    ALCATOR --- ---
    MADIETTA: Já si to dal v sobotu večer, protože pondělí budu mít hodně plný a nestihl bych to zkouknout.
    INF1466
    INF1466 --- ---
    The night is dark and full of spoilers.
    PAJA07
    PAJA07 --- ---
    Dil dobrej.. ale ten konec.. to zase nejak nemelo logiku.. :(
    ZUZKAOU
    ZUZKAOU --- ---
    MADIETTA: velmi no nějakou zázračnou eflí, že tak tenoučká izoluje. Navíc tedy paní, která je z rodu, co evidetněn led špatně snáší.
    MADIETTA
    MADIETTA --- ---
    ZUZKAOU: ale ine, dyť je vidět, že je podšitej kožešinkou.
    ZUZKAOU
    ZUZKAOU --- ---
    BLEVAJZZ: hezkej byl což o to, ale pokud to nebyl nějaký kouzelný elfí výrobek, tak profukoval a nehřál
    BOBBYLON
    BOBBYLON --- ---
    Tell Cersei it was meow.
    ZUZKAOU
    ZUZKAOU --- ---
    PAN_SPRCHA
    PAN_SPRCHA --- ---
    LELI: a co teprve až zjistí, že po příští epizodě si počká tak 1,5 roku. dřív jak to bylo rozplizlí po deseti paralelních liniích se to dalo natáčet zároveň, ale teď jak pojedou víceméně v jedný tu osmou sérii tak už něco melou o first half 2019
    RUDIE
    RUDIE --- ---
    dračí švanda na útesu

Instagram
    https://www.instagram.com/p/BX5_r1xFWFX/
    PAULMUADDIB
    PAULMUADDIB --- ---
    IVUS_KA: Já si jako oslíka představuju Tyriona.
    JCD
    JCD --- ---
    PAN_SPRCHA:
    AMANT:

Yarp!
    BLEVAJZZ
    BLEVAJZZ --- ---
    ZUZKAOU: náhodou ten zimní kabáátek byl moc hezký... je vidět, že její módní stylisti na dragonstonu zamakali. pro každou příležitost jinej mundůůr:-)
    TAPINA
    TAPINA --- ---
    ZUZKAOU: Už jsme si řekli, že drak je vytápěnej.
    ZUZKAOU
    ZUZKAOU --- ---
    CYBERKOTLIK: třeba Danny svištící si to na drakovi ;-)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam