• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    HITOMIG. R. R. Martin - Píseň ledu a ohně (knihy, seriál, TCG, RPG, deskovky...) SPOILERY POVOLENY!
    LSDMASACRE
    LSDMASACRE --- ---
    HWLLFFRDD: to sice ano, ale přijde mi že když jsou oživený magií WW tak jsou stejně náchylní na dragon glass jako WW. Dyť tam celej hořel, dostal kolik zásahů a držel... a pak dostal dýkou do hlavy a šel...
    HWLLFFRDD
    HWLLFFRDD --- ---
    LSDMASACRE: No ale medvěd byl wight neboli zombík, nikoli white walker.

Jinak teda musim říct, že ta touha ukázat co nejvíc zombíků v co největším prostoru mě srala už při prvním výskytu někdy v 3. nebo 4. sérii. Teď se tam objevuje ta záplava, kde množství zombies by bylo vhodné přepočítávat pomocí Avogadrovy konstanty na snesitelnější čísla, která se ale před kontaktem s nepřítelem poslušně řadí do fronty, a už to je prostě jenom směšný. S07E06 měl režírovat Michael Bay, dopadlo by to podobně
    LSDMASACRE
    LSDMASACRE --- ---
    A co ty dvě dýky co měl Jorah? jasný dragon glass. Byly vidět jak sejmul toho medvěda a jak šel hned k zemi.
    JCD
    JCD --- ---
    MEMENTO_ISHMENE: Tormund mel palici posazenou obsidianem, Jorah mel obsidianove dyky, za mne dobry...
    RUDIE
    RUDIE --- ---
    Sice je na Walkers, ale ty tam jsou přece taky. Počítal jsem, že budou všichni vyzbrojený a teda moc to tak nevypadalo.)
    JANCHR
    JANCHR --- ---
    MEMENTO_ISHMENE: dragonglass je na white walkers ne?
    MEMENTO_ISHMENE
    MEMENTO_ISHMENE --- ---
    Mě teda „pobavilo“, jak se nespočetně epizod řeší využití Dragonglass proti nemrtvým a nakonec na ně vyběhnou s dýkou, kladivem, bez čepic atd.
    FABE
    FABE --- ---
    Game of Thrones: Season 7 Finale Preview (HBO)
    https://www.youtube.com/watch?v=-5xdTlgaaaw
    GIINGGER
    GIINGGER --- ---
    MRAKY: No tak sup kde to je :D
    ARAON
    ARAON --- ---
    Tak si tak rikam, ze jedina vec by mohla tuhle epizodu vylepsit, az skoro zachranit. Kdyby se ukazalo, ze tu zpravu Daenerys neposlala Nightwatch / Gendry, ale Bran, dlouho pred tim, nez se to vsechno zvrhlo v shitshow.
    ARAON
    ARAON --- ---
    FLOE: Kdepak. Esli to takhle pujde dal, tak ta skonci vedle Night Kinga jako extra snehobila Night Queen. :-P
    FLOE
    FLOE --- ---
    ARAON: Doufam, ze to stejny udelaj s Cersei. Je votravna a pro serialovej dej zbytecna jako Littlefinger.
    ARAON
    ARAON --- ---
    DOUPLE: To bude Littlefinger. Autoři vůbec netuší, co s tou postavou dělat. Tak ho určitě odkrouhnou. Death by Arya hádám.
    CYBERKOTLIK
    CYBERKOTLIK --- ---
    DOUPLE: Jon romance by mohla bejt narusen zajetim - skonci v Cerseine horrorovym zalari a ona ho tam bude chodit osobne trapit.)
    DOUPLE
    DOUPLE --- ---
    ARAON: taky sem si rikal co bude za cliffhanger do dalsi sezony. Imo to co pises + not-so-subtle Jon romance + nejakej Cersei twist + jedna z hlavnich postav pryc
    MAWERICK
    MAWERICK --- ---
    ARAON: oboji tak asi 1000% :) myslim ze ted uz se ten dej nijak vrazne komplikovat nebude... pomerne primocare se to bude sunout k finalni bitce (at uz bude kdekoliv a mezi kymkoliv)
    ARAON
    ARAON --- ---
    Tak jake myslite ze jsou sance na to, ze posledni scena tehle serie bude jak jde Zed k zemi a vali se pres ni armada nemrtvych? Ja bych to videl tak na 99.9% a tak na 100%, ze v tom bude hrat nejakou roli
    zombifikovany Viserion
    .
    TALPENNY
    TALPENNY --- ---
    MALARKI
    MALARKI --- ---
    PER2:
    NORDSSON: Ja bych rekl, ze bude normalne zivej i s tepem. To, ze po ty koupeli neumrzl, bude nejspis tim, ze Starkove maji vrozenou mnohem vyssi odolnost vuci mrazu nez bezna populace. Podobne jako jsou Targove odolni proti vysokym teplotam.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam