• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    HITOMIG. R. R. Martin - Píseň ledu a ohně (knihy, seriál, TCG, RPG, deskovky...) SPOILERY POVOLENY!
    ALONSY
    ALONSY --- ---
    CLAVEN: Trapný mi to ani nepřišlo (nebo si to nevybavuju), jenomo mě to hrozně sralo a k smrti nudilo.
    CLAVEN
    CLAVEN --- ---
    HNIZDO: Závidím, ja som mal vleklý pocit trápnosti po celú dobu, čo som čítal ADWD.
    HNIZDO
    HNIZDO --- ---
    CLAVEN: s rostouci komplexnosti pribehu mohou vznikat glitche, ale u knih se mi nikdy nestalo, ze bych mel pocit zubu zatnutych do spravne podchlzene zmrzliny. neni vsak vylouceno, ze si toho pocitu v zakonceni knih jeste uziju.
    CLAVEN
    CLAVEN --- ---
    HNIZDO: bol, prvé tri knihy.
    CLAVEN
    CLAVEN --- ---
    KRATIHLAV: myslíš, že GRRM by napísal niečo lepšie? Vážne? Aj po ADWD si to myslíš?
    ARAON
    ARAON --- ---
    JOPS: Fór je v tom, že kdyby tam byla lana, skoro nikdo se po tom nebude pídit. Ovšem lana nejsou dost cool. Takže opět dostal přednost vizuál před logikou.
    CYBERKOTLIK
    CYBERKOTLIK --- ---
    MALARKI: no ja myslel pro nej posledni:))
    JCD
    JCD --- ---
    JOPS: taky si rikam, ze by si lidi meli to pideni setrit. Da roky do pristi serie bude sakramentsky dlouha doba ;)
    JCD
    JCD --- ---
    ZUZKAOU: good point
    HNIZDO
    HNIZDO --- ---
    JOPS: GoT byl zalozeny na syrove realisticnosti a prirozene mechanice stredovekeho sveta. podobne osli mustky jako turboraven, retezy spawnute odnikud, nepochopitelne pitome chovani postav, aby se neco stalo - prestava to byt zabavne. Do posledni epizody jsem si kazdou ep pustil nekolikrat, ale tu posledni uz ne - je prilis bolestive trapna.
    MAWERICK
    MAWERICK --- ---
    myslim ze to ma koncit jinak
    FLOE
    FLOE --- ---
    Je vlastne nekde psano, jestli to D&D ukonci stejne, jako ma Martin v planu v knihach, ktery jim sdelil nebo se vydaj jinou cestou az do konce?
    KRATIHLAV
    KRATIHLAV --- ---
    K poslední sérii mě napadají slova klasika: Je to běs, je to běs.

Doufám, že se G. R. R. Martin nechá ukecat a napíše alternativní konec (a příběh).
    WRATA
    WRATA --- ---
    ALCATOR: Imho mezi zabitim a vytazenim draka uplyne nejakej cas. Preci jen dojit pro ne do Hardhomu a zpatky neni uplne kratka streka
    ZUZKAOU
    ZUZKAOU --- ---
    Tak jako vzhledem k teleportům a k tomu, že v tom zamrzlém jezeře se drak nebude moc rozkládat - scéna vytahování se klidně mohla odehrát měsíce po té co se vynořil Jon, žejo.
    JOPS
    JOPS --- ---
    hele a fakt si myslite, ze scenaristi tusili, ze se divaci zacnou pidit po tom, kde vzali retezy na vytahnuti draka ? Fakt bych to uplne nehrotil :) Proste povinna vybava na draka, stejne jako hever v aute ne ? :)
    ALCATOR
    ALCATOR --- ---
    Zatím nevíme, jak hodlá Night King prorazit zeď. Možná, že ty řetězy měli připravené na svůj plán.
    Možná, že mezi zabitím draka a jeho vytažením uplynul nějaký čas a za tu dobu si ty řetězy vyrobili.
    Zatím v seriálu nezaznělo, co vlastně Night King chce a proč.
    Někdy holt se dozvíme důvod nějaké akce až dlouho po té akci.
    CROSS
    CROSS --- ---
    To ukovali zombíci z řetězů strejdy Benjena.
    ARAON
    ARAON --- ---
    FLOE: Je tam malinkaté molo. Na prťavém jezírku. Co tam dělají řetězy na upoutání záoceánského parníku to nevysvětluje.
    ZAREK
    ZAREK --- ---
    FLOE: a ta lod byla kontejnerova superlod co si s ni wildlings vozili snih z jedny strany jezera na druhou!!!!
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam