• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    HITOMIG. R. R. Martin - Píseň ledu a ohně (knihy, seriál, TCG, RPG, deskovky...) SPOILERY POVOLENY!
    ARAON
    ARAON --- ---
    Pristi sezona bude mit jen sest dilu, ale kazdy ma mit kolem 90 minut.
    ARAON
    ARAON --- ---
    Jo, ja si tu jen odlozim predpoved. Viserion pujde k zemi pomoci sipu z nejake te balisty. A ten sip bude made by Gendry, prekovany z mecu co puvodne tvorily Neduv Ice.
    ARAON
    ARAON --- ---
    Tak co. Je tu nekdo necim skutecne prekvapenej?
    AMANT
    AMANT --- ---
    jakoze targaryen family tree is chaos?:)))) nejsem tvuj dedecek, jsem tvuj bratr!
    JCD
    JCD --- ---
    Chaos is a ladder.
    TRAVIX
    TRAVIX --- ---
    "Targaryen family tree is... Well, it is more like a ladder than a tree."
    HITOMI
    HITOMI --- ---
    GIINGGER
    GIINGGER --- ---
    Oni si to jezero cely vyrobili, husty :) kdyz uz jde pribeh do sracek tak diky temhle videim clovek furt muze ocenit tu vizualni stranku a kolik prace v tom je.

Game of Thrones: The Frozen Lake (HBO)
    https://www.youtube.com/watch?v=yx9dRL1BCCQ
    ARAON
    ARAON --- ---
    George RR Martin Throws Massive Shade at Game of Thrones
    http://www.youtube.com/watch?v=85XrjUmeKy4
    PAN_SPRCHA
    PAN_SPRCHA --- ---
    HNIZDO: tak tomu bych mozna veril, kdyby to vzal do ruky kvalitni scenarista, kterej v minulosti prokazal, ze umi napsat kloudnej scenar. kdyz to ma v ruce typek, kterej na co sahnul to zvoral a patrne jeho nejvetsi deviza je jak vypada, nedali tomu vytvorit neco kloudneho ani sanci.
    TRAVIX
    TRAVIX --- ---
    CROSS: HBO, asi před 10 lety:

Producent 1: "...no a bylo by to historický fantasy a s extrémně vysokým rozpočtem, vlastně asi nejdražší TV seriál všech dob a..."
    Producent 2: "Hele, zpomal trochu, Davide, jo? Víš, jak to v těhlech seriálech chodí. Herci si v pátý řadě řeknou milion za epku a ty jim to musíš dát, protože jsou to hlavní postavy a ty nemůžou umřít a pak ti nezbyde ani na kulisy a pak..."
    Producent 1: "Kur*a, to mě nenapadlo..."
    Producent 2: "Je to blbý..."
    Producent 1: "Hele... Já znám takovýho týpka... Jmenuje se George R. R. Martin..."
    HWLLFFRDD
    HWLLFFRDD --- ---
    Fakt se snažili tam tu logiku najít... tam kde to šlo...

Game of Thrones S7E06 Explained
    https://www.youtube.com/watch?v=X_6j7RDaL6E
    MAWERICK
    MAWERICK --- ---
    TOREIP: husty.. :)
    CROSS
    CROSS --- ---
    Holt finanční nevýhoda projektu, kde se hlavní postavy nezabíjej jak na běžícím pásu. ;–]
    JADE
    JADE --- ---
    GIINGGER: na hercich...kazdej z nich dostav 1mil. $ za epizodu ;)
    TOREIP
    TOREIP --- ---
    MAWERICK: Prvni co google vyflusnul - http://variety.com/2016/tv/news/highest-paid-tv-actors-salaries-1201874142/ Takze ten budget zmizi raz dva.
    MAWERICK
    MAWERICK --- ---
    GIINGGER: TOREIP: nebude to dil/sezona?
    TOREIP
    TOREIP --- ---
    GIINGGER: Z toho jsem taky nervozni..
    GIINGGER
    GIINGGER --- ---
    ARAON: Me na tyhle informaci nejvic zaujalo, ze jeden dil blbyho TBBT stoji fucking 10 milionu dolaru. Na co to jako vyplacaj kdyz se to cely odehrava asi tak ve 4 obmenujicich se kulisach a hercu tam je podstatne min?
    ZUZKAOU
    ZUZKAOU --- ---
    THEODORT: jo - magie ohně vs. magie ledu a smrti. To pořád má jakousi vnitřní konzistenci. Plus středověká technologie, nejednoznačné charaktery postav a vcelku dobře motivované jednání minimálně do Hostiny pro vrány.

Pak to GRRM začalo prudit, ale zase v Tanci s draky furt někdo někam pochodoval, že. Uznávám že by to v seriálu bylo ještě otravnější, než knize, proto mi běžné teleporty zas až tak nevadí.

No a teď prostě vymyslí nesmyslnou výpravu za zeď, ještě teda najendou vytáhnout Robertova bastarda a pošlou kvůli tomu Tyriona do města na rande s Bráchou, přes tajné prostředníky. Na rande o kterém Cersei ví a je jí ukradený. A pak už jen vršej jednu nelogičnost za druhou, jen aby se dala nakonec natoči bitva draků proti sobě,

A to jsem fanoušek Doctora who a mám humanitní vzdělání, takže míra wiblywobly co snesu je docela vysoká.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam