• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    HITOMIG. R. R. Martin - Píseň ledu a ohně (knihy, seriál, TCG, RPG, deskovky...) SPOILERY POVOLENY!

Klub věnovaný dílu spisovatele G. R. R. Martina a všem produktům souvisejícím se světem Písně ledu a ohně.

Oficiální stránky G. R. R. Martina
    Making Game of Thrones
    Winter is coming: News and Rumors about HBO's Game of Thrones
    Oficiální stránky na FB
    Twitter: Game of Thrones
    Westeros
    Icefire.cz

SPOILERY POVOLENY!
    Cist jen na vlastni nebezpeci :)

Co Euron přinese Cersei jako důkaz věrnosti?

129 hlasy od 117 respondentů

rozbalit záhlaví
      FLOE
      FLOE --- ---
      PER2: On ji musel rozparat. Ve zdi ma bejt magie, diky ktery nemuzou zed prekrocit, ale v serialu se o jaksi nejak moc nemluvilo, jestli vubec.
      PER2
      PER2 --- ---
      PER2: ah
      PER2
      PER2 --- ---
      SICKBOY4000: hraje ho porad nebo ho pouzili jen ve scene, kde ho children propichli?

add zed a drak, cekal jsem ze usmazi s drakem maniky na hradbach a tim z nich udela mrtvaky, ktery pujdou pak otevrit, ne ze rozpare zed jako nic, no tyvole to je moc
      ARAON
      ARAON --- ---
      FLOE: Vpravo nahoře je vidět vršek Zdi s NW pozorovatelnami a pokračování Zdi dál na západ. Tam nahoře stojí Tormund a vyjeveně kouká.

ARAON
      ARAON --- ---
      FLOE: Na kraji (u moře) nezůstalo stát nic. Ale na druhou stranu všecko. Zeď je v podstatě 2D záležitost. Doleva, doprava. Doleva moře, padlá Zeď, všichni mrtví. Doprava dalších pár set mil Zdi, všichni živí.
      FLOE
      FLOE --- ---
      GIINGGER: Jsem se na to musela podivat znovu a fakt kousek zustal uplne na kraji. Ale ne ze bych se puvodne nejak zamerovala na to, kde Tormund s Bericem vlastne stoji.
      ARAON
      ARAON --- ---
      GIINGGER: Po celé délce Zdi se táhne cesta. V dávných dobách se po ní prý i jezdilo na koních. Je to spojnice mezi jednotlivými NW hrady. Eastwatch sice celá zařvala, ale vršek zdi dál vesele pokračuje svých pár set mil. Pokud chtějí chlapci dolů, budou muset buď někde slanit, nebo odťapkat k dalšímu NW hradu, kde bude schodiště dolů.
      GIINGGER
      GIINGGER --- ---
      ARAON: Nesebralo to celej Eastwatch? Priznavam, ze jsem se u tyhle casti zrovna soukala do tricka, tak mi mozna neco uniklo)
      ARAON
      ARAON --- ---
      GIINGGER: Spadla část Zdi směrem k moři. Na druhou stranu (tam kam běžel tormund a Beric) to zůstalo stát.
      GIINGGER
      GIINGGER --- ---
      FLOE: Ze by to Tormund prezil docela pochybuju kdyz to proste komplet spadlo, i kdyby to stihnul dolu tak ho to zavali. Na druhou stranu by ale pri tom, jak benevolentne v tyhle rade zasahuje deus ex plot armor bylo divny, kdyby ho nechali umrit takhle "blbe" a bez patosu.

Sex scena mohla bejt teda lepsi, hlavne ve srovnani s tim, kolik prostoru dostali eunuch a Missandei. Aspon ma Jon peknej zadek. Ale ty vole ze se i pri sexu tvari jak bozi umuceni, to ten herec fakt neumi udelat zadnej jinej vyraz?

Jsem zvedava na Golden co. pristi sezonu, nevede je nahodou Daario v serialu, nebo aspon tohle nesplacali do jednoho a ma ty svoje Second Sons? Ze by se tam zabyvali takovejma detailama jako kdo GC zalozil uz ani nedoufam..
      BEOWULF_CZ
      BEOWULF_CZ --- ---
      strasne se mi libi ten napad s tim troubenim... 1x dobry 2x pruser 3x megapruser... :) je to hodne atmosfericky
      BEOWULF_CZ
      BEOWULF_CZ --- ---
      Mno hodne se kecalo.. za me spokojenost.. cim min hollywood tim mi ten serial prijde lepsi :D
      MAWERICK
      MAWERICK --- ---
      GEKONZPRAHY: BLEVAJZZ: odlehcovani neasi... :)
      BLEVAJZZ
      BLEVAJZZ --- ---
      GEKONZPRAHY: navíc s potrhanými křídli???!!!!
      BEOWULF_CZ
      BEOWULF_CZ --- ---
      spoiler hned v traileru na S1 :D
      obrazek
      GEKONZPRAHY
      GEKONZPRAHY --- ---
      Tak krom toho potratu a toho, že nemrtváka rozpárá na tom summitu Hora se vyplnilo všechno, co už bylo dopředu jasný...

Ten díl se mi líbil zhruba do konce toho summitu, pak už to šlo do sraček a ice dragon byl teda dobrej poděl... Tim že chcípnul najednou může lítat tak dvakrát rychlejc?
      FRIZER
      FRIZER --- ---
      Líbí se mi Jaimiho výraz na začátku když přijedou dothraki....

FLOE
      FLOE --- ---
      A jeste predstava, ze za tim kompem vsichni sedime ve stejnym casovym pasmu :D
      BRUKEV
      BRUKEV --- ---
      Ty vole, to mi mozek nebere.
      Je tady klub s povolenýma spoilerama.
      VŠICHNI ví, že tu spoily jsou.
      Z neděle na pondělí je nový díl. Navíc poslední.
      Tak ku*va tady nelezu, když mám strach, že si něco nevhodného přečtu, mrknu se na to sám a pak sem vlezu komentovat.
      RATTKIN
      RATTKIN --- ---
      FLOE: nečekal jsem to v šest ráno, to obvykle Nyx spí
      ARAON
      ARAON --- ---
      FLOE: Jojo. Tormund to dal. Byl na te druhe strane nez ktera zuchla. Kazdopadne z Eastwatch in the Sea nejspis nikdo neprezil.

Kazdopadne budeme mit asi jeste navrch Fight of the incestuous preggos queens.
      FLOE
      FLOE --- ---
      RATTKIN: A co cekas, ze tu po odvysilani asi tak bude za prispevky?
      Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam