• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    HITOMIG. R. R. Martin - Píseň ledu a ohně (knihy, seriál, TCG, RPG, deskovky...) SPOILERY POVOLENY!
    SAMOUT
    SAMOUT --- ---
    AVATAR: Ja si to puvodne myslel taky, na druhou stranu, Dany prece milujou uplne vsichni chlapi v okruhu mnoha set km, by se tam nevesli.
    TRIPLT
    TRIPLT --- ---
    AVATAR: To mi do toho nejak nesedi... spis jsem predpokladal, ze tam bude okounet Mormoth :D
    To jsem jako jedinej, kdo to pochopil tak, ze Tyrion miluje Dani a kdyz zjistil, ze se misto nej pelesi s Jonem, tak byl zklamanej a proto ten zhrzenej ksicht? :)
    ARAON
    ARAON --- ---
    ARAON: Jo. Tak přesně totéž říkala i moje žena. Jediné co mi k tomu nesedí je, že jestli se v GoT dočkáme porodu, tak někdy v posledním dílu. A to spíš od Dany. Od Cersei očekávám akorát efektní úmrtí. Možná v tomtéž díle.
    TRIPLT
    TRIPLT --- ---
    Mno tak jsem se k tomu taky konecne dostal :)

Malicek... hm velmi shit konec... od te doby co zacal skemrat a tvarit se buh vi jak... cekal bych teda lepsi zaver pro tuto postavu...

Cersei... huh i jsem ji to veril, ze tam tu armadu fakt posle! :)
    Jen mi nejak unika co to po tom Jonovi chtela...? Dozivotni primeri a ze nikdy nepujde na jih ci co?

Tyrion? Co to melo na te lodi bejt? :O
    ARAON
    ARAON --- ---
    SAMOUT: Bronn podle mě určitě velet nebude. Cersei mu rozhodně neodpustí, že za jejími zády jednal s Tyrionem. Přeci se ještě Jaimeho vyptávala, jak Bronna potrestá.
    ANDULKASAFAROVA
    ANDULKASAFAROVA --- ---
    Ted me dostala segra, prej: Vona porodi liliputa. Cimz verim, ze by ji Tyrion uskrtil. Jak je v ty predpovedi...
    SAMOUT
    SAMOUT --- ---
    TOREIP: Asi na sever. Otazkou zustava, co ted bude s reziduama jeho armady. Asi je prevezme Bron, ale pak je otazka, jak to bude s loajalitou. A taky by me zajimalo, jak do toho vseho zapadnou Theon a Yara (pro nejakej duvod tam tu dojemne patetickou plazovou scenu dat museli).
    HNIZDO
    HNIZDO --- ---
    RUDIE: "budes zrazena jednou pro zlato, jednou pro lasku" nebo jak to bylo
    RUDIE
    RUDIE --- ---
    GIINGGER: creepy Tyrion byl divnej, ale nejhorsi byl ten ultracreepy Branuv hlas, co se do toho ozyval.
    MUZA
    MUZA --- ---
    WITTGENSTEIN: a to si nevsim toho hlazeni bricha? :)))
    WITTGENSTEIN
    WITTGENSTEIN --- ---
    MUZA: Dojde mu to v okamžiku, kdy Cersei (zrovna ona!) odmítne víno.
    MUZA
    MUZA --- ---
    SITH: dlouho nemel zenskou?!!
    MUZA
    MUZA --- ---
    ARAON: ja to taky cercei neverila... Ale znas grrm, tomu se verit neda :))) kazdopadne me neprekvapilo, ze odehnala i jamieho, kdyz ceka dite... klasicka situace dobre zaopatrene mrchy, kdyz ten jeji neposloucha...

Ale zas me rozesmali... Cercei se tak klasicky pomojka po "brisku", cumi doblba a blablabla a tyrion teprv pak vykuli oci "ses tehotna!" :))))
    LEON_CHAMEAU
    LEON_CHAMEAU --- ---
    GIINGGER: Tinfoil^2: Tak nevieme, o com sa ti dvaja s Cersei bavili po tom, co zistil, ze je tehotna. Mozno nakoniec zradi D+J sam (Lannister rod nevymrie, podla vsetkeho co vie, D uz nikoho nevrhne)
    SITH
    SITH --- ---
    GIINGGER: zajistil následovníka :)
    GIINGGER
    GIINGGER --- ---
    Jinak, tinfoil: myslite ze je mozny, ze Tyrion se tam pri creepovani za schodama tvari tak divne proto, ze moc dobre vi, ze je Cersei zradi, takze to je pohled plny viny? Ze J+D lhal?

Nebo vubec, co to melo bejt? Mel by bejt rad, ze spolu ti dva vychazej a muzou tak vytvorit jeste silnejsi alianci potencialnim snatkem, ne?
    GIINGGER
    GIINGGER --- ---
    ARAON: Ja cekala ze Cersei totalne pojebe a odtahne i s armadou, ale asi nemel cas na ne cekat)
    JADE
    JADE --- ---
    JCD: taky bych rekl, ze ho hralk i ten herec...
    NEVILL
    NEVILL --- ---
    Když Jon je teda ve skutečnosti Aegon Targaryen, tak kdo je potom mladý Griff? Nebo toho poslali jako dvojníka aby případně odvedl pozornost?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam