• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    HITOMIG. R. R. Martin - Píseň ledu a ohně (knihy, seriál, TCG, RPG, deskovky...) SPOILERY POVOLENY!
    KAZUO_KIRIYAMA
    KAZUO_KIRIYAMA --- ---
    CLAVEN: ale jo, uznávám, že důvody tam byly a jasné, ale vadilo mi, že zrovna tyhle šlo vytáhnout de facto kdykoli. čekal jsem, že jeho konec přijde spíš kvůli tomu, že bude tak dlouho kombinovat, až vše překombinuje a sám se zažene do slepé uličky.
    HITOMI
    HITOMI --- ---
    Tak už mám ten závěr taky za sebou a jsem trochu zklamaná, doufala jsem, že mě aspoň v něčem překvapí, ale ty zásadní zvraty člověk tušil už od první poloviny. Ale jinak hezky udělané finále...

CLAVEN
    CLAVEN --- ---
    WITTGENSTEIN: ako inak.
    Aj keď tam mi trochu vadí, že Bran je chvíľu Three Eyed Raven, ktorému je všetko ukradnuté (lebo je to zo širšieho hľadiska nepodstatné) a chvíľu je to Bran Stark, len so superpowers.
    WITTGENSTEIN
    WITTGENSTEIN --- ---
    CLAVEN: Jen jsem si při té scéně říkal, kde přesně Sansa k tě informacím přišla. Vše od Brana?
    CLAVEN
    CLAVEN --- ---
    KAZUO_KIRIYAMA: mne sa práve na Littlefingerovom konci páčilo, že bol z presných dôvodov, že to nebolo len "už sa nám tá tvoja podozrivá držka moc nepáči, tak ťa preventívne popravíme", ale že to bol presný výpočet jeho machinácií aj s dôsledkami. Chápem, že to prišlo mnohým fanúšikom tej postavy lacné, ale mňa to zahrialo pri srdiečku jak máločo za tých 7 sezón.
    KAZUO_KIRIYAMA
    KAZUO_KIRIYAMA --- ---
    reklama, respektive PR, ale pobavilo: https://blog.enhancv.com/game-of-thrones-resumes/

jinak si nemůžu pomoct, ale Littlefingerův konec mi přišel takovej nějakej hluchej a ty jeho hry na Winterfellu úplně zbytečné a nestojící za riziko. chápal jsem to tak, že se tak jen baví, aby se tam z té totální nudy nezbláznil a jen si říkal, co tam proboha ještě vůbec dělá. teď už to vím, z nedostatku scénáristické invence, nebo přečerpaného rozpočtu čekal na svou terminaci.
    TOREIP
    TOREIP --- ---
    ARAON: Tu scenku s nim si cas od casu prehravam. "Here’s the thing, fat boy. When I'm done talking, that arrow's falling down on your fat head. So I advise you move, because I'm done talking."
    WITTGENSTEIN
    WITTGENSTEIN --- ---
    JADE: Targaryeni ovšem mají na incest výjimku :)
    JADE
    JADE --- ---
    DAFNE: ja myslim, ze se tak max potvrdi moje myslenka, ze Tyrion nebo Jamie zradi :) nebo si vymeni role ;) proto se voba tak blbe tvarili...
    btw. a Jon pri sexu...myslim ze jeho intuice mu prave docvakla, ze vojizdi svoji tetku, taky bych se netvaril dobre :P
    tak alespon zas mame potvrzeny kdo bude ridit jakyho draka ! :D
    ARAON
    ARAON --- ---
    CLAVEN: No minimalne v knihach (i serailu) byl lukostrelecky Jedi jmenem Anguy, co to tahl s Brotherhood of Banners. Jeden si nemuze nevsimnout, ze ho ze zahadneho duvodu ze serialu nenapadne vynechali.
    ICARUS
    ICARUS --- ---
    CLAVEN: docela by to sedelo do theonovo (imho neskutecne debilni) redemption arc. po ty lehce wtf bitce bych i veril tomu, ze zabije eurona, zachrani yaru a s flotilou greyjoyu pomuze vyhrat nejakou bitvu proti nemrtvym.
    CLAVEN
    CLAVEN --- ---
    JCD: Tak. Tí white walkeri sa skôr tak majestátne nesú, než že by vyzerali, že budú uhýbať šípom s dragonglass špičkami.

Btw na margo toho si spomínam, že (minimálne v knihách) bol Theon kedysi hypovaný ako strašne dobrý lukostrelec. Žeby ho čakal nejaký unexpected kill NK?
    ARAON
    ARAON --- ---
    JCD: V tom baliku dragonglassu co onehda nasel Ghost za Zdi, byla hromada hlavic na sipy. Tak snad jim to docvakne. :-P
    MAWERICK
    MAWERICK --- ---
    JCD: no az to zjisti tak to prijde... :)
    btw... bran tam mel poletuchy takze o drakovi a konci zdi budou asi vedet hned co?
    JCD
    JCD --- ---
    Koukam znova na zaverecnou scenu a rikam si jestli oni z toho obsidianu by nemeli delat spis spoustu sipu a sipek do kusi nez nejake noze
    CLAVEN
    CLAVEN --- ---
    GIINGGER: Mne teda posledná epizóda stála za celú sezónu. Jasne, ja viem, lacný fanservice all around, ale Littlefingerova smrť, Jaime konečne opúšťajúci tú piču a prefláknutie Jonovho rodokmeňa ma proste potešilo.
    MAWERICK
    MAWERICK --- ---
    ICARUS: trena je poprava malicka "vrani vec"? :) (nebo proste bren ex machina)
    ICARUS
    ICARUS --- ---
    Me tuhle serii hodne zarazelo to jakym zpusobem byl Bran napsany. V pulce scen vystupoval jako kdyby trioka vrana byla jeho identita/osobnost a Bran uz nebyl a v te druhe pulce se naopak choval jako Bran Stark se superschopnostma. Me teda k trioke vrane spis sedi to, ze je "nad" lidma kolem nich a dela si svoje vrani veci, nez sbirani dukazu pro popravu malicka.
    TOREIP
    TOREIP --- ---
    RATTKIN: Toho herce zeru uz od The Wire a pak najednou boom, je v GoT.
    RATTKIN
    RATTKIN --- ---
    malíček byl super, ten herec je moc dobrej
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam