• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    HITOMIG. R. R. Martin - Píseň ledu a ohně (knihy, seriál, TCG, RPG, deskovky...) SPOILERY POVOLENY!

Klub věnovaný dílu spisovatele G. R. R. Martina a všem produktům souvisejícím se světem Písně ledu a ohně.

Oficiální stránky G. R. R. Martina
    Making Game of Thrones
    Winter is coming: News and Rumors about HBO's Game of Thrones
    Oficiální stránky na FB
    Twitter: Game of Thrones
    Westeros
    Icefire.cz

SPOILERY POVOLENY!
    Cist jen na vlastni nebezpeci :)

Co Euron přinese Cersei jako důkaz věrnosti?

129 hlasy od 117 respondentů

rozbalit záhlaví
      PER2
      PER2 --- ---
      NORDSSON: to jakoze poslednich tisic let nemeli na jihu zimu nebo jak dlouho zed stoji?
      NORDSSON
      NORDSSON --- ---
      PER2: Imho necekal na zimu, ale prinasi ji.
      PER2
      PER2 --- ---
      z jakyho duvodu ceka nightking na zimu? kdyz dotahli na ukazku jednoho walkera do kingslanding, tak se nezdalo, ze by mu slunicko a teplo nejak vadilo, ikdyz moc casu na "prirozenej" rozklad nemel, to je fakt....
      dalsi vec, kdyz nekdo umrel za zdi/na zdi a nespalili ho, tak se premenil, ted kdyz je kousek zdi dole, meni se na tom neco, nebo se menej jen mrtvoly, co jsou v nejakym dosahu NK a jeho kamosu? nebo v tom hraje roli i ta zima?
      otazky, same otazky
      NIGHTFURY
      NIGHTFURY --- ---
      Jo a o Jamieho jsem se fakt bála!
      NIGHTFURY
      NIGHTFURY --- ---
      Já prostě miluju Hounda!

A soud na Winterfellu byl super, sežrala jsem jim to i s navijákem, držela se za hlavu a najednou Šanda řekla "lord Baelish" a já jsem dostala záchvat škodolibého smíchu :)

Za mě dobrý, jen tu scénu J+D jsem nepotřebovala přímo vidět.
      PAN_SPRCHA
      PAN_SPRCHA --- ---
      GIINGGER: treba kdyz jsou vsichni mrtvy, tak se to restartuje. vzdyt mrdala s brachou 15 let a nic z toho nebylo a najednou kdyz po Tommenove bungee je hned zase v tom.
      ADAMIRA
      ADAMIRA --- ---
      ano dalsi v z veci ktera me prkvapila, na tom meetingu je pulka lidi oblecena jak na italske riviere a druha jak na sibiri.

bud byla nekterejm fakt zima, nebo maji nekteri fakt draci oder :)
      GIINGGER
      GIINGGER --- ---
      ALCATOR: Ja myslim ze proste nekdy v dalsi rade potrati, dalsi haranti uz se ji nevejdou do limitu predpovedi)
      ALCATOR
      ALCATOR --- ---
      ANDULKASAFAROVA: Tak smysl by to dávalo - už jednou incestní sex vyprodukoval zmetka, proč ne podruhé... Akorát je potřeba pamatovat na předpověď Maegy Žáby, podle níž má mít Cersei 3 děti.

Cersei by podle náznaků měla zhynout Jamieho rukama (uškrcená/setnutá).
      ALCATOR
      ALCATOR --- ---
      DERDEN: Prosím, přepni na diakritiku. Fakt se to nedá dekódovat, zvlášť když používáš slovník patnáctileté fanynky One Direction.

JCD
      JCD --- ---
      AMANT: How much experience points do I get for Littlefinger?
      RATTKIN
      RATTKIN --- ---
      totálně věřím starkům že kupují šaty, koně a meče v IKEA. lanisteři se jim proto smějí
      AMANT
      AMANT --- ---
      btw nevim esli to tu zaznelo, ale sam narazil na ten catpaw v knihach v citadele, je to asi mozna snad wtf kezby treba dyka targaryenu este treba z valyrie;)
      HNIZDO
      HNIZDO --- ---
      AMANT: -> that went better that expected!
      AMANT
      AMANT --- ---
      TOREIP: a jak ho Sansa oslovi (doufam, ze az to bude nekdo ofiko dabovat tak to smysluplne bezpohlavne prelozi, aby tam byl element of sprs) a vsem zavrzou ty kozeny limce, jak se na nej otocej. vyborna scena:)
      TOREIP
      TOREIP --- ---
      AMANT: Ten Malickuv nepritomnej vyraz, nasledny zamrkani aka back to the reality bitch, je k sezrani to ano)
      TRAVIX
      TRAVIX --- ---
      TAPINA: OK, a nebyl to náhodou on, kdo v minulým díle 3 dny stál na břehu, a čekal, než zamrzne jezero? (A potažmo není to ten, komu trvala cesta z Hardhome ke zdi 2 sezóny?)
      AMANT
      AMANT --- ---
      AMANT
      AMANT --- ---
      sem si musel pustit znovu ten trial..nejdriv uplne "ne co delas ty dylyno, neee neee, dyk je to tvoje segra tyvole!!!" a pak twist a "do you deny it?"...serialovej orgasmus;)
      LEON_CHAMEAU
      LEON_CHAMEAU --- ---
      Z novych humorov.
      AMANT
      AMANT --- ---
      EWUSHA: myslim, ze Lordi z Vale to vezmou celkem pragmaticky:) silena lysa je pryc, malicek naseptavac taky, Sansa byla dite pod jeho vlivem, ted si to konecne v Udoli budou moct trochu srovnat, kriplika bud vycepujou, nebo zdechne na telesnou slabost, pak usadej do hnizda nakyho Royce a bude to. turbulentni doba:)
      Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam