• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    HITOMIG. R. R. Martin - Píseň ledu a ohně (knihy, seriál, TCG, RPG, deskovky...) SPOILERY POVOLENY!

Klub věnovaný dílu spisovatele G. R. R. Martina a všem produktům souvisejícím se světem Písně ledu a ohně.

Oficiální stránky G. R. R. Martina
    Making Game of Thrones
    Winter is coming: News and Rumors about HBO's Game of Thrones
    Oficiální stránky na FB
    Twitter: Game of Thrones
    Westeros
    Icefire.cz

SPOILERY POVOLENY!
    Cist jen na vlastni nebezpeci :)

Co Euron přinese Cersei jako důkaz věrnosti?

129 hlasy od 117 respondentů

rozbalit záhlaví
      CYBERKOTLIK
      CYBERKOTLIK --- ---
      NIGHTFURY: DOUPLE: Jaky penize? Zlatem z valky Cersei vyplatila Iron Bank a tu Golden Company ma financovat dptycna banka. Davat piratum do ruky zlato je uplnej nesmysl:))
      DOUPLE
      DOUPLE --- ---
      NIGHTFURY: to je dobrej twist :) a treba ani ne tak nerealnej
      CLAVEN
      CLAVEN --- ---
      ANNNA: Jon Snow si dá dole masku a bude to Syrio Forel.
      ANNNA
      ANNNA --- ---
      BRUKEV: Já si taky myslím, že už o ní neuslyšíme... ale kdo ví, jakou scénáristickou šílenost vyhrabou do poslední série.
      BRUKEV
      BRUKEV --- ---
      ANNNA: jasně. A Syrio Forel taky žije :) Já myslím, že Ellarie už se dávno zcvokla z rozpadu dcery, nebo z návštěv sexuchtivých žalářníků.
      NIGHTFURY
      NIGHTFURY --- ---
      Cersei by dobře vypálilo rybník, kdyby "pirát Evžen" shrábnul peníze pro žoldáky a doopravdy odjel domů :D
      N_I
      N_I --- ---
      a rudá kněžka šla kam?
      třeba je ještě přivede zpět, protože si to pán světla přeje :)
      RUDOLF
      RUDOLF --- ---
      JOPS: tak cersei si ten jed mohla vymyslet.. a další kolo mučeníčka může pokračovat.
      ANNNA
      ANNNA --- ---
      JOPS: A Jona jsme naopak umřít viděli ;)
      JOPS
      JOPS --- ---
      MRAKY:

KOZLIKK:

ANNNA:

no dceru jsme umrit taky nevideli (nebo teda ja, obcas treba na pet minut usnu a pak nevim, jak moc dulezita cast mi unikla :)))) )
      ANNNA
      ANNNA --- ---
      JOPS: Herka se nechala slyšet, že už ji neuvidíme. Ale to nemusí nic znamenat :)
      JOPS
      JOPS --- ---
      hele, videl nekdo zemrit Ellarii ?

NIGHTFURY
      NIGHTFURY --- ---
      Jinak Malíčka mi líto není, měla jsem dobrý pocit z toho, že ho konečně jeho činy dohnaly (a vlastně dopadl ještě dobře, protože kdyby ho chtěla soudit Cersi, tak ho taky mohl zombie Mountain ještě rok znásilňovat v plesnivé cele).
      Navíc mi přišlo, že si s ním stejně moc tvůrci seriálu nevěděli rady, neměl už kam jít a nadělat tam paseku, protože zkrátka skoro nikdo nezbyl.
      Lordi z Vale ho nikdy rádi neměli a nevěřili mu, ti se ho zbavili rádi (a pokud v knihách zůstane v Eyrie, možná ho čeká nějaké zakopnutí poblíž moondoor).
      Ale stejně by mě zajímalo, co byl jeho konečný cíl, jestli tedy vůbec nějaký měl :)
      NIGHTFURY
      NIGHTFURY --- ---
      RUDOLF: Pirát Evžen! :D :D :D
      RUDOLF
      RUDOLF --- ---
      Mě příjde Malíčka škoda, páč byl ve vlastním týmu. Teď ta dynamika je dost omezená, tým daenerys, tým cersei, tým night walkeři. Trochu za sebe je ten pirát Evžen, nebo jak se jmenuje. To je pro mě takový poslední záblesk šílenství v týmu v téhle sezóně příliš civilizovaných lidí. Zbytek má potenciál na vnitřní konflikty, žárlivost na Jona, příslušnost k rodu apod. Jestli pro všechny ty postavy nemají připravené pěkné příběhy nebo smrti, budu smutnej.
      TAPINA
      TAPINA --- ---
      Bran by mohl komukoli snadno dokázat, že to, co říká, nejsou bláboly šílence. Každému by mohl nahlédnout do nějakého životního okamžiku, o kterém doufá, že ho nikdo neviděl. Vy byste po něm veřejně takový důkaz chtěli? Já bych radši přijala jako fakt, že vidí, co vidí :o)
      RATTKIN
      RATTKIN --- ---
      mě bylo z toho představení co sehráli pro bannermeny jasný, že se spolu starkovi děti na LF domluvily. nemusím přesně vědět co říkali, to je zbytečný, obsah je nakonec jasný.
      LF se sám přiznal, všichni seveřani to tak brali a žádné další důkazy nebyly třeba.
      zajímavější offscreen hovor byl mezi cersei a tyrion.
      SITH
      SITH --- ---
      HNIZDO: on kdyby Malíček zdrhnul hned když mu Bran naznačil, že vidí / viděl vše, tak mohl teď žít někde ve vyhnanství schovanej před Aryou, než tam zůstat a myslet si, že to Bran nečekaně nevykacá Sanse
      PATISLAV
      PATISLAV --- ---
      JCD: mně taky přijde, že offscreen děj tomu seriálu dokáže dodat trochu sofistikovanější rozměr, který jinak vinou slabšího scénáře chybí.
      NIGHTFURY
      NIGHTFURY --- ---
      To by byla hrozná nuda, kdyby na Sanse bylo jakkoliv poznat, že to Malíčkovi nežere, přece!
      Takhle to (aspon pro nás naivky) mohlo chvíli vypadat, že se to tomu zmetkovi zase podařilo a rozehnal reunited Starkovic vlčata. A o to lepší byl ten moment, když Sansa uprostřed obvinění oslovila jeho a ne Aryu. To, že spoustu důkazů obstaral Bran, nám ukázali tak jako tak, když na něj vysypal to o dýce u Nedova krku atd.
      JCD
      JCD --- ---
      Co je špatného na tom, ze se věci dějí offscreen? Jsme snad obyčejní konzumenti a potřebujeme mít vše vysvětleno? Aspoň je o čem se přít v internetových diskusích ;-)
      Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam