• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    HITOMIG. R. R. Martin - Píseň ledu a ohně (knihy, seriál, TCG, RPG, deskovky...) SPOILERY POVOLENY!

Klub věnovaný dílu spisovatele G. R. R. Martina a všem produktům souvisejícím se světem Písně ledu a ohně.

Oficiální stránky G. R. R. Martina
    Making Game of Thrones
    Winter is coming: News and Rumors about HBO's Game of Thrones
    Oficiální stránky na FB
    Twitter: Game of Thrones
    Westeros
    Icefire.cz

SPOILERY POVOLENY!
    Cist jen na vlastni nebezpeci :)

Co Euron přinese Cersei jako důkaz věrnosti?

129 hlasy od 117 respondentů

rozbalit záhlaví
      FLOE
      FLOE --- ---
      N_I:
      ELLIE: To je ten idealni scenar. Porad to jsou truny, kterym je vlastni necekany zvrat. Ktery mi nevadi kudy se vydaly, ale u kterych jsem v zaveru zmaneta, jestli se toci podle memes, D&D, toho co lidi chtej nebo se jeste obcas obtezujou na neco ptat GRRM :]]
      ELLIE
      ELLIE --- ---
      FLOE: Tak zajedou do IKEA pro druhej trůn a budou vládnout spolu, přeci. "Myslela jsem, že na to budu sama, ale budu mít navíc svého krále, wheeee!" pomyslí si Dany. Nevadí, že Jon Snow, ehm, Aegon Targaryen knows nothing. Bran bude jeho hand.
      N_I
      N_I --- ---
      FLOE: hele tak oni by tam sedeli prece jako kral a kralovna to je dobry pro oba ne? :) navic Jon nahodi svuj oblicej a rekne ze nic nechce :)

Jinak nemrtvej drak a NK jsou takovy machri, ze uvazovat kdo bude kral je uplne jedno :)
      FLOE
      FLOE --- ---
      ANNNA: Tam jde spis o to, ze Jon je pokrevne pravoplatnejsi naslednik trunu nez ona a nejen ona celej svuj zivot zasvetila presvedceni, ze tam ma sedet, a ze si tam nakonec i sedne. Na to jsem zvedava, jak se z toho sesype.
      ANNNA
      ANNNA --- ---
      Já se dost těším, až Jon a Dany zjistí skutečný Jonův původ. IMHO to má potenciál pro pěknou scénu. "Ty jsi moje teta?! A jsi se mnou těhotná! Co jsme to jen provedli!!!!" vs. "Klid, synovče, to jen znamená, že jsi ještě lepší partie, než jsem si myslela. Kdy bude svatba?"
      SIONMAN
      SIONMAN --- ---
      pro knížkaře - Spoiler

Mě teď tak napadlo, ten Aegon v knížkách co už dobývá Západozemí - teď Sam objevil, že Rheagar toto manželství annuloval - to by znamenalo, že přišel o právo prvorozeného? nebo se to na to nepočítá? On pravděpodobně má být falešný (blackfire), ale todle by byl na něj taky dobrej "výpek" :)
      HNIZDO
      HNIZDO --- ---
      CLAVEN: bych rekl ze on by brzo zjistil, ze otrava muze byt nejen bolestiva, ale i zajimava.
      JCD
      JCD --- ---
      boss lady of thorns :)
      JCD
      JCD --- ---
      EVILMIND: ani nevim odkud to mam, nejspis z ceskyho prekladu nejake tarantinovky :)
      NIGHTFURY
      NIGHTFURY --- ---
      CYBERKOTLIK: Theon by klidně mohl vzít tu partu Ironborns a odveslovat po vzoru Gendryho :D
      CLAVEN
      CLAVEN --- ---
      Ja by som chcel, aby si Cersei nakoniec Eurona fakt zobrala. Po svatbe určite rýchlo zistí, že na Pyke majú o postavení manželiek pomerne konzervatívne predstavy.
      CYBERKOTLIK
      CYBERKOTLIK --- ---
      NIGHTFURY: jo - zrovna Cersei, kera neveri nikomu a nicemu:)
      me spis teda tyra predstava, ze ten dement Greyjoy ve finale zachrani tu svoji sestru, to je desna linka. Potaji doufam, ze ho ty jeho frajeri utopej a odjedou nekam na viking
      EVILMIND
      EVILMIND --- ---
      JCD: pockat, mexican standoff se fakt cesky rika "plichta"? :-))
      NIGHTFURY
      NIGHTFURY --- ---
      CYBERKOTLIK: Třeba dala Euronovi nějaký "šek", aby prachy vyzvedl, a žoldáky bude najímat přímo on.. nekaž mi škodolibou představu :)
      CYBERKOTLIK
      CYBERKOTLIK --- ---
      NIGHTFURY: DOUPLE: Jaky penize? Zlatem z valky Cersei vyplatila Iron Bank a tu Golden Company ma financovat dptycna banka. Davat piratum do ruky zlato je uplnej nesmysl:))
      HNIZDO
      HNIZDO --- ---
      CROSS: off scream
      CROSS
      CROSS --- ---
      HNIZDO: off screen, no one can hear you scream
      HNIZDO
      HNIZDO --- ---
      CROSS: no, potichu asi ne..............
      CROSS
      CROSS --- ---
      JOPS: ta zemřela potichu offscreen jako celej Dorne a jeho dějová linka
      AMANT
      AMANT --- ---
      dneska se tu docela nasmeju teda:))) pirat Evzen, mexicka plichta...:)))
      JCD
      JCD --- ---
      ANNNA: Osobne chci videt 2 scenaristicke silenosti:
      1) Osamely jezdec Jaime prijede do Winterfellu a Brienne ho zacne balit. Tormund bude nadale balit Brienne, urputnynm stylem, jak jiz je jeho zvykem. Konci to soubojem o Brienne mezi jednorukym banditou a nadrzenym zrzkem, v kterem Tormund zabiji Jaimeho, Brienne zabiji Tormunda a pak i sebe skokem z hradeb ;)

2) Arya ma na severu splneno, vypravi se tudiz s Houndem na jih poskadlit Cersei a Hnusaka Clegana. Skonci to mexickou plichtou ve ktere se pobiji navzajem, neprzije nikdo ;)

Pravda, je to trosku sejkspirovsky-tarantinovske, ale to nikdy neskodi ;)
      Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam