• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    HITOMIG. R. R. Martin - Píseň ledu a ohně (knihy, seriál, TCG, RPG, deskovky...) SPOILERY POVOLENY!
    CLAVEN
    CLAVEN --- ---
    ALCATOR: ja myslím, že na dlhých plavbách bez ženy na palube získal mnoho rôznych skúseností aj v tomto smere.
    ALCATOR
    ALCATOR --- ---
    CLAVEN: To víš ty... a vím to i já... ale ví to i Pirát Evžen?
    CLAVEN
    CLAVEN --- ---
    ALCATOR: tak akurát to sa s nejakým vzájomným partnerským rešpektom vôbec nevylučuje :P
    ALCATOR
    ALCATOR --- ---
    CLAVEN: "Prst v zadku" jeho představy o manželském uspořádání ilustroval, myslím, dostatečně.
    LELI
    LELI --- ---
    JCD: uz me napadlo ze se yo menuje v ikea Dolorous. :-)
    MALARKI
    MALARKI --- ---
    Vzhledem k soucasnejm okolnostem, kdy jsou ww za zdi a pro celej team deanerys je to absolutni priorita, je team daenerys a celej sever night's watch.
    JCD
    JCD --- ---
    PAN_SPRCHA: pardon, autocorrect na mobilu. Plášť ofcourse, nikoli PVC :)
    PAN_SPRCHA
    PAN_SPRCHA --- ---
    JCD: Chvilku jsem dumal co za černý plast odevzdal
    ANNNA
    ANNNA --- ---
    JCD: To my víme. Ale neví to celý Westernos, a Jon o tom zdá se moc nemluví.
    JCD
    JCD --- ---
    CYBERKOTLIK: Jon nedesertoval, jeho watch skončila jeho smrti tak jak prisahal. Po své resurekci a poprave svých vrahu dal svuj černý plast Dolorous Edovi a odkracel jako novy muž.
    TOREIP
    TOREIP --- ---
    OSIP: Fake
    CYBERKOTLIK
    CYBERKOTLIK --- ---
    KAZUO_KIRIYAMA: Ned is dead, baby:)
    NIGHTFURY
    NIGHTFURY --- ---
    KAZUO_KIRIYAMA: Ale v tu chvíli na Winterfellu nebyl nikdo, kdo by měl zájem skutečně spravovat Sever.
    ANNNA
    ANNNA --- ---
    CYBERKOTLIK: To sice jo, ale pověst čestňáka by mu to narušit mělo!
    KAZUO_KIRIYAMA
    KAZUO_KIRIYAMA --- ---
    CYBERKOTLIK: tím ale před bitvou a těsně po ní ještě nebyl a nikomu to nepřišlo divné, v tom má Annna pravdu. Ned se na začátku první epizody na důvod opuštění hlídky moc neptal, sáhnul rovnou po meči. Sam je de facto na cestě zpátky na zeď, jen už se tam asi chudák nestihne dostat.
    CYBERKOTLIK
    CYBERKOTLIK --- ---
    ANNNA: nema kdo to resit - soucasnej velitel ho nechal jit a nejblizsi vyssi nadrizenej je kral - takze pokud neusekne hlavu sam sobe, tak na to nei zadna jina autorita, co to vyzadovala:) To samy Sam - jak zdrhnul z Hlidky na jih na vycvik tk bylo jasny, ze se nevrati:)
    CYBERKOTLIK
    CYBERKOTLIK --- ---
    ANNNA
    ANNNA --- ---
    HARALD: Ohnul, ale jako král severu, nikoliv jako právoplatný dědic etc.

Btw - zaráží mě, jak nikomu není divný, že opustil Night's watch. O svém úmrtí mlčí, tj. pro obecnou veřejnost by měl být dezertér...
    HARALD
    HARALD --- ---
    FLOE: Už ohnul koleno.
    AMNA
    AMNA --- ---
    NIGHTFURY: já doufám, na Howlanda už čekám kdovíjak dlouho :)
    ale sám od sebe se podle mě neobjeví.... imho ho spíš vyzvou Sam a Bran, aby dojel a všem to vysvětlil :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam