• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    HITOMIG. R. R. Martin - Píseň ledu a ohně (knihy, seriál, TCG, RPG, deskovky...) SPOILERY POVOLENY!
    HERR_FLICK
    HERR_FLICK --- ---
    NELDE: no ona prave byla v obzalobe hlavni spolupachatelka, ktera tyriona vlastne navadela tzn. za smrti joffreyho stala jakoby ona na prvnim miste

ze ji boltoni potrebovali k ovladnuti severu je jasny, proto taky v knizce vydavali nakou severskou nanu za starkovic dceru jakozto nevestu pro ramsayho
    NELDE
    NELDE --- ---
    HERR_FLICK: "Vrahem" byl přeci Tyrion. A Boltoni ji (zatím) potřebovali, bez ní by je Sever nebral. Až by dala Ramsaymu syna, tak pak možná. Navíc Cersei asi věděla, že to pro ní žádný ráj není.
    TRIPLT
    TRIPLT --- ---
    HERR_FLICK: Tak v te dobe to Boltonovi uz pekli celkem sami za sebe :)
    HARALD
    HARALD --- ---
    HERR_FLICK: V seriálu plném incestu by jedna bigamie neměla nikoho rozházet. :-)
    HERR_FLICK
    HERR_FLICK --- ---
    HARALD: vdana byla v serialu naposled za boltoniho bastarda ne.. tim by se predchozi manzelstvi melo rusit

btw. to v serialu nedomysleli
    normalne by ji cersei nechala jako vrazedkyni jejiho syna podriznout, kdyz se objevila oficialne u spriznenejch boltonu
    HARALD
    HARALD --- ---
    ANNNA: A kromě toho, už je za něj beztak vdaná. Aspoň by se to nekomplikovalo. :)
    HNIZDO
    HNIZDO --- ---
    ANNNA: navic je skladnej, saty moc nestoji, moc toho nesni, a to piti ho Sansa odnauci.
    ANNNA
    ANNNA --- ---
    HNIZDO: O tomhle závěru tajně sním! V seriálu si asi na trůn nesednou, ale šedé eminence by z nich být mohli, co? Lepšího chlapa Sansa totiž nenajde!
    PATISLAV
    PATISLAV --- ---
    MALARKI: tvoje pruzeni je mi neprijemne a jeste postrada vtip.
    MALARKI
    MALARKI --- ---
    NELDE: dekujem za osvetu a priste se prosimte s dabingem obracej na support hbo
    NELDE
    NELDE --- ---
    MALARKI: Stránky HBO jsem procházel. Tak nějak se vyhýbají detailům, jestli vysílají titulky nebo dabing. Tak jsem si říkal, že to třeba někdo bude vědět - někde nějakou informaci potkal - to není o přehledu. Plus minulé sezóny šel dabing 14 dní po anglické verzi - takže mě překvapilo, že ještě není.
    Ale mezitím jsem na jednom webu vygooglil, že prý HBO Go bude mít český dabing 13/9
    JOSEF_MASOPUST
    JOSEF_MASOPUST --- ---
    NELDE: nebo počkej až to bude za tři roky dávat ČT
    MALARKI
    MALARKI --- ---
    NELDE: jestli chces pro tebe validni odpoved, tak se obrat na hbo. Tady asi tezko bude nekdo, kdo ma prehled o ceskym dabingu...
    NELDE
    NELDE --- ---
    WRATA: Díky, ale čekal jsem spíše odpověď.
    HARALD
    HARALD --- ---
    NELDE: Nenech se odradil ironickými poznámkami. Všichni víme, že malé děti titulky čist nezvládají. :)
    CLAVEN
    CLAVEN --- ---
    WRATA: Oy vey.
    WRATA
    WRATA --- ---
    NELDE: Chajmeho na tebe!
    NELDE
    NELDE --- ---
    Asi mě vypískáte, ale už je sedmá série v českém dabingu?
    HNIZDO
    HNIZDO --- ---
    Rozdil je v tom, ze treba Sansa je v knize uplne neco jineho nez ted v serii. V serii ma ted daleko vetsi potencial a zrejme i dulezitost, nez jen jako Malickova predesena loutka. V serii to klidne muze dopadnout tak, ze D&J zarvou ve valce s Calexem, a Sansa usedne s Tyrionem na trun. Coz by mimochodem nebylo nejhorsi reseni.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam