• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    HITOMIG. R. R. Martin - Píseň ledu a ohně (knihy, seriál, TCG, RPG, deskovky...) SPOILERY POVOLENY!
    BOBBYLON
    BOBBYLON --- ---
    NORDSSON: to je sila :)
    NORDSSON
    NORDSSON --- ---
    Tvůrci Hry o trůny chtějí zmást zloděje. Ze strachu z úniku natočí několik konců seriálu | Kultura | Lidovky.cz
    http://www.lidovky.cz/...runy-natoci-nekolik-koncu-g4n-/kultura.aspx?c=A170914_130614_ln_kultura_jto
    BRUKEV
    BRUKEV --- ---
    Tak jsem si včera našel na YT tématiská videa. Všechny úmrtí postav z rodu Baratheonů, Lannisterů, Boltonů... Dneska pokračuju :)
    PAULMUADDIB
    PAULMUADDIB --- ---
    Arya si teď otevře lecjakej iPhone X.
    CHRMLE
    CHRMLE --- ---
    DERDEN: ja bych jeste poznamenal, ze se nam s kamosem vubec nelibilo, jak si v klidu to zlato prebrali a asi i odvezli do banky. Celou dobu jsme cekali, jak potopej (zajmou) ty lode se zlatem. Jak rikas, meli o tom vedet...
    DERDEN
    DERDEN --- ---
    Takych par uvah: 1. Ono im v tom Westerose moc dobrych generalov neostalo ( mozno tak Jamie a Euron popripade este Jorah )
    2. Cely ten plot s Iron Bank by mal byt viac menej nepodstatny pokial Varys je verny Deanerys mal by byt o tom tahu davno informovany cez vtaciky v Essose
    3. Tak ci onak jeden by to mali byt dovody zapojit Second Sons
    CLBRX
    CLBRX --- ---
    TOREIP: Chybí mi tam Davos aka No Finger
    CLAVEN
    CLAVEN --- ---
    CYBERKOTLIK: Chýba mi tam Chaime "That Fucking Kike" Goldstein.
    CYBERKOTLIK
    CYBERKOTLIK --- ---
    What If Game Of Thrones Characters Were In The Godfather | Bored Panda
    http://www.boredpanda.com/the-godfather-of-thrones-vlad-ricean/

RATTKIN
    RATTKIN --- ---
    ten svět byl realistický, protože magie přes léto spala.
    teď se probouzí a uvidíme kam až to půjde.
    MRAKY
    MRAKY --- ---
    GIINGGER: zajímavé. A co nk&synove;) ja měl za to, že vyústění sérií GOT bude o boji živých proti mrtvym:)
    GIINGGER
    GIINGGER --- ---
    WENOUSH: Ano, je. Magie je tam vzacna, nikdo se tam bezne neteleportuje (pun intended), nemas na kazdym kroku horici mece ani kouzelniky a carodejky, lidi se magie spis boji, nerozumi ji a neveri. Kdyz si zlomis nohu, tak neprijde kouzelnik co ti ji zazracne a okamzite spravi. Je to proste stredovekej svet okorenenej trochou mysticna. Proto mi nejaky super komplikovany cestovani v case prijde v kontextu celyho pribehu a sveta ujety.
    WENOUSH
    WENOUSH --- ---
    GIINGGER: "Prestoze tam je magie (a draci) je to furt v mnoha aspektech dost realisticky pribeh" ???

GIINGGER
    GIINGGER --- ---
    FLOE: Tak jako, vlastne proc ne. Akorat ta teorie o tom, ze Bran je NK, mi furt prijde uplne ujeta, imo by to vyzadovalo takovej level time travel fuckery, kterej je s tim serialem/knihami neslucitelnej a nezapadal by toho. Prestoze tam je magie (a draci) je to furt v mnoha aspektech dost realisticky pribeh a tohle by bylo docela mimo.
    FLOE
    FLOE --- ---
    Romantik :D
    A Game of Thrones fan might have figured out the Night King's purpose
    http://wikiofthrones.com/.../game-of-thrones-fan-might-have-figured-out-the-night-kings-purpose/?jon
    SMETY
    SMETY --- ---
    BOBBYLON: neni zac...
    BOBBYLON
    BOBBYLON --- ---
    TOREIP
    TOREIP --- ---
    ANGELFREE
    ANGELFREE --- ---
    WITTGENSTEIN: tohle už je docela starý, ne??
    JCD
    JCD --- ---
    doufam, ze ne Krale "V" Severu ;)

Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam