• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    HITOMIG. R. R. Martin - Píseň ledu a ohně (knihy, seriál, TCG, RPG, deskovky...) SPOILERY POVOLENY!
    CLAVEN
    CLAVEN --- ---
    abych věděl jak to dopadne, když už jsem s tím ztratil tolik času
    Sunk cost fallacy jak z učebnice :D
    CLAVEN
    CLAVEN --- ---
    RUDIE: prvé tri knihy boli zábavné a dobre napísané, áno. Lenže A Storm of Swords vyšiel v r. 2000 a odvtedy napísal Martin v rámci série prevažne úplný trash na úrovni zlého fanficu.
    Takže si vyber, buď to mali ukončiť po prvých štyroch sezónach, alebo je dobre, že to píše niekto iný. Can't have it both ways.
    RUDIE
    RUDIE --- ---
    CLAVEN: Akorát ten seriál byl zábavnej díky dobrý předloze a Martinovejm "chujovinám". Scénář (minimálně) posledních dvou sezón je nuda a stojí to jenom na šokantních (ale očekávanejch) scénách a výbornejch digitálních efektech. Já na to koukám fakt jenom kvůli tomu, abych věděl jak to dopadne, když už jsem s tím ztratil tolik času.)

Ale to je furt ta samá debata dokola))
    PAN_SPRCHA
    PAN_SPRCHA --- ---
    CLAVEN: to jo, ale zase jsou tihle dva pekelně předvídatelní
    CLAVEN
    CLAVEN --- ---
    PAN_SPRCHA: Ten hejt úprimne nechápem - však Martin píše už dve knihy prevažne nejaké zmätené chujoviny, ktoré nechce čítať nie že väčšina fanúšikov, ale prakticky nikto. Za mňa je dobre, že seriál píše už niekto, ktokoľvek, iný.
    BRUKEV
    BRUKEV --- ---
    HNIZDO: to je výhoda/nevýhoda toho, když nečtete knihy a jen občas vidíte celý díl, nebo nejlíp půlku. Vůbec netušíte, že existuje nějaký predchozi nightkingkiller, který něco zakalil v srdci sve udajne milovane zeny :)
    MARASAN
    MARASAN --- ---
    HARALD: Night King je v cestine Zimni kral? To byval Fridrich Falcky, ktery umrel na mor ;-)
    PAN_SPRCHA
    PAN_SPRCHA --- ---
    MARASAN: HARALD: kdyby to ještě psal Martin tak by to být mohlo, ale jak už to píše Benioff s Weissem, tak ti pojedou tak jak bude většina fanoušků žádat
    HNIZDO
    HNIZDO --- ---
    BRUKEV: porad je tu ten problem s "ohnivym" mecem, ktery predchozi nightkingkiller zakalil v srdci sve udajne milovane zeny. to dava jednak navod Jaimemu, ale bohuzel i treba Johnovi.
    apropos, Jaime na trune... hmmm...
    HARALD
    HARALD --- ---
    BRUKEV: Chápu. Při současném rozložení příběhu si ale nedokážu představit, že by na konci Zimní král žil.

Ale třeba nějaké Azora Hai kaboom za účasti Dětí lesa, velký rituál, to by mohl být návrat ke kořenům problému. Jon Snow by uzavřel novou dohodu s Dětma lesa, pak by mohl umřít společně s Nočním králem a zbývající lidé by umlátili těch několik zbývajících Dětí lesa. Kolo by bylo zlomeno. :)

To výše napsané nemyslím vážně. Jen chci říct, že si dokážu představit situaci, kdy Zimní král umře důstojně.
    JOPS
    JOPS --- ---
    BRUKEV: nocniho krale zabije SAM. konec :)
    BRUKEV
    BRUKEV --- ---
    HARALD: já třeba vůbec špatně nesu, že Noční král by měl umřít. Za mě je to tak mocná bytost, že si nedokážu představit, kdo by ho měl "na úrovni" zabít. Maximálně ta fuchtle s drakama, že by ho nechala fouknout dechem, ale to by bylo ubohé.
    Samozřejmě pak jsou tu ty spekulace o cestování časem, ale to bych raději vynechal.
    A je tu přirozeně i šance, že je to vše jinak a NK je vlastně kamarád a klaďas s vlastníma starostma, ale tomu se mi nechce věřit už vůbec.
    NELDE
    NELDE --- ---
    MARASAN: Arya nesmí zabít "spojence" Jona. Jaime může zabít šílenou královnu
    NJAL
    NJAL --- ---
    NELDE: Doufam, ze nejaky catfight v blate. :-)
    ALONSY
    ALONSY --- ---
    CLAVEN: No jo, my co to sledujem jen tady v tom máme občas hokej. Navíc ji můžou sesadit a pak tam znovu posadit. Jako undeadku pravděpodobně, protože takový sesazení člověk asi nepřežije.
    CLAVEN
    CLAVEN --- ---
    Nesedí tam Cersei už náhodou?
    Tak nejak už tri sezóny?
    HARALD
    HARALD --- ---
    Pokud by zabili Nočního krále a na trůn usedla Cersei ... to by byl hořkosladký konec!
    CLAVEN
    CLAVEN --- ---
    NELDE: Bude z neho Krávovrah?
    MARASAN
    MARASAN --- ---
    NELDE: tuhle teorii uz sem tez zachytil. poradji ma na seznamu i Arya. a Cersei muze i vsechny prezit, ze jo ;-)
    NELDE
    NELDE --- ---
    Jinak si myslím, že Cersei zabije Královrah (-;
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam