• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    HITOMIG. R. R. Martin - Píseň ledu a ohně (knihy, seriál, TCG, RPG, deskovky...) SPOILERY POVOLENY!
    BONEMINA
    BONEMINA --- ---
    PAN_SPRCHA: Aaaaa! Díky, bude se stahovat! :)
    PAN_SPRCHA
    PAN_SPRCHA --- ---
    BONEMINA: to je seriál

Pedro e Inês Ep 2
    http://www.youtube.com/watch?v=cHVNrSIrv4M
    CLAVEN
    CLAVEN --- ---
    NEVADA_
    NEVADA_ --- ---
    INF1466: Bude to rozšíření.
    Základem pro Fire and Blood jsou poznámky, které Martin napsal během přípravy Světa ledu a ohně. Napsal toho cca 3x víc, než se do té knihy vlezlo, takže to rozšířil a zpracoval do knihy F&B, kterou nakonec rozdělil na dva svazky. Bude tam mimo jiné třeba ještě rozsáhlejší popis "Tance draků", který popisuje v povídkách Darebný princ a Princezna a královna.
    ZAREK
    ZAREK --- ---
    JANDOS: presne tak :)
    JANDOS
    JANDOS --- ---
    ZAREK: Stejne jako je Starcraft ripoff Warhammeru 40K btw :)
    JADE
    JADE --- ---
    ZAREK: to je mozne dik za osvetleni ... asi lepsi marketing a promo ;)
    INF1466
    INF1466 --- ---
    PAN_SPRCHA: jako pro divaky serialu to asi dava smysl, protoze tam se moc na historii nedostava misto (az na tu posledni serku) a treba to byl pro me duvod proc jsem behem prvni serie zacal cist knizky, treba hned v prvnim dile se bavi Aria se Sansou o Targerienech a kdo mel jakyho draka a vic nic a me to zajimalo.. takze je otazka nakolik tam budou nejaky novy informace co nebyly v knizkach a jestli to neni jen sbirka toho co uz vice mene zaznelo..
    ZAREK
    ZAREK --- ---
    JADE: mas to spatne, warcraft je lehci mene propracovany warhammer, jelikoz prvni warcraft byl cistej ripoff warhammer po tom co blizzardu sebrali licenci games workshop
    BONEMINA
    BONEMINA --- ---
    Me by se moc libilo, kdyby nekdo poradne zfilmoval pribeh Pedra I. Portugalskeho. Politikareni, podrazy, silena snoubenka, manzelka s az prilis krasnou komornou, obcanska valka syna proti otci, tajny snatky, poprava zeny pred jejima detma, kral vyrve vrahum vlastnorucne srdce z tela, korunovace exhumovane mrtvoly... vsechno, co si scenarista muze prat.
    FRIZER
    FRIZER --- ---
    Já se teda nejvíc těším na Zaklínače od Netflixu (nedělá špatné seriály obvykle) a vkládám naděje v toto

Excitement and Dread: Looking Ahead to The Wheel of Time TV Series | Tor.com
    https://www.tor.com/2017/04/24/excitement-and-dread-looking-ahead-to-the-wheel-of-time-tv-series/

pokud by to vyšlo tam to bude EPIC
    BONEMINA
    BONEMINA --- ---
    JADE: nejvic trpaslik je Bombur! A to i ten knizni, bez filmoveho sudoveho extempore.
    CARB6N
    CARB6N --- ---
    JADE: Tam je vsechno:)
    JADE
    JADE --- ---
    NICKITA: to ja taky, chtel jsem tim jen rict, ze preci jen by se Elrond dal asi udelat lepe...v tomhle smeru mi fakt byl "elfstejsi" Thranduil...ale to je jak s jidlem..tisic lidi, tisic chuti...a podobne by se dalop polemizovat do nekonecna ;) kdo je treba verohodnejsi trpaslik...Gimli, nebo Thorin atd. ;D
    NICKITA
    NICKITA --- ---
    JADE: Jako jo, Mr. Smith to uz navzdycky bude, to nepopiram, ale priznam se, ze mam toho herce fakt dost rada, takze mi jako Elrond nevadil :)
    JADE
    JADE --- ---
    CARB6N: to slo vzdycky nejak mimo me...mel jsem to jako drsnejsi ne tak propracovany Warcraft...a myslim, ze tam nejsou ani klasicti elfove, ale jen nejaci temni neco ne ?! :)
    JADE
    JADE --- ---
    problem Huga je, ze to bude vzdycky agent Smith, vcetne jeho zlomyslneho sibalskeho vyrazu ;D a to se bohuzel k elfovi ne uplne hodi ;S
    NICKITA
    NICKITA --- ---
    Imho je teda linka s Arwen pro filmovou trilogii dulezita, protoze znazornuje dulezitou cast motivace Aragorna, ktera by jinak nemusela byt zretelna. Precejen Elrond vyhlasil, ze svoji dceru "neda" nikomu mensimu, nez krali Gondoru. Takze ac se jeji ztvarneni nekomu libit nemusi, tak bych ji teda rozhodne nezatracovala. Ono ne vse, co funguje v knize, funguje i ve filmu....

Jo a Hugo je super :P
    Ani jako zla postava si myslim, ze nepusobi, spis unavena...
    ALDARION
    ALDARION --- ---
    ZAREK: To určitě, ale přiznejme si, že laťka není nasazena nijak vysoko... ;) Ale jo, vzal bych ho - souhlasím s MADIETTA, že je (resp. celý příběh Aragorna a Arwen je) interpretován dost smutně, ale myslím, že v rámci scénáře jsem z něj smutný mnohem méně, než ze zbytku špičatých uší...

Ale uznávám, že mám na ztvárnění Tolkienových elfů příliš vysoké nároky, protože neberu tu zkratku s nefyzickostí, unylostí, prkenností a jistou křehkostí, která se dělá nejsnáz...
    (Elrond 1. zprava) ;D

PAN_SPRCHA
    PAN_SPRCHA --- ---
    INF1466: btw teď teprve koukám, že ten Tangaryenský spinoff bude mít 670 stran, jsme čekal nějakou krátkou knížečku, s tímhle musel strávit dost času...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam