• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    HITOMIG. R. R. Martin - Píseň ledu a ohně (knihy, seriál, TCG, RPG, deskovky...) SPOILERY POVOLENY!
    CLAVEN
    CLAVEN --- ---
    NEVADA_: Tak ešte raz špeciálne pre teba

A Brief Timeline of George R.R. Martin Focusing on ‘The Winds of Winter’ - The Ringer
    https://www.theringer.com/...f-thrones/2018/6/14/17462698/george-r-r-martin-winds-of-winter-timeline
    NEVADA_
    NEVADA_ --- ---
    Martin nic takového jako "tento rok to určitě bude" neslibuje už drahně let...
    Wild Cards nepíše už vůbec.
    CLAVEN
    CLAVEN --- ---
    ALONSY: Keby som bol celosvetovo preslávený autor a chcel by som po sebe silou-mocou zanechať nejaké dedičstvo, asi by som chcel byť známy ako autor série ASOIAF a nie ako legendárny prokrastinátor, čo rozpísal 4 série a ani jednu nedokončil, ale whatever floats George's boat.
    ALONSY
    ALONSY --- ---
    CLAVEN: No, pravda.
    Po pár letech bych se na to vysrala úplně a psala si ty "sračky" do šuplíku sobě pro radost, případně k posmrtnému vydání. Ale to by pak asi neměli moc radost autoři a fanoušci těch Wild Cards.
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    CLAVEN: Wild Cards nepíše tak uplne on, nie?
    CLAVEN
    CLAVEN --- ---
    CASTROL: Hľadanie strateného času bola obrovsky populárna séria a Proust každý rok sľuboval, že tento rok to už určite bude?

Sranda, zase som sa naučil niečo nové.
    Čo sa týka písacích mašín, psychickej neschopnosti a podobných apologetických sračiek, čo tu vždy zaznejú - ste schopní pochopiť, že problém nie je ani tak, že to píše dlho, ako že každý rok sľubuje chujoviny a do toho píše mraky všelijakých Wild Cards, traktáty na blogu a podobne? Sa uvedomte aj s Gaimanom.
    GIINGGER
    GIINGGER --- ---
    RATTKIN: To uz si beztak nepamatuje ani pulka ctenaru :D ja uz taky nemam v planu to cist jestli to nekdy vyjde, jen si projdu nejaky TLDR abych vedela, jak ktera postava dopadla a bude mi to stacit)
    CASTROL
    CASTROL --- ---
    Jsme zhyckana generace. Marcel Proust taky vydal svoje hledani ztraceneho casu v obdobi 14 let, mnoho spisovatelu psalo jednu knihu i 10 let...
    PIPIN
    PIPIN --- ---
    NELLAS: Netvrdím že jo, psal jsem o něčem jiným. Hodně jsem mu fandil, ale nebaví mě nechat se tahat na vařený nudli.

WITTGENSTEIN: Vydržím aspoň do paperbacku (snad) :)
    WITTGENSTEIN
    WITTGENSTEIN --- ---
    PIPIN: Hehe, to si povíme, až vyjdou Winds of winter :)
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    PIPIN: Vždyť tě taky nikdo nenutí to případně kupovat a číst... pokud někdy něco dalšího bude.
    PIPIN
    PIPIN --- ---
    NELLAS: Hele, jasně, není to můj bitch, ale na druhou stranu, já zase nejsem jeho bitch. Takže ať si trhne nohou se svejma encyklopediema, Targaryenskejma historiema a blogpostama o tom jak nejezdí na cony, protože musí psát. Ať si dělá co chce a co ho baví,ale nemůže po mě chtít, abych trpělivě jako ovečka čekal, až se mu začne chtít psát, odblokuje se nebo bůhvíco. ASOIAF jsem miloval, ale GRRM dosáhl toho, že už mi jsou další díly úplně volný.
    MADIETTA
    MADIETTA --- ---
    NJORL: on už ten příběh pravděpodobně dopsat nedokáže. Psychicky to nedokáže, je můj odhad. Chápeš to? A ne, nezadává mu to žádnou povinnost dát to "někomu dopsat". Panebože.
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    NJORL: Budu se opakovat, ale... not your bitch.
    WITTGENSTEIN
    WITTGENSTEIN --- ---
    RATTKIN: Kvůli tomu si napsal encyklopedii.
    RATTKIN
    RATTKIN --- ---
    třeba si už nepamatuje, kde ti postavy naposledy byly a co jsou vlastně zač.
    WITTGENSTEIN
    WITTGENSTEIN --- ---
    AVATAR: Jak napsal Antonín Přidal Janu Zábranovi: „Jsme ně prostě psací mašiny, do kterých když se kopne, tak mají zarachotit, a jinak nás nevnímají."
    Já chápu, že lidi jsou neptrpěliví, ale GRRM ročně napíše cca 300 nms finálního textu. To není tak málo.
    NJORL
    NJORL --- ---
    MADIETTA: Ale to je prece uplne jina situace. On misto toho dopisuje pribehy do sveta v nemz hlavni linku proste neuzavre. Takze tomu v podstate pritapi.

Vyhoreni chapu, taky se mi to stalo. V tom pripade bych ale povazoval za fer vuci fanouskum dat to nekomu jinemu k dopsani ne dat si do zaveti ze to nikdo jiny nemuze dopsat
    MADIETTA
    MADIETTA --- ---
    NJORL: a co kdyby nedejbože třeba umřel nebo aspoň vážně onemocněl, svině jedna klamavá!
    NJORL: i kurva ma sve dny :)

imho vyhorel prave kvuli tomu tlaku fanousku. Maj ohromny ocekavani a martin se boji, ze ho nenaplni a tak to podvedome oddaluje.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam