• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    HITOMIG. R. R. Martin - Píseň ledu a ohně (knihy, seriál, TCG, RPG, deskovky...) SPOILERY POVOLENY!

Klub věnovaný dílu spisovatele G. R. R. Martina a všem produktům souvisejícím se světem Písně ledu a ohně.

Oficiální stránky G. R. R. Martina
    Making Game of Thrones
    Winter is coming: News and Rumors about HBO's Game of Thrones
    Oficiální stránky na FB
    Twitter: Game of Thrones
    Westeros
    Icefire.cz

SPOILERY POVOLENY!
    Cist jen na vlastni nebezpeci :)

Co Euron přinese Cersei jako důkaz věrnosti?

129 hlasy od 117 respondentů

rozbalit záhlaví
      HITOMI
      HITOMI --- ---
      VLAKODLAK: jo, pouzivam nemeckou fiktivku, ale jestli je maji tady, objevi se mozna brzo i na ostatnich, kouknu se :)
      VLAKODLAK
      VLAKODLAK --- ---
      HITOMI: Neuměj ČR :(
      HITOMI
      HITOMI --- ---
      Tak přeci se do Evropy pár lahví dostalo :D zrovna objednávám pár kousků pro tátu :))

Erweiterte Suche nach "game of thrones"
      https://www.finlayswhiskyshop.de/search.php?r=1&q=game+of+thrones
      TROX23
      TROX23 --- ---
      VLAKODLAK
      VLAKODLAK --- ---
      HITOMI: Viděl jsem už před 3ma tejdnama, hned po tom, co jsem zkouknul The Origin, a usoudil jsem, že Origin byl o něco lepší, Nightflyers jsou... eeeh
      HYPERION
      HYPERION --- ---
      PHOBOS99: Ok, pak je knihou myšlena stejmojmenná sbírka povídek. To ovšem znamená, že se v jejím hodnocení brutálně neshodnem :-)
      PHOBOS99
      PHOBOS99 --- ---
      HYPERION: předpokládám, že claven to četl v originále
      HYPERION
      HYPERION --- ---
      CLAVEN: Pokud je "knihou" myšleno samostatné vydání novelky pod názvem Nightflyers z roku 1992, tak při vší úctě k Jiřímu Pilchovi si raději dovolím doporučit překlad manželů Oščádalových pod názvem Netopýři. K nalezení buď ve sbírce Písně mrtvých, nebo v prvních svazku Snových písní.
      HITOMI
      HITOMI --- ---
      Ja to zachytila u dvou mych znamych, kterym se to zase libilo :) knihu jsem necetla, nemam to ani v umyslu, dalsi dil zkusim a uvidi se. Jeste o tom nehovoril nikdo z meho socialniho okruhu, kdo ma aspon trochu podobny vkus :D
      CLAVEN
      CLAVEN --- ---
      Už kniha bola sračka, takže žiadne prekvapenie.
      VANEK
      VANEK --- ---
      HITOMI
      HITOMI --- ---
      Nightflyers uz jsou venku :) Videla jsem zatim prvni dil, na zadek me to nijak neposadilo, ale neni to spatny. Mozna to tu nekomu aspon trochu ukrati cekani na dalsi sezonu.

Nightflyers: Season 1 | Official Trailer [HD] | Netflix
      https://www.youtube.com/watch?v=pg5k5Pd_RGg
      IVUS_KA
      IVUS_KA --- ---
      OBRAZEM: Podívejte se na první fotografie z poslední řady Hry o trůny - iDNES.cz
      https://www.idnes.cz/...televize/hra-o-truny-8-osma-serie-finale-obrazem.A190207_103853_filmvideo_ts
      DXTR
      DXTR --- ---
      ASNEK
      ASNEK --- ---
      Game of Thrones X Bud Light | Official Super Bowl LIII Ad | Extended Version | HBO
      https://www.youtube.com/watch?v=8fhOItB0zUM
      PANDA_JE_MRTVA
      PANDA_JE_MRTVA --- ---
      ANGELFREE: videa jsem nikde bohužel neviděl. já byl v neděli.
      ANGELFREE
      ANGELFREE --- ---
      PANDA_JE_MRTVA: já byl v sobotu, bylo tam docela dost lidí. Nebyly tam špatný kousky, ale čekal jsem možná ještě trochu větší printy (třeba přes celou zeď :) Taky tam promítali různá videa, leč pouze německy :-/ Asi nikdo nečekal velkou mezinárodní účast.
      PANDA_JE_MRTVA
      PANDA_JE_MRTVA --- ---
      ANGELFREE:
      tak jsem navštívil Unseen Westeros, 80 vytištěných digitálních maleb rozmístěných po opuštěný industriální budově, doprovázený příjemnou ambientní hudbou. Obrazy většinou fotorealistycký, často používanej render. Tematicky jenom krajiny/města, který si ani z knih moc nevybavuju (až na hořící Harrenhal). V termín, co jsem měl booklej tam zrovna neprobíhala žádná debata s autorama, ti jen posedávali u teplometů a podepisovali plakáty, který si mohli návštěvníci zakoupit. Projitý jsem to měl za chvíli. Popravdě mě zaujal nejvíc svařák v Littlefingerově baru, poněvadž tam byla kosa jako za Zdí. Nicméně dík za tip.

BRUKEV
      BRUKEV --- ---
      HARALD: no já už to teda dlouho nesleduju, respektive vysekávám si jen různé scény, ale tady mi Sansa připadla, že jakmile bude někde sama s Jonem, tak ho seřve na dvě doby.
      INF1466
      INF1466 --- ---
      HYPERION: na konci kazdy epizody tam mel komentar, takze nakonec se tam objevil, ale pravda ze dohromady za vsechny dily tak pul hodiny, takze to fakt nebude duvod ze by nestihal, jinak serial mi prisel ze zacatku dobrej, pak shit a konec to u me trochu zachranil, ale zadnej zazrak to neni no :)
      VLAKODLAK
      VLAKODLAK --- ---
      HYPERION: Dokoukáno, pocity extrémně smíšené. Origin mě chytl víc :)
      Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam