• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    HITOMIG. R. R. Martin - Píseň ledu a ohně (knihy, seriál, TCG, RPG, deskovky...) SPOILERY POVOLENY!
    LETTRICE
    LETTRICE --- ---
    Hlasim, ze na Heathrow, terminal 3, uz maji whisky jen Lannistery, Greyjoye a Night Watch.
    DXTR
    DXTR --- ---
    JANOS: Super!
    ARAON
    ARAON --- ---
    RUDIE: Preston Jacobs komentuje novy trailer. Ty jeho sarkasticke recenze mi budou chybet vic, nez cely serial.
    Preston's Game of Thrones Season Eight Watch - Official Trailer Breakdown and Analysis
    https://www.youtube.com/watch?v=y6TYHk6uGZ8&t=0s
    ELLIE
    ELLIE --- ---
    A furt je v záhlaví ta anketa "co Euron přinese Cersei jak důkaz věrnosti". Ať jí zkusí sehnat tuhle sadu :)) Ona už v poslední sezóně možná bude potřebovat pít něco silnějšího.
    ELLIE
    ELLIE --- ---
    Tyrellská je nejvzácnější a má 51%. Přemýšlím, jak ty whisky přiřazovali k rodům, ale tady je to jasný. Olenna otráví, koho se jí zachce.
    TRIPLT
    TRIPLT --- ---
    Luxus!! :)
    JANOS
    JANOS --- ---
    (Ten White Walker jsem uz mel doma odjinued, ten v tech cenach neni, je levnejsi)
    JANOS
    JANOS --- ---
    Dun-dun-dun, whiskey je tady!

Ceny: Glendullan 36 liber, Lagavulin 59 liber, Oban Bay 59 liber, vsechno ostatni 40 liber.
    Musel jsem jeste doplatit clo 236 Kc na kazdou flasku protoze jsem prekrocil bezcelni limit.
    Jinak kdyz jsem tam byl ve ctvrtek meli jeste nizsi (unorove ceny): Oban Bay 49.55, Cardhu 32.67, Glendullan 31.03

Takze 10570 Kc za kompletek plus clo (ktere se zemi EU netyka)

JANOS
    JANOS --- ---
    SMETY: Kupuj Clynelysh! (Tyrell) ta je nejvzacnejsi.
    RUDIE
    RUDIE --- ---
    snad to tady uz neni OT
    Game of Thrones | Season 8 | Official Trailer (HBO)
    https://www.youtube.com/watch?v=rlR4PJn8b8I
    MALARKI
    MALARKI --- ---
    MICROSHIT: Tak mas tam u kazdy napsano, co je to za whiskey. Jsou to dobry veci.
    SMETY
    SMETY --- ---
    SMETY: 07842640579 zkuste WatsUp
    SMETY
    SMETY --- ---
    Jsem do 18h sec v Manchesteru na letišti. Kdyby měl někdo zájem dnes to muže být v Praze.

JANOS
    JANOS --- ---
    Terminal 2 ma všechny kromě Tyrell, zrovna jdu na T3 po ní. Pak nahodím ceny
    LETTRICE
    LETTRICE --- ---
    Ja budu v Londýně příští týden, takže díky za upozornění :)
    TRIPLT
    TRIPLT --- ---
    JANOS: Jaaaj v londyne na letisti to maj? To jsem vuk ze jsem to tam nehledal... 2 tydny zpatky jsem tam byl :)
    MICROSHIT
    MICROSHIT --- ---
    a dá se to alespoň pít,nebo to jen hezky vypadá?
    JANOS
    JANOS --- ---
    NIKDAS: Bohuzel ne, a beru si vic nez povolene 2 lahve, tak budu muset platit clo... 338 Kc za liter pres limit.
    NIKDAS
    NIKDAS --- ---
    JANOS: Náhodou neletíš do Ostravy, co?:D
    JANOS
    JANOS --- ---
    Ja je dnes jdu kupovat na letisti v Heathrow.

Mimochodem, vypada to ze tyhle 4 jsou k dispozici v Nemecku ve vetsich mnozstvich (a budou i v CR): Stark, Lannister, Greyjoy, Night's Watch.
    Zbyle 4 se v Evrope zatim shaneji tezce, takze pokud si muzete odnekud donest jen par lahvi, vemte neco jineho... Ja jsem zatim nenasel Tyrell ale ostatni jsou na tom letisti k dispozici.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam