• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    HITOMIG. R. R. Martin - Píseň ledu a ohně (knihy, seriál, TCG, RPG, deskovky...) SPOILERY POVOLENY!
    AMANT
    AMANT --- ---
    jo. ale ruzovy polotriko, kde bude jen flayed man na levy strane hrudniku a zadny dalsi napisy, to nesezenu!
    RESTINPEACE
    RESTINPEACE --- ---
    Brace yourselves, GOT merchandise is coming...
    FABE
    FABE --- ---
    11 Awesome Game of Thrones Packaging Designs | Dieline
    https://beta.thedieline.com/blog/2019/4/4/game-of-thrones
    NJAL
    NJAL --- ---
    JCD: Vubec bych se nedivil, kdyby jim GRRM skrze scenaristy predepsal naschval postelovou scenu ;-)
    JCD
    JCD --- ---
    Jak jiste vsichni vite, Lena Headey a Jerome Flynn se nemaji prilis v lasce.
    Dival jsem se pred chvili na tohle video a neuniko memu bystremu sluchu, ze na supanova conu v australii byli oba, Lena i Flynn spolu s GRRM. Ze by se situace zmenila?
    Je to v souladu s Flynnovym prohlasenim, ze po udalostech 8. serie jiz nam nebude tak sympaticky jako dosud? Otoci nas oblibeny zoldak strany a prida se k Cersei?

Nerad bych menil ikonku :)
    JOPS
    JOPS --- ---
    ZAREK: to uz davno vyslo :)
    ANGELFREE
    ANGELFREE --- ---
    [SPOILERS] 15 seconds of the intro's new look from Carice van Houten's Instagram story : gameofthrones
    https://www.reddit.com/...ofthrones/comments/b9b54f/spoilers_15_seconds_of_the_intros_new_look_from/
    ANGELFREE
    ANGELFREE --- ---
    PAN_SPRCHA: je to totálně hraný :D nevěřil jsem jí to ani vteřinu, takže ten konec byl zbytečně ukecanej
    HNIZDO
    HNIZDO --- ---
    NIKDAS: to je pravda, ten byl drevenej jak piratova noha.
    NIKDAS
    NIKDAS --- ---
    HNIZDO: Ona to hrála dobře, ale fallon to hrál hůř než obžalovaný ze soudkyně barbary.
    HNIZDO
    HNIZDO --- ---
    PAN_SPRCHA: to je samozrejme nesmysl.
    ale stejne mne dostala. mne napadlo hned ze to je april, ale ona tu zoufalou paniku hrala tak dobre, ze se mi na konci dost ulevilo.
    PAN_SPRCHA
    PAN_SPRCHA --- ---
    NORDSSON: protože teď budou všichni řešit jestli to byl nebo nebyl apríl, prostě se o tom bude mluvit. Ten konec je dotočený naschvál po střihu aby to nechalo otazníky.
    NORDSSON
    NORDSSON --- ---
    PAN_SPRCHA: já ti nevím. Proč by tam jinak na konci bylo to zvolání "April Fool's!"?!
    CLAVEN
    CLAVEN --- ---
    PAN_SPRCHA
    PAN_SPRCHA --- ---
    NORDSSON: jo, přijde mi to nahraný
    NORDSSON
    NORDSSON --- ---
    PAN_SPRCHA: dokoukal jsi to do konce?
    PAN_SPRCHA
    PAN_SPRCHA --- ---
    ELLIE: však to měla ve scénáři, všechny tyhle "náhodný" prořeknutí jsou jenom součást propagace. Už ta reakce je taková aby si toho všichni všimli kdyby jim to náhodou v řeči ušlo.
    ELLIE
    ELLIE --- ---
    E42: Já jsem teda čekala, že bude za závěsem zavražděná nájemným zabijákem z HBO...
    E42
    E42 --- ---
    Když už mluvíme o Aryě a věcech, které se ani nepijou ani nejedí... Sice trochu opožděně, ale kdo neviděl, vidět možná chce:
    Maisie Williams Accidentally Drops a Major Spoiler in Game of Thrones' Final Season
    https://www.youtube.com/watch?v=vw2SaHkGfss
    J4C0B1M
    J4C0B1M --- ---
    PAN_SPRCHA: Arya (v knize) ještě neměla první krvácení nebo už je ready?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam