• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    HITOMIG. R. R. Martin - Píseň ledu a ohně (knihy, seriál, TCG, RPG, deskovky...) SPOILERY POVOLENY!
    PAN_SPRCHA
    PAN_SPRCHA --- ---
    no já jsem spíš zvědavej na Brann vs Chajme, Sansa vs Tyrion, Cersei vs kdokoliv.....linka s Dany a Jonem je tak nějak utlumená nedostatkem charismatu zúčastněných bez ohledu na to kolika draky si ten nedostatek kompenzují.
    CLBRX
    CLBRX --- ---
    JOPS: V knize mu netepe srdce..
    Já se bojim, že na trůn usedne Gendry jako jediný legitimní syn Roberta a Cersei. V knize jsou k tomu plus minus dvě(?) menší narážky, že by to tak možná i mohlo bejt (doufám, že ne). Navíc by to bylo celkem v rozporu k proroctví o Cersei, který jinak beze zbytku vyplňovalo.
    ANGELFREE
    ANGELFREE --- ---
    Game of Thrones Hotline for Confused Fans
    https://www.youtube.com/watch?time_continue=68&v=e4-R3JvGdJs
    BURKHAR
    BURKHAR --- ---
    Vyhraje NK a všichni budou mrtví, Dejve.
    JOPS
    JOPS --- ---
    dneska jsme to probirali u zradla a jeste existuje varianta, ze nemrtvi pritahnou k sobe Jona :) je mrtvej, nebo neni ? :) sam rikal hlasku Co je mrtve, nemuze zemrit.

a pak bude finalni bitka ARIA vs JON :)

Bohuzel se bojim, ze moje favoritka Cersei to neda a fakt ji zamorduje Tyrion ci Jaime.

A trun bych pral Tyrionovi :) to je proste muj favorit hned po Cersei :)

Uz se tesim na tu cistku co nastane :)
    BDOWN
    BDOWN --- ---
    AMANT: modrý oči by jí slušely
    FRIZER
    FRIZER --- ---
    No jestli bude nějakej happy end tak jedině ten že Tormund s Brianne odjedou za sluncem za pozorování Tyrriona...se zbytkem at se stane co chce
    AMANT
    AMANT --- ---
    cool, koukam, ze nalada na fan art je 1A+, pojdte pridelit lady Mormont nakyho adekvatniho zenicha:))) kdo rekne, ze osmicku neprezije, tomu proleju ve tri rano zvonek chemickou kotvou
    RUDIE
    RUDIE --- ---
    RUDIE
    RUDIE --- ---
    KRITAU: Že by ji jako Joaegon opustil kvůli zombie Ygritte?
    KRITAU
    KRITAU --- ---
    a nečekáme ještě náhodou na třetí zradu Dany - pro lásku?
    GIINGGER
    GIINGGER --- ---
    CLBRX: Jo, ale to jsou vsechno komplexni knizni veci, takze po kvalite predchozich 3 rad vubec nedoufam, ze by se jeste v serialu mohlo konat neco promyslenyho, navazujiciho na predchozi budovani deje nebo nedejboze necekanyho :D
    CLBRX
    CLBRX --- ---
    GIINGGER: Cersei dle proroctví umře rukou valonqara - mladšího bratra (ve Valyrijštině sourozence bez určení pohlaví??), takže Jaime nebo Tyrion, sázím na Jaimeho. (ok, teoreticky by mohlo jít i o mladšího bratra, respektive mladšího sourozence někoho dalšího, ale to už mi přijde trochu přes ruku)

GIINGGER: Azor Ahai, prince who was promised - ještě je tu teorie, že ten příslib byl učiněnej White Walkerům (myslím, že v době, kdy byl nastolen mír mezi lidmi a White Walkery?) a oni si jdou pro něj. Což mi přijde super, i v kontextu jak je tahle legenda běžně vykládaná.
    NIKDAS
    NIKDAS --- ---
    GIINGGER: Briene umře mezi chlapama
    GIINGGER
    GIINGGER --- ---
    HNIZDO: Beru to ciste podle serialu - to mela myslim nejaky vize naposled nekde v Qarthu a pred nekolika radami, takze se vsadim, ze na to uz serialovi psavci davno serou. A bylo by krasny, kdyby zadnej Azor Ahai nebyl a vsechny tyhle vestby atd by se ukazaly jako prekroucena snuska blabolu) Ale spis si myslim ze to proste vypustej a budou delat jakoze nic, protoze proste neumi psat.

ZAREK: No hollywoodskej happy end by me zrovna u GoT fakt nasral, tak doufam, ze se s tim nebudou moc babrat :D
    HNIZDO
    HNIZDO --- ---
    GIINGGER: porad je tady ta drobnost s Dany a jeji skutecnou ulohou ve veci. Viz zjeveni vestkyne v knihach. Nepamatuju se jestli je to v serialu.
    Jak to bylo s tim mecem, zakalenym v srdci sve milovane?
    MAWERICK
    MAWERICK --- ---
    ZAREK: to zni jako pomerne realisticke reseni :)
    ZAREK
    ZAREK --- ---
    GIINGGER: tady je videt, kdo je tu nejvetsi nihilista, ale je to dost valar morghulis zaver :D
    GIINGGER
    GIINGGER --- ---
    ZAREK: Ja to vidim cca takto: Dany se trunu nebude chtit vzdat, s Jonem se rozhadaj. Arya, jakozto urputny ochrance svych milovanych, zapichne Dany. Tyrion zustane racionalni a jeji vojska sveri do vedeni Jona, aby mohli porazit zombiky. Jon, ktery uz stejne nema pro co zit, hrdinne padne v souboji s NK, kde si oba navzajem privodi smrtelna zraneni. Zombici jsou porazeni, armada zdecimovana, na bojistich se usazuje prach (snih), Sansa dava do kupy zbytky severu. Nekde mezi tim vsim se je pokusi podelat Cersei, kterou zabije Jaime nebo Bron. Euron se jednou podiva na zombie armadu, sbali fidlatka a odplave na druhej konec sveta stylem sbal prachy a vypadni. (Skoro) vsechny fyzicky zdatne muzske postavy postupne poumiraji (Jaime, Bron, Theon, Gendry, Ser Friendzone, Davos, Tormund, Edd..), konce se dockaji jen eunuchove (Varys), kriplove (Bran, Tyrion) a zeny (Sansa, Arya, Missandei mozna Briene) - Sama si tady zaradte do libovolne skupiny. Sedm kralovstvi se bez pevneho vedeni rozklada na nejruznejsi skupinky spratelenych a znepratelenych rodu a jinych uskupeni, ktera bojuji o moc. Opona, konec :))
    ARAON
    ARAON --- ---
    Tohle zcela mění můj pohled na scénu kde Jon letí na drakovi: https://twitter.com/aegonsdaenerys/status/1117802051470266369?s=21
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam