• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    HITOMIG. R. R. Martin - Píseň ledu a ohně (knihy, seriál, TCG, RPG, deskovky...) SPOILERY POVOLENY!
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    ve tretim dile umre tak deset postav predpokladam..:D
    TOOMIX
    TOOMIX --- ---
    Game of Thrones | Season 8 Episode 3 | Preview (HBO)
    http://www.youtube.com/watch?v=TdkS4Xazz7Q
    RUDIE
    RUDIE --- ---
    je to tak impotentní, že jsem vlastně rád, že těch dílů nebude tolik.
    POZITRON
    POZITRON --- ---
    AMANT: imho chcipli hlady. uz minule se Sansa podivovala, co budou vubec zrat. :)
    WITTGENSTEIN
    WITTGENSTEIN --- ---
    A co ty Aryiny jizvy, ty jsou od koho? Waif ji kuchla do břicha z jiné strany, ne?
    WITTGENSTEIN
    WITTGENSTEIN --- ---
    TOREIP: A byly její, hm? Cersei ondyno taky měla dvojnici.
    TOREIP
    TOREIP --- ---
    Tak ty voleee to jako co jako. Nejlepsi cast byla sideboob Aryinejch mekmeku.
    CYBERKOTLIK
    CYBERKOTLIK --- ---
    WITTGENSTEIN: tak prozili spolu svatebni noc, to se nezapomina:))
    WITTGENSTEIN
    WITTGENSTEIN --- ---
    To emocionální setkání mezi Sansou a Theonem mě překvapilo, ale zdá se, že je všechno odpuštěno.
    Here’s why Sansa and Theon’s reunion was so emotional - The Verge
    https://www.theverge.com/...son-8-hbo-sansa-stark-theon-greyjoy-knight-of-the-seven-kingdoms-reunion
    NIKDAS
    NIKDAS --- ---
    GIINGGER: (Tinfoil hat on) Počkej, až se v další knize přijde na to, že Quentyn nezemřel, ale osedlal draka. Mrtvola spálená k nepoznání je to od toho co tam byl s ním. (Tinfoil hat off)
    ZAREK
    ZAREK --- ---
    GIINGGER: tyrion a zelvy
    ALDARION
    ALDARION --- ---
    CYBERKOTLIK: U nás se na tu ujal termín Bába s nůší podle lehce přehnaného popisu: "Já to prostě nedávám. Několik kapitol o tom, jak ta ženská šla, potkala bábu s nůší, dědka s kozou, snědla půl nahnilýho tuřínu, zmokla, byla jí zima a pak jí chytli a pověsili, the end."
    GIINGGER
    GIINGGER --- ---
    ZUZKAOU: A nezapominejme na putovni dobrodruzstvi Brienne a Podricka, to jsem taky myslela, ze se pri cteni ukousu nudou. A Quentyna, aka nejzbytecnejsi linku v celem pribehu.
    VLAKODLAK
    VLAKODLAK --- ---
    JADE: Svátek všech GoT uchyláků! :) čekal jsem že se tohle stane od momentu, kdy se ty dva potkali :)
    CYBERKOTLIK
    CYBERKOTLIK --- ---
    DO_IT: tvl, knizky sem prestal cist prave proto, ze se tam vubec nic nedelo:))
    ZUZKAOU
    ZUZKAOU --- ---
    DO_IT: knížka se nenatahovala? Někam se jde, Dany je marná mezi jedněma otrokama, někam se jde, Dany je marná mezi dalšíma otrokama.

Jestli si dobře pamatuju, tak v Tanci Draků ještě se ani nenalodila, i když Tyrion už k ní došel. A Bran ještě dlouho půjde z Lesa a Sam ještě dlouho půjde z Citadely.
    DO_IT
    DO_IT --- ---
    teda knizka se takhle nenatahovala, to byl celej serial takovyhle?
    AMANT
    AMANT --- ---
    vubec nepousteli draky:( cgi byl jeden Duch na pozadi, aby se nereklo a par nemrtvejch konu
    aspon je slusne nabito na priste..
    SHAMAN99
    SHAMAN99 --- ---
    tak to vypada, ze ve tretim dile by se uz konecne mohlo neco odehrat, ne? :-D
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam