• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    HITOMIG. R. R. Martin - Píseň ledu a ohně (knihy, seriál, TCG, RPG, deskovky...) SPOILERY POVOLENY!
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    VANEK: úplně si představuji, jak lidi prohrajou, protože podcení nečekaný útok zmrzlých končetin. Bude to težká bitva plná vztyčených prostředníčků...
    VANEK
    VANEK --- ---
    VLAKODLAK: Ale ruce se můžou furt plazit, skákat a škrtit.
    BURKHAR
    BURKHAR --- ---
    NIKDAS: Jak teď počumuju semtam na různý epizody z minulosti, tak souhlasim. V prvních třech sériích jsou ti vlci obři. Asi změna CGI studia, nebo nějaký čáry máry.
    NJAL
    NJAL --- ---
    VLAKODLAK: Myslim, ze v bitve v Hardhome moc toho dragonglassu a valyrijske oceli nebylo.... Na likvidaci white walkera jsou ovsem podminka nutna :-)
    VLAKODLAK
    VLAKODLAK --- ---
    NJAL: Fakt? Mno je fakt že zombík bez nohou, rukou a hlavy asi už moc nenadělá :)
    NJAL
    NJAL --- ---
    VLAKODLAK: Ale na normalni wights ani jedno nutne byt nemusi, ti jdou rozsekat/dekapitovat "konvencnimi zbranemi"...
    VLAKODLAK
    VLAKODLAK --- ---
    KOUDY: 20 tisíc novejch zombíků, dyť ani nemaj dragon glass nebo valyrian steel. Ovšem v této etapě jakékoliv tipy můžou být správné :)
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    Nocni kral jim bude davat na prdel a v posledni chvili je zachrani Cersei a 20 tisic zoldaku..Klasicka hra o truny :)
    ZAREK
    ZAREK --- ---
    CYBERKOTLIK: este by mohla pritahnout z jihu nymeria
    CYBERKOTLIK
    CYBERKOTLIK --- ---
    WITTGENSTEIN: asi aby jim nespadly servery:)

ZAREK: esli tam budou zas nemrtvy medvedi jako v sedmy serii, tak by se jim par prerostlejch direwolfu dost hodilo:)
    WITTGENSTEIN
    WITTGENSTEIN --- ---
    Zajímavý: na kabelovce HBO to půjde dneska od tří od rána, na HBO GO s hodinovým zpožděním.
    VLAKODLAK
    VLAKODLAK --- ---
    NIKDAS: Asi trolling, nikde jsem leak nenašel :(
    ZAREK
    ZAREK --- ---
    NIKDAS: to je aby daenerys nezral draky :p
    JADE
    JADE --- ---
    MANZONER: byl jak v e01 tak v e02 ;)
    btw mati mi ted cte spoily z edny, kde lidi pisou, ze uz to videli, ze byl nejakej leak epizody a prej umre Brienne a jeste jeden drak ! :D a hrozna debata pod tim...taky to muze bejt trolling, ale nevim teda, ze by mel NK 2 draky, to uz je moc ne ?! :P
    NIKDAS
    NIKDAS --- ---
    TAPINA: Byl, jen byl asi 3x menší, než měl být :D zrovna nedávno jsem viděl první díl, kde je ten mrtvej direwolf větší jak vrk z lotra. V tomhle díle byl stěží velkej jako vlk
    AMANT
    AMANT --- ---
    minule tam byl, aby se nereklo, pri hovoru jona sama a eda na hradbach. statickej v pozadi, jakoze este zije. kompozice typu selfie marka vita "ja a my kamosi, zakladni jedenactka barcelony"
    TAPINA
    TAPINA --- ---
    MANZONER: Minule byl, ne?
    MANZONER
    MANZONER --- ---
    LEON_CHAMEAU: :D pobavilo..
    Jak koukám na ty fotografie, tak mi došlo, že se tam dlouho neobjevil Duch. :/
    LEON_CHAMEAU
    LEON_CHAMEAU --- ---
    JADE: Pripravy v plnom prude.

Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam