• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    HITOMIG. R. R. Martin - Píseň ledu a ohně (knihy, seriál, TCG, RPG, deskovky...) SPOILERY POVOLENY!
    TOREIP
    TOREIP --- ---
    HNIZDO: Spoilery povoleny nigga..
    HNIZDO
    HNIZDO --- ---
    TOREIP: dik za info kurva.
    TOREIP
    TOREIP --- ---
    TOREIP
    TOREIP --- ---
    Jo a ty vole :D Jak se ten kreten namachoval s ostepem za letu v dracim battlu :D Nevim co huli, ale nemel nejmensi sanci a to musel vedet.
    TOREIP
    TOREIP --- ---
    DOUPLE: Tak ted se opet bude resit nejakej posranej trun ze jo. Ja cekal, ze mrtvi proste prevalcujou sever a ta blondata pica si konecne uvedomi, ze nejde jen o nejaky kreslo. Vazne jsem doufal, ze Zimohrad lehne popelem a zombies pujdou dal na jih. To s tim zabitim krale by Martin nikdy nenapsal.
    AGGU
    AGGU --- ---
    Konec třetího dílu jde do historie celého žánru, ty poslední tři tóny klavíru - wow.
    DOUPLE
    DOUPLE --- ---
    TOREIP: mi spis prekazi ze je ten dlouhodobej hype pofackovanej za jeden dil...
    TOREIP
    TOREIP --- ---
    TOREIP
    TOREIP --- ---
    Okey no, malem jsem se posral a jeste ted se tresu. Fire spell Mellisandry byl extra cool, ale poslednich 20 minut bylo fakt cheesy. Chapu, ze Arya je assasin, ale ty vole, takhle se proplizit pres mrtvoly az k nemu?
    DOUPLE
    DOUPLE --- ---

GEKONZPRAHY: klasicka ve smyslu ze 7 serii nejvetsi nebezpeci za zdi, ale pak se to zase obloukem vrati k ni :)
    GEKONZPRAHY
    GEKONZPRAHY --- ---
    DOUPLE: No pokud se zázračně neobjeví Dario Naharis s čerstvejma vykastrovancema, tak to moc klasická tahanice nebude :D
    DOUPLE
    DOUPLE --- ---
    Zbytek serie teda klasicka tahanice s Pizdou? alright alright :)
    GEKONZPRAHY
    GEKONZPRAHY --- ---
    Teď vlastně ani Cersei nemusí litovat že nemá slony, když na Severu zbylo asi třicet lidí, ne? :D
    POZITRON
    POZITRON --- ---
    Uz mame, uf. :)
    POZITRON
    POZITRON --- ---
    Anglicky titulky, nemate, nevite? Nemuzem najit. :/ Diky.
    GEKONZPRAHY
    GEKONZPRAHY --- ---
    Arya a její power move a v pět ráno jsem vzbudil hysterickym řevem celej barák :D
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    ARAON
    ARAON --- ---
    CYBERKOTLIK: Taky jsem cekal, ze zarve vic hlavnich charakteru... :-P
    DXTR
    DXTR --- ---
    TOREIP: Ehm... ;)
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    kazdopadne konec se zas trochu vic zamotava :))
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam