• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    HITOMIG. R. R. Martin - Píseň ledu a ohně (knihy, seriál, TCG, RPG, deskovky...) SPOILERY POVOLENY!
    AMANT
    AMANT --- ---
    TOREIP: rekl bych, ze puvodne se jednalo o parametr tykajici se napriklad jiz odvysilanych sezon. to je az od sestky, ze se tu propira kazdej dil dve hodiny po odvysilani.
    ale nektery lidi na tom maj zalozenou dost podstatnou cast svoji existence, ze "uz neco videli prvni", chodej na predpremiery, aby pak mohli vsechny votravovat, ze byli na predpremiere a 10 minut po odvysilani epizody uz musej psat ruzny tajuplny komentare, ze kterejch couha jak slama z bot, ze oni jako uz "vedi" a jsou tak v aktualnim trendu na spici pelotonu...
    CYBERKOTLIK
    CYBERKOTLIK --- ---
    GEKONZPRAHY: vsichni umrou dejve (kecam, nevidel sem to:))
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    'Game of Thrones' Final Season: Arya Kills the Night King, Explained | Hollywood Reporter
    https://www.hollywoodreporter.com/...d=IwAR21PMWpaqZkvl6Xnpm7EMcdWM1KnsaHj4inDM4LGA_7co3W45bMMCrP6Cs
    GEKONZPRAHY
    GEKONZPRAHY --- ---
    TOREIP: Já ještě Endgame neviděl, nelezu kvůli tomu na FB ani na Insta, furt ještě nevim jak to dopadne, ale i kdyby to někdo propálil, nebyl bych tak nasranej jako kdyby mi někdo propálil dnešní Trůny :D
    CYBERKOTLIK
    CYBERKOTLIK --- ---
    SIRRIL_NEMESIS: jenze to na ty cernovode obslehl Martin z dobyvani Konstantinopole, tady evidentne z zadny realny bitvy neopisovali:))

Jinak samozrejme jo, bylo by lepsi odjet nekam na jih, kde by nebyla takova kosa a moc NightKinga teoreticky slabsi - ale riskovali by bitvu z jizanama a stejne by se mu dirv nebo pozdejc museli postevit v nejakym hradu.

AMANT: hele ja prvni dil nevidel nekolik dni po odvysilani, a taky jsem sem nelez
    TOREIP
    TOREIP --- ---
    Ja treba udelal tu chybu, ze jsem se pred salem podival na FB, rozkliknul jeden naprosto irelevatni prispevek a nejakej kreten dal do komentu gif "ty sceny" z Avengers. Nikde nejsi safe, ale tady je to jasne napsany.
    ZUZKAOU
    ZUZKAOU --- ---
    SIRRIL_NEMESIS: tak jako bitvy se nevedou kvůli tomu, aby vojáci přežili. Ale pokud bráníš hrad, tak chceš aby se do něj útočníci pokud možno nedostali a nebo co nejpozději a co nejvíc jich padlo ještě před hradem. A pak tam máš různé předstupně, kde se dá bránit, když předchozí linie padne.
    ARAON
    ARAON --- ---
    HNIZDO: Jako vážně je ta závislost na tomhle audirku tak nepřekonatelná, že je nutné sem za každou cenu lézt, i když je jasné, že se tu bude spoilerovat?
    TOREIP
    TOREIP --- ---
    HNIZDO: Kamo.. jsou tu povoleny spoilery, nechapu co nechapes.
    RUDOLF
    RUDOLF --- ---
    Mě přijde super, že teď náš čeká comeback real politiky. Pirát třeba zajme winterfell osazenstvo. A Jaime si bude moct kuchnout ségru. Jen sem zvědavej, jestli pirát dorazí v půlce čtvrtýho nebo až v pátým..
    GEKONZPRAHY
    GEKONZPRAHY --- ---
    HNIZDO: Tak sis měl přivstat a koukat na to ve tři nebo ve čtyři jako slušný lidi. A i kdyby ne, tohle auditko má přímo v názvu, že spoilery jsou povolený. Cos čekal, že tady pár hodin po premiéře nejočekávanějšího dílu najdeš? Prober se...
    AMANT
    AMANT --- ---
    HNIZDO: no to se tady resi kazdou sezonu, myslim si to samy, ale plenum je jineho nazoru a este z tebe budou delat vola, co sem jako lezes, hahaha, no tak se snazim to skouknout co nejdriv a predtim sem proste nelezu..lidi to tak chtej...
    SIRRIL_NEMESIS
    SIRRIL_NEMESIS --- ---
    TOREIP: zatim jsem teprve v casti kde melisandra zapaluje prikop.
    ale myslim obecne.. chapu, ze na to aby se narvali vsichni do hradu jich bylo moc, ale imho jim prece muselo bejt jasny ze vsechno co bude pred hradbama zarve dost rychle..
    Na to, jak brilantni plan vymyslel Tyrion na Cernovode, tak ted s jednim ohnoprikopem trochu zklamani.
    nicmene jak rikam, jeste jsem nedokoulala cely.
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    SIRRIL_NEMESIS: tak vetsinou se armady utkavaj pred hradama apod zejo..ono taky do hradu 30 tisic vojaku nenarves..:))..
    HNIZDO
    HNIZDO --- ---
    MALARKI: jo jasny, ale preci jen ne kazdej ma moznost na to koukat v pracovni dobe, zejo. aspon do vecera by se lidi mohli krotit, rika se tomu ohleduplnost. nvm.
    TOREIP
    TOREIP --- ---
    TOREIP
    TOREIP --- ---
    SIRRIL_NEMESIS: tak byla to past, jestli myslis obranu Brana.
    SIRRIL_NEMESIS
    SIRRIL_NEMESIS --- ---
    Pro me je teda spis naprosto nepochopitelny proc se s nima utkali mimo Winterfell, kdyz museli vedet ze nemaj pocetne sanci.. nejsem zadnej znalec strategie a taktiky, ale tohle nechapu.
    TOREIP
    TOREIP --- ---
    A Ghost prezil? Ja uz se nedokazu divat na prvni dily, kdyz vim, co za mayhem se tam stane.
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam