• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    HITOMIG. R. R. Martin - Píseň ledu a ohně (knihy, seriál, TCG, RPG, deskovky...) SPOILERY POVOLENY!
    N4RC0T1C
    N4RC0T1C --- ---
    KOUDY: no.. A prečo sa to opakovalo? Ww si zbalili fidlatka na jar a vrátili sa za stenu? Imho vždy niekto musel niekoho poraziť, ale nikdy to nebolo definitívne riešenie. Nie? Alebo ako to je? (ta časť lore mi unikla)
    CASTROL
    CASTROL --- ---
    heleďte já teda nevim, člověk by na ty svoje hrdiny neměl bejt tak upnutej. to bylo v minulým díle samý loučeníčko a nakonec...Sapkowski by se s těma svýma hrdinama takhle nemazlil
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    N4RC0T1C: ano opakovalo..vzdyt ukazoval jon daenerys kresby v jeskynich kde se lidi sjednotili proti ww
    N4RC0T1C
    N4RC0T1C --- ---
    Alebo zistia že musí existovať night king.
    (niekde bola teória, že jeho hlavný dôvod existencie je raz za X rokov zjednotiť všetkých ľudí)

(btw. To ale znamená ze sa to opakovalo pravidelne?)
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    příští díl začne tím, že se Arya probudí před hlavní bitvou a uvědomí si, že to celé byl jen sen :)
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    a v okamžiku, kdy se vyřešil problém z Thermopili, objevil sem lord Voldemort, vše je v rovnováze :)
    N4RC0T1C
    N4RC0T1C --- ---
    Tak on ten white walker night king moze mat vlastnosti ako lich.
    Toho síce zabijete, ale kým neznicite nádobu s dušou
    Phylactery | Forgotten Realms Wiki | FANDOM powered by Wikia
    https://forgottenrealms.fandom.com/wiki/Phylactery
    Tak prežije. Preto sa mi zdalo ze šiel moc rýchlo dole. Len jeho telo sa roztriestilo, stratil moc. Ale zniceny nemusí byť. Detto napr.lord Voldemorth :)
    HERR_FLICK
    HERR_FLICK --- ---
    CADDY: sem z tohohle dilu natolik vystavenej, ze kdybys mi dal do ruky trojku, at se na to podivam znova, tak ti dam facku
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    SITH: Do tech vran ne?
    CADDY
    CADDY --- ---
    NIKDAS: byls o deset sekund rychlejší :-D
    CADDY
    CADDY --- ---
    CADDY: ... teď mi došlo, že i mimina jsou blbost, vždyť všechno vytvořené Nočním králem šlo do hajzlu s ním...
    NIKDAS
    NIKDAS --- ---
    CADDY: Proč myslíš, že se ty mimina taky nerozpadly?
    ARAON
    ARAON --- ---
    SITH: Do Aryi? :-D
    SITH
    SITH --- ---
    So čeho / koho se to Bran furt wargoval? Přestal až když tam k němu přišel NK
    ARAON
    ARAON --- ---
    CADDY: Já to myslel spíš tak, že když mi někdo mrtvý, většinou nám tu tvůrci ukáží zcela jasně. Zatímco tady se Theon válel po zemi a koukal na nočního krále jak přes něj vesele šlape.
    SA_KRA_
    SA_KRA_ --- ---
    CYBERKOTLIK: hele ja chapu ze je to profesni deformace, ale to uz snad byla lepsi ta debata o genderove nevyvazenosti v serialech.

Nekoukas na dokument, ani historicke drama, coz by ti mohla napovedet pritomnost nasledujicich: draci, magie, vstavani z mrtvych.
    CADDY
    CADDY --- ---
    CYBERKOTLIK: já bych hádal jen astronomii, prostě jako u nás jsou polární noci... ale těžko říct... To poznáme, jestli zima teď odezní :-D
    CYBERKOTLIK
    CYBERKOTLIK --- ---
    CADDY: aha, no jenze ono je to spjaty s tou velkou zimou - a ted je otazka, zda za zima je velka diky nejaky astronomicky anomalii, nebo diky pusobeni nightkinga

MADIETTA: ww sou nadprirozeny bytosti - to je jak ptat se kdo vychovava sati nebo zivi demony a duchy - na to ti nikdo zadnou kvalifikovanou odpoved neda

DRAGON: no ja nevim jak pomuze, ze se vrhne zombik na kopi s tim dracim sklem, zemre a zanim dalsi a dalsi - ta falanga je stavenba tak, ze mas hrot kopi kazdych pul metru takze kdybyses nejak probod ve ctyrech lidech za sebou jak spiz, tak bys narazil hned na dalsi hroty...tam to fakt neni tak jednoduchy. kazdopadne oni zadnou falangu neudelali, takze je to bezpredmetny resit.
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    Prijde mi trochu zbytecny tu rozebirat jak meli bejt rozestaveny vojaci s kopima aby byly efektivnejsi apod...Proste se na ne navalila horda nemrtvejch jako ve filmu World War Z...Tam fakt zadna strategie nepomuze..:)...nemrtvaci meli pocetni prevahu asi 30 ku jednomu kdyz sem se dival na ty zabery.

a trochu me irituje ze neumrel Varys...mel sanci v krypte nekoho zachranit a obetovat svuj zivot a scenaristi toho nevyuzili...weird.
    CADDY
    CADDY --- ---
    ARAON: to nevím... akorát jdu koukat znovu... ale možná, kdyby to Melisandra nezabalila tak nesmyslně brzy :-D I když pán světla by už ji asi nevyslyšel, když jsou důvody a osudy naplněny :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam