• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    HITOMIG. R. R. Martin - Píseň ledu a ohně (knihy, seriál, TCG, RPG, deskovky...) SPOILERY POVOLENY!
    PAN_SPRCHA
    PAN_SPRCHA --- ---
    JCD: draci tam byli i když chrápal ti pomřeli před desítkama/stovkama let a on měl chrápat tisíc

MADIETTA: navíc měl tříokou vránu elou dobu za zdí a najednou když se sebere a odejde tak se hned zblázní a běží za ní
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    PATISLAV: ze je Night King Targaryan je podle mne stoprocentne jisty. (nikdo jiny neumi prezit utok ohnem, coz v tehle epizode nastalo)
    PATISLAV
    PATISLAV --- ---
    Budu teda dost smutnej, pokud už se vykašlou na mytologii a dějovou linku Night Kinga a Brana, protože to si ještě zaslouží vysvětlení. Populární teorii je, že Night King je Bran, ale na tom něco nesedí. Dostali jsme tři velké hinty, že Night King má něco společného s Targaryany - symbol Night Kinga, schopnost NK osedlat si draka a odolnost proti ohni. Pokud tohle jen tak přejdou a nechají nevysvětlené, tak mě fakt zklamou.
    CYBERKOTLIK
    CYBERKOTLIK --- ---
    CADDY: tady je videt velkej rozdil mezi tyrionem a ostrilenym zoldnerem bronnem:

Olej?
    Smula Pane
    Kolik sudu?
    500
    "pohled pres hradby na nepratelskou pechotu": privalte dalsich 500
    CADDY
    CADDY --- ---
    KOUDY: tak možná i zbyl, ale tam odsud by ho stejně neměli jak získat... ale mistr by určitě znal recepturu a něco by vyrobit snad stihli...
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    MINERWA: [ KOUDY @ G. R. R. Martin - Píseň ledu a ohně (knihy, seriál, TCG, RPG, deskovky...) SPOILERY POVOLENY! ]
    CADDY: To bylo asi jediny co me trochu iritovalo...ze ho nemohli treba rozlejt po snehu a pak zapalit..ale nejspis uz zadnej nezbyl potom co cersei vyhodila do vzduchu katedralu.
    CADDY
    CADDY --- ---
    FRIZER: a hlavně bych čekal, že někoho napadne použít divoký oheň, zvlášť když tam byl Tyrion...
    MINERWA
    MINERWA --- ---
    KOUDY: no počkej, běžel s dotrakama v prní linii, co je to za obrázek?
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    MINERWA: Ghost zije..Dva draci taky

MINERWA
    MINERWA --- ---
    TRIPLT: a já si naopak říkala, ať už je konec
    jak je to s tím Ghostem?
    CADDY
    CADDY --- ---
    HERR_FLICK: Hergot, škoda, že mi někdo tu trojku nenabídne :) Ale i podruhé to má furt náboj :) To je tak dobře natočený, že by jim člověk i ty nelogické věci odpustí :)
    FRIZER
    FRIZER --- ---
    NJAL: Tak začal bych tim Hammer/Anvil a pořádný falangy....zákopy plný obsidianových hrotů atd... ono když pustim jakýkoliv Total war (nejlépe Warhammer 2) tak tam podobnejch bitev nasimuluju tucty, ale rozhodně ne takhle blbejch...
    TRIPLT
    TRIPLT --- ---
    NJAL: Tak to jsem se citil uplne stejne... hlavne at ted neskonci dil hlavne at ted neskonci... :D
    CELLINDRA
    CELLINDRA --- ---
    Lyanna Mormont hustá až do konce! Tý jsem fandila nejvíc.
    NJAL
    NJAL --- ---
    Ale budme radi, ze nas scenaristi nenechali viset na cliffhangeru cely tyden, kdyz tak Bran s NK po sobe koukali (pun intended), tak jsem se bal, aby nenabehly titulky a rikal jsem si, cywe, tak brzo byt nemohou ;-)
    MAWERICK
    MAWERICK --- ---
    NJAL: nemoc z vitezstvi nejspis? Proste "vedel"ze vyhral.. tak proc by cekal...
    NJAL
    NJAL --- ---
    Nicmene jeste me napadla otazka na lore - kdyz vynecham, ze Bran mel na sobe zbroj silnejsi nez mithrill, tzv. "plot armor", ;-) tak byl nejaky duvod, aby NK zabil Brana ASAP a nemohl pockat? Bitva byla vyhrana, draka porad mel, pokud by do rana nekdo ve Winterfellu prezil, tak by byl schovanej ve stylu "zakousl jsem se do stromu a delal jsem, ze jsem vetev".... A Brana mohli hlidat mezitim zombici. Pokud by bylo potreba prerusit Branovo wargovani, tak to se tak jako tak nepovedlo. Proc v klidu nepockal a jednou za cas nezvedl novy mrtvy? :-)
    THOR_CALYSTERN
    THOR_CALYSTERN --- ---
    KOUDY:
    GRANTORINO: máte pravdu oba, ale s ženou jsme se shodli, že násobně lepší obranu bysme jim u Zimohradu vymysleli z fleku a asi by nebyl úplně problém absence materiálu a surovin, ani lidské síly, když času měli poměrně dost...
    Bylo to trochu trapné, jak slepice na střelnici, zbytečně. Nakonec by je nemrtví udolali na počet, ale tohle bylo moc.
    Obrana veškerá žádná, žádné clever vychytávky, pouze jeden super skiny mini příkop přímo v blízkosti hradu... pro skalní fandy okey, pro nás zklamání ve smyslu malé propracovanosti celé bitvy a i jiných detailů tohoto dílu...
    Zachránila to jen Arya, ale i toto rozuzlení jsme prokoukli ještě než přišlo...
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    Podle me by zadna strategie nepomohla protoze walkeri meli proste dvacetinasobnou pocetni prevahu...takze je uplne jedno kdo z lidi mel jaky brneni nebo dragon glass nebo kolik meli jezdcu ci katapultu...Slo jen o prosty cisla a lidi bylo o hodne min...Do zimohradu se vsichni nevesli..tak bitva probehla logicky pred nim..aby se do nej v pripade pruseru mohli stahnout...

navic proste nemeli tuseni proti jaky presile stojej...mysleli si ze walkery zadrzej kastrati a daenerys s jonem pak walkery spalej v ohnivejch vlnach...jenze night king si privolal zimni vanici a bylo po strategii..
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    GRANTORINO: No jak rikam..bran se proti tomuhle

WorldWar Z-Jerusalem Scene Part 1(HD)
    https://www.youtube.com/watch?v=Yo1fNO6bx48
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam