• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    HITOMIG. R. R. Martin - Píseň ledu a ohně (knihy, seriál, TCG, RPG, deskovky...) SPOILERY POVOLENY!
    JCD
    JCD --- ---
    JAKE_UP: jak nehraje roli, ja si naopak rikam, ze kdo jiny nez Yara by si zaslouzil dostat sanci dostat Eurona do rukou a zmlatit ho jak psa :)
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    MADIETTA: Prave jak se v ty scene tvari jako pes, kterymu nekdo sebral kosticku me definitivne utvrdilo v tom, ze musi zemrit..snad se o to Varys postara.
    JAKE_UP
    JAKE_UP --- ---
    CADDY: Nedávnu jsem tu psal, že mě spoilery nevadí. Naopak mě baví sledovat v díle (film, kniha) cestu, jak k té události dojde.
    MADIETTA
    MADIETTA --- ---
    KOUDY: a to s ním tady ještě nedělá psí kusy, a jakože to fakt umí. Z profesních důvodů jsem byla nucena zhlédnout Me Before You, po dvaceti minutách jsem jí to obočí toužila vytrhat jeden chlup po druhém a každou dírku po chlupu vypálit rozžhavenou jehlou. Stačí se podívat na trailer abys pochopil, o čem mluvím.
    CADDY
    CADDY --- ---
    JAKE_UP: Pote, co ji Theon zachranil, jela ona na Zelezne ostrovy udelat zalozni zakladnu a Theon se s par muzi odpojil pomoct Zimohradu
    CADDY
    CADDY --- ---
    JAKE_UP: aha, tak to sorry....to jsi vostrej, ze sme lezes, kdyz jsi to jeste nevidel, to ja bych sem neklikl ani kdyby mi platili :-D
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    SA_KRA_: Zbozne prani..Strasne me zacalo srat to jeji oboci.

CYBERKOTLIK
    CYBERKOTLIK --- ---
    AMANT: z nej by byl mad king 2 jak vysitej:))

FRIZER: tak zas nemuzou zabit uplne vsechny, pac konec sveta jaksi nenastal:)

JAKE_UP: no jen jeslti to tak bude vnimat i mladej Arryn:)) asi nejlepsi taktika by bylo ozenit ho s nejakou poradnou megerou:))

CADDY: prezijl bitvu, dostal scistajasna titul jak krava, tak to holt zkusil:))
    JAKE_UP
    JAKE_UP --- ---
    CADDY: Aha! Já to uvidím až večer.
    JAKE_UP
    JAKE_UP --- ---
    JCD: Popravdě já si nepamatuju, kde se s Theonem rozdělili. Nicméně zrovna tohle už v posledních dvou sériích tak úplně nehraje roli, ne?
    CADDY
    CADDY --- ---
    JAKE_UP: Arya se dneska moc netvarila na cokoli s Gendrym, ta ma proste jine zajmy :-D Zato on se dobre poblaznil, to jsem necekal, taky mi prisel, ze ho tolhe tak netahne :-D
    JCD
    JCD --- ---
    JAKE_UP: realisticky - Yara by mela byt teoreticky porad jeste na okruzni plavbe kolem kontinentu z Blackwater na Iron Islands :)
    JAKE_UP
    JAKE_UP --- ---
    NEVILL: A protože jim to politicky myslí, vdají za něj Sansu. To ale nasere Arju a odkrouhne je oba. Aby následně odplula do Braavosu žít v domě dvou barev, nebo jak se jmenoval.

Btw. kolik mužů má v rezervě Yara? Tam sekají lodě jak Baťa cvičky, ne?
    NEVILL
    NEVILL --- ---
    Si říkám že se tam asi povraždí navzájem úplně všichni až nakonec zbyde jako jediný s jakýmsi nástupnickým právem na trůn Gendry Baratheon... :-)
    JAKE_UP
    JAKE_UP --- ---
    CYBERKOTLIK: Sansa is the new Malíček.
    FRIZER
    FRIZER --- ---
    SA_KRA_: Jakože Missandei byla taková ztráta?...Já teda doufám že na to že zbývaj poslední dva díly to nějak mega pročistěj, zatim teda skončily samé vedlejší a nedůležité postavy. Je zvláštní že nic jako Red weeding nebo Sept 2 se zatim nekonalo...
    SA_KRA_
    SA_KRA_ --- ---
    SA_KRA_: *všichni, samozřejmě.
    KOUDY: leak nebo domněnka?
    AMANT
    AMANT --- ---
    ten uz davno potreboval nakou nehodu
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    SA_KRA_: Neskonci..umre uz v pristim dile.
    CYBERKOTLIK
    CYBERKOTLIK --- ---
    CADDY: nejaka cast jo, ale podle me vetsina armady zustala v udoli
    zatim to vypadalo prave naopak - ze je dost tvrdohlavej a jedinej kdo ho dokazala opatrne namerovat kam bylo treba byl Malicek
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam