• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    HITOMIG. R. R. Martin - Píseň ledu a ohně (knihy, seriál, TCG, RPG, deskovky...) SPOILERY POVOLENY!
    CHRMLE
    CHRMLE --- ---
    ... teda exploval v bezpecne vysce, protoze uz mam zkusenost s tim, kdyz po mem drakovi (mem nejcenejsim assetu) strileli z balisty minule. Protoze nejsem uplne tupa, tak me mohlo napadnout, ze zvysej koncentraci balist...
    CHRMLE
    CHRMLE --- ---
    Ja furt nechapu celou tu doktrynu s tim nepouzivat draky jako scouty... Kor kdyz uz nejsou jini draci... Letis sakra celej den na drakovi, ani to brko nemuzes odpalit jak letis rychle... takze se kopec do zadku ... ja nvm, ja bych lital jak svine a exploroval :D
    N4RC0T1C
    N4RC0T1C --- ---
    CYBERKOTLIK:
    takto som to videl ja:
    1. spustili kotvy - imho lode spustaju kotvy ked su safe
    2. Deny leti na drakoch, uzina pred nou. Je celkom vysoko.
    3. let ponad utes, zataca vlavo
    4. imho ccca 200m vyska?
    5. podla velkosti lode draka, to bolo tych 200m
    6.stale pada
    7. Dany nalietava zhora. Utes sa nezda byt nejak vysoky, aby zatarasil vyhlad na flotilu. Lode maju stoziare
    8. Tadaaa..vsetky lode ako na dlani na pravoboku .. sa swapnli z cisteho neba.

KOUDY
    KOUDY --- ---
    NIKDAS: tyvole chudaci Enti.
    SCHWAB
    SCHWAB --- ---
    NORDSSON: já si říkal, že mi něco uniklo, kam se přesunuli k vyjednávaní, protože ty hradby a jejich okolí nebylo rozhodně KL :)
    NORDSSON
    NORDSSON --- ---
    NIKDAS: ano! Tvl celou dobu jsem si rikal, kde jako sakra vzali okolo KL takovouhle pustou planinu, kdyz to vzdycky bylo zobrazovany jako pomerne skalisty. Pripada mi, ze zrecyklovali kulisy brany Winterfellu (jen to pak v postprodukci prekreslili).
    TRIPLT
    TRIPLT --- ---
    NIKDAS: :D
    JCD
    JCD --- ---
    NIKDAS: odnekud to drevo na skorpia vzit museli ;)
    NIKDAS
    NIKDAS --- ---
    WITTGENSTEIN
    WITTGENSTEIN --- ---
    Game of Thrones: How will George R.R. Martin's final books end? - 60 Minutes - CBS News
    https://www.cbsnews.com/...l-george-rr-martin-final-game-of-thrones-books-end-60-minutes-2019-04-15/
    BRUKEV
    BRUKEV --- ---
    CYBERKOTLIK: boha jeho, já samozřejmě myslel letadla už při vzletu třeba do 40 metrů, už z tama je rozhled po okolí obrovský. Ne letadla vystoupané do X km, zas neblázni :D
    ARAON
    ARAON --- ---
    A to že Daenerys zálibně koukala na to, jak jejímu mazánkovi hezky strůstá křidýlko a vůbec nečuměla po okolí, toho si nikdo nevšiml?
    TUILE
    TUILE --- ---
    jako scenaristicky mi to neprijde horis nez predchozi serie.
    ale bez krasne krutejch vrazednejch zaberu a bez explicitnich sukacek uz to proste ztraci kouzlo.
    najednou de jenom o ten pribeh, kterej kulha na obe nohy.
    J4C0B1M
    J4C0B1M --- ---
    Tak do města snad furt můžou použít ty tajný chodby, ne?
    CYBERKOTLIK
    CYBERKOTLIK --- ---
    N4RC0T1C: jaka jina uzina - ten clanek rozebira uplne neco jinyho.
    Zkratka na tom zaberu je videt, ze draci leti ve vysce, dky za ostrov nevidi a ne v 10km vysce pro letadla.

RUDIE: tak sleduj let tech draku pred vystrelem - neletej rovne, ale velkym obloukem tam zakrouzi, takze se v pohode mohli dostat do palebnyho pole tak, aby lode nemusely strilet za roh.
    Ale tak jako ja zas nikoho peesvedcovat nechci - klidne to hejtujte dal, ja hlavne polemizuju s tou vyskou v ktery litaj letadla, to bylo fakt prehnany:)
    SCHWAB
    SCHWAB --- ---
    MAIMONIDES: jsem myslel, že GRRM nemá se seriálem skoro co do činení už pár serií a s osmou už vůbec.
    HNIZDO
    HNIZDO --- ---
    CADDY: ja ti rozumim, bylo by hezke dobyvat mesto za podpory obyvatelstva, ale to se stava malokdy :D bud to dostanou zepredu, nebo do zad. podle toho, komu vyjadri podporu :D
    RUDIE
    RUDIE --- ---
    CYBERKOTLIK: ale že mají ty kuše obrácený nějak divně na to, že stříleli na někoho, kdo je za rohem))

N4RC0T1C
    N4RC0T1C --- ---
    CYBERKOTLIK: ne, to je iná uzina. Odtiaľ nemohli prísť. Lode deanerys spustili kotvy, nehybali sa. Ale v štvrtej minúte majú zrazu celú flotilu ako na dlani, vrátane tej uziny. Tu je aj mapa. Musel byť teleport.

‘Game of Thrones’ Fans Wonder How Daenerys and Euron Didn't Meet | Inverse
    https://www.inverse.com/...daenerys-targaryen-euron-greyjoy-season-7-navy-ships-dragonstone-plothole
    CYBERKOTLIK
    CYBERKOTLIK --- ---
    RUDIE: proc naslepo - vis ze na druhy strane ostrova je nepritel, tak nabijes, namiris nad hrad cekas az vyletej a pak to zmacknes

N4RC0T1C: to co je videt pri pade draka neni podstatny. podstatny je to, pod jakym uhlem vuci hradu (za kterym je schivany lodstvo EUrona) ty draci nalitavaj ve 2:30 - ta kamera je tam expicitne tak, aby bylo videt, ze tam z tech draku neni videt. Jako chapu ze tam je mraky logickejch chyb, ale zas bych nevymejslel picoviny.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam