• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    HITOMIG. R. R. Martin - Píseň ledu a ohně (knihy, seriál, TCG, RPG, deskovky...) SPOILERY POVOLENY!
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    PAN_SPRCHA: No nevim..dostal zasah do krku..:)
    PAN_SPRCHA
    PAN_SPRCHA --- ---
    ARAON: spíš si myslím, že se objeví zpátky druhej drak...ten rozhovor Cersei s Euronem. viděl jsi jeho mrtvulo.....viděl jsem ho padat do vln mi přišel trochu zbytečnej kdyby neplánovali znova rhaegala využít.
    Taky si říkám, že kdyby šli draci takhle lehce sundat tak žádnej Harrenov není vypálenej a dobýt se s tím nic moc taky nedalo.
    JANDOS
    JANDOS --- ---
    TOOMIX: Tam nehrala.
    CADDY
    CADDY --- ---
    ADELHAIDA: to, ze neni tehotna vubec, me napada porad...jen do toho nezapada schuzka s Tyrionem pri vyjednavani kvuli spojeni sil na boj s Nocnim kralem...pokud teda neni az takovy sachovy hrac a herecka...protoze tam vypadala, zeji i zaskocilo, kdyz na to Tyrion prisel...
    N4RC0T1C
    N4RC0T1C --- ---
    ADELHAIDA: jj, ja si tiez myslim ze neni tehotna.
    ADELHAIDA
    ADELHAIDA --- ---
    ARAON: Ono je ale možné, že Cersei není těhotná vůbec. Že nebyla těhotná ani předtím, ani teď. Prostě s tím tak nějak šikovně operuje. Proč ne, je to dobrá ženská zbraň. Když pak neotěhotní doopravdy, při vhodné příležitosti opláče potrat (jakože třeba "Ten Tyrion mne tak rozrušil, co kdybys ho šel zabít lásko?") a může jet zase znova. Při troše šikovnosti by to na pana Eurona mohlo zafungovat třeba i třikrát, není to nejostřejší tužka v penálu:-)
    VESPER_INDIGO
    VESPER_INDIGO --- ---
    ARAON: a cestou by se ještě mohli kdesevzaltusevzalit dvojčata - bráchové z trojčat toho obra, co zemřel hrdinnou smrtí a pak už jako nemrtvej vzal sebou Lyannu Mormont.
    ARAON
    ARAON --- ---
    SILECIA: Tak to podle mě říkal hlavně proto, aby ho Brienne nechala jít. Já myslím, že jí nakonec zabije, leč sám přitom zařve. Co takový společný pád v obětí z okna. Z prorokovaného škrcení asi s jednou rukou nic nebude.
    SILECIA
    SILECIA --- ---
    pripada to tak jen me, nebo Chajmé jede Sersí spis padnout k noham, nez ji zabit? Soude dle toho jeho posledniho proslovu.
    ARAON
    ARAON --- ---
    Jen tak mimochodem, já vím že v seriálu se všichni teleportujou, takže je to co teď budu plácat zcela irelevantní, ale...

Podle těch standardních map Westerosu, co jsou plus mínus zkalibrované podle knížek, je to po King’s road z Winterfellu do King’s landing cca dva a půl tisíce kilometrů. Pokud budeme hodně benevolentní, dala by se cesta koňmo zvládnout za cca měsíc.
    Když Tyrion vyjednával s Cersei, věděla už že je těhotná. To máme aspoň pár týdnů po vynechání menstruace, aby si byla jistá. Takže tou dobou už by byla tak měsíc těhotná. Tyrion cesta na Winterfel, přípravy na bitvu, bitva, úklid po bitvě, cesta zpátky (po moři je to přes tři tisíce kilometrů). I když budu hodně tolerantní, měla by být Cersei nejmíň, nejmíň ve čtvrtém měsíci, ale spíš víc. Rozhodně by to na ní měl Euron při štychu poznat. :-P
    TOOMIX
    TOOMIX --- ---
    JANDOS: v Terminator Salvation byla docela dobrá
    ARAON
    ARAON --- ---
    A prd. V pristim dile se ukaze, ze draci uz davno nekde nakladli vajicka a najednou bude misto jednoho draka obloha plna malejech, nasranejch podpalovacu, proti kterejm jim budou jejich mega-balisty uplne nahovno. :)
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    V pristim dile vykosi drakem pulku kings landing...zbyle obyvatelstvo se spikne proti ni..ze ji nechtej za kralovnu protoze je silena jako jeji otec...varys ji zabije a na trunu fakt skonci jon snow kterej uz ctyri rady rika ze nechce bejt velitelem nocni hlidky..panem zimohradu..kralem severu ani kralem sedmi kralovstvi nakonec fakt bude kralem sedmi kralovstvi..oumaj..to bude zas slzickovej happy end.
    PAN_SPRCHA
    PAN_SPRCHA --- ---
    DRAGON: tak ono se jí všechno rozpadá pod rukama, během pár měsíců se z favoritky na trůn s třema drakama a největší armádou stala outsiderkou s jedním drakem, torzem armády, bez nejbližších podporovatelů a k tomu zjistí že ani není první v nároku na trůn.

Ta reakce a rozklad osobnosti hodně připomíná Bessonovu Johanku z Arku.
    PAN_SPRCHA
    PAN_SPRCHA --- ---
    JANDOS: ona je podle všeho docela tvárná, ty její herecký výkony se odvíjejí od režiséra. Je to takový oživlý dřevo, záleží kdo s ní zrovna hejbe. Jsem s ní viděl pár filmů a někdy hraje jak ochotnice z prdelákovic a někdy zas docela slušně.
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    PAN_SPRCHA: jo lidská, ale chová se, což je právě občas lidem podobný, jak iracionální blbka. Chci všechno, chci to hned a amen s tím kdo tvrdí opak. A co že to jsou moji megachytří rádci, těch bylo a zas bude... Sympatická mi rozhodně není, svými nelogickými rozhodnutími. Scenáristi její postavu slušně dosrali.
    PAN_SPRCHA
    PAN_SPRCHA --- ---
    LEDOFREDO: taky si říkám, že bylo v zájmu HBO aby to nedopsal před skončením seriálu. Ne že by to tolik lidí četlo, ale na netu by se vyspoiloval konec...
    JANDOS
    JANDOS --- ---
    PAN_SPRCHA: Ale hrat se jeste nenaucila.
    PAN_SPRCHA
    PAN_SPRCHA --- ---
    TOOMIX: náhodou poslední díly mi konečně po x sériích přijde lidská a ne nějaká překladnělá idealistická postava. Teď ještě nechat kuchnout všechny kdo ví, co je Jon zač a brání jejímu postupu na trůn.
    JAKE_UP
    JAKE_UP --- ---
    SCHWAB: Asi odchylil, jako se odchyluje kazda adaptace. Ale furt meli co adaptovat.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam