• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    HITOMIG. R. R. Martin - Píseň ledu a ohně (knihy, seriál, TCG, RPG, deskovky...) SPOILERY POVOLENY!
    JCD
    JCD --- ---
    ARAON: Dany bude mit dalsi titul. Granny of Dragons :)
    CADDY
    CADDY --- ---
    Co vlastne udela drak (draci), pokud nekdo sejme Daenerys? :) Pujde smazit vsechno kolem dle vlastniho uvazeni? Vysere se na ne a poleti si do Essosu nekam do klidu? Bude loajalni k Jonovi, protoze Targaryen? :)
    CADDY
    CADDY --- ---
    DOUPLE: no jsem zvedavy..jak rikam, byl bych rad...ale zaroven mi to prijde az moc dobry na to, aby to byla pravda :)
    CADDY
    CADDY --- ---
    CYBERKOTLIK: a Daenerys nemuze mit deti obecne, ne? Svatba s Jinem by je primo nevylucovala, tak rpimi pribuzni zase nejsou a u Targaryanu to neni nejak mimo neprijatelnou zonu :)
    DOUPLE
    DOUPLE --- ---
    CADDY: obecne ty vsemozny teorie nedavam, ale tohle beru skoro jako jistotu :)
    CADDY
    CADDY --- ---
    CYBERKOTLIK: takovy happyend furt neocekavam a navic mam rad draky, na targaryanech tak nelpim :)
    GANDHI
    GANDHI --- ---
    fskutecnosti Euron zira na Great Cthulhu:p
    CYBERKOTLIK
    CYBERKOTLIK --- ---
    CADDY: k cemu, esli si Jon veme Dae, tak uz deti mit nebudou, takze targaryeni jako takovy sou vyrizeny
    CADDY
    CADDY --- ---
    KOUDY: jako moc se mi tomu nechce verit, ale vital bych to vsema deseti...cim vice draku, tim lepe :) A kdybych vedel, ze nehrozi jejich dalsi vyhynuti, spalo by se mi lepe :)
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    ARAON: v patem dile posledni serie velky zvrat..k drogonove naletu na eurona se pridaji i jeho/jeji?..tri mali dracci!..Obecenstvo jasa..draci figurky v obchodech se zacinaji prodavat daleko vic.
    ARAON
    ARAON --- ---
    KOUDY: No kdo to říkal? Já to říkal. Byla by to rozhodně prča.
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    GoT Fans Might Have Just Discovered A Hidden Hint That Tells Us About One Of The Dragons Actually Having Babies | Bored Panda
    https://www.boredpanda.com/...k&fbclid=IwAR2fYkdp0tArmiDehuHRCMiYj2vpYdhqmUt8koR0FqsyPz6-nA7Mo4STtKU
    PATISLAV
    PATISLAV --- ---
    PAN_SPRCHA: aha, proto jen 6 epizod, šetří náklady na platy.
    PAN_SPRCHA
    PAN_SPRCHA --- ---
    DRAGON:

Lord Tywin Lannister shakes dat ass
    https://www.youtube.com/watch?v=TbwroS0YP54
    TOREIP
    TOREIP --- ---
    KALTY: Cas od casu si poustim sestrih jejich interakci, je to vazne genialni. Tywin, postava, ktera budila takovej respekt a podava si ho tam malej smrad)
    CADDY
    CADDY --- ---
    KALTY: tam byl super, tam jsem si i rikal, ze neni tak spatny... dokonce mi prislo, ze v jednu chvili tusi, ze ten jeho senk nebude jen tak nekdo :)
    ALTOR
    ALTOR --- ---
    DRAGON: A vyplavalo to az po jeho smrti. Murdoch byl proti nemu ubohej zabar
    KALTY
    KALTY --- ---
    DRAGON: nejvíc se mi líbil s Aryou na Harrenhal
    ALDARION
    ALDARION --- ---
    HNIZDO: No, jak už někdo řekl, Bran by k těm superschopnostem potřeboval ještě kreativitu běžného hráče Dračího doupěte a není co řešit. :D

Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam