• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    HITOMIG. R. R. Martin - Píseň ledu a ohně (knihy, seriál, TCG, RPG, deskovky...) SPOILERY POVOLENY!

Klub věnovaný dílu spisovatele G. R. R. Martina a všem produktům souvisejícím se světem Písně ledu a ohně.

Oficiální stránky G. R. R. Martina
    Making Game of Thrones
    Winter is coming: News and Rumors about HBO's Game of Thrones
    Oficiální stránky na FB
    Twitter: Game of Thrones
    Westeros
    Icefire.cz

SPOILERY POVOLENY!
    Cist jen na vlastni nebezpeci :)

Co Euron přinese Cersei jako důkaz věrnosti?

129 hlasy od 117 respondentů

rozbalit záhlaví
      NJAL
      NJAL --- ---
      DRAGON: S Euronem by pak mohl byt Deep Thronat.
      DRAGON
      DRAGON --- ---
      no nevím, jestli zrovna Marvelovku, já bych raději viděl tohle :)

ARAON
      ARAON --- ---
      ARAON: Já sázím na Aemon, případně Jaehaerys.
      ARAON
      ARAON --- ---
      TAPINA: Určitě nebudou dva Aegonové v knížce, protože scénáristi jsou idioti a zapomněli, že Rhaegar už jednoho syna jménem Aegon měl. To bylo to mimino, co zabil Mountain. Knižní Jon Targaryen se bude stopro jmenovat jinak.
      ELLIE
      ELLIE --- ---
      Když tu někdo zmínil Catelyn... Stejně jako D&D vzali oblíbený motiv z knížky například ohledně northern conspiracy či Frey pies a nechali to udělat jinou postavu, tak nějak mi přijde, že se na svou nemrtvou matku z knihy obrazně mění obě její dcery. Sansa už se nebojí ničeho, už není malým ptáčátkem, a Arya nedokáže mít radost ani z toho, že je největší hrdinkou Winterfellu a že ji její dětský crush požádal o ruku. Kdo je tu Lady Stoneheart? Nevím, od které mám čekat krutější rozhodnutí aka sviňárnu.
      HNIZDO
      HNIZDO --- ---
      TERZ: je to klidne mozny, je to vsak jedno z jejich racionalnejsich rozhodnuti :(
      PANDA_JE_MRTVA
      PANDA_JE_MRTVA --- ---
      CYBERKOTLIK: krásnej kýč:) team Cersei!
      ANGELFREE
      ANGELFREE --- ---
      " The cup has become a symbol for just how sloppy Game of Thrones has become. The show has been commodified; it's fast food, not French press. It serves you four pumps of sugar, natural flavors, and potassium sorbate and expects your tongue to taste pumpkin. In the end the only winner is Starbucks: They've gotten an estimated $2.3 billion in free advertising, and the cup isn't even theirs."

:D

https://www.wired.com/story/game-of-thrones-coffee-cup-meme/
      TROX23
      TROX23 --- ---
      TAPINA: To je klidně možný, drak má tři hlavy
      MANZONER
      MANZONER --- ---
      CYBERKOTLIK: Lásce neporučíš :)
      TAPINA
      TAPINA --- ---
      TROX23: Takže v knížce budou dva Aegonové, když tam přežil i ten druhý?
      TROX23
      TROX23 --- ---
      TAPINA: To ze tvurci(scenáristi) dostali od Martina zelenou k seriálu bylo prave to ze věděli kdo je matka Johna. Imho to ze Jon je aegon je hlavní motiv knížky/seriálu bez R+L by nebyla rebelie atd atd
      CYBERKOTLIK
      CYBERKOTLIK --- ---
      TAPINA: proc, tudor si kvuli rozvodu poridil celou novou cirkev:))
      TAPINA
      TAPINA --- ---
      CADDY: No ten rozvod dětného manželství kvůli tomu, že pánovi se chce zašukat si legálně někde jinde, mi přijde na tu dobu a kontext vnímání rodiny v tom světě poněkud neuvěřitelný.
      CADDY
      CADDY --- ---
      TAPINA: jak krkolomna konstrukce? Vzdyt on je hybatelem spousty nejzasadnejsich veci :)
      MANZONER
      MANZONER --- ---
      TAPINA: To je pravda, ale co Jonu původ? Ten by se nikdy nevyjasnil? Hlavně, že tam běhá Lady Zombie Stark. Hlavně kroky v seriálu schvaloval Martin.
      MANZONER
      MANZONER --- ---
      CYBERKOTLIK: Jak na Marvelovku :D
      TAPINA
      TAPINA --- ---
      MANZONER: Já bych teda pochybovala, protože to, co s ním dál udělali v seriálu, je naprosto krkolomná konstrukce, které v knize nebude potřeba. Tam si jede vznášet svůj nárok jiný Aegon.
      MANZONER
      MANZONER --- ---
      MINERWA: Jenže jeho zabití je taky jeho poslední vydanou knížní kapitolou. V další knížce bude určitě živej, když už ho nechali oživit v seriálu. O tom bych vůbec nepochyboval.
      BDOWN
      BDOWN --- ---
      GANDHI: vypíchni mu třetí oko
      CYBERKOTLIK
      CYBERKOTLIK --- ---
      Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam