• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    HITOMIG. R. R. Martin - Píseň ledu a ohně (knihy, seriál, TCG, RPG, deskovky...) SPOILERY POVOLENY!
    JCD
    JCD --- ---
    JANDOS: Arya byla takovy Indiana Jones tohoto dilu. Porad tam pobihala, neco tam resila, ale na vysledek to melo zcela nulovy dopad ;)
    ZAREK
    ZAREK --- ---
    CADDY: zkokotnel
    CADDY
    CADDY --- ---
    NEVILL: Dany to asi moc neovlivni, apson bych to tak cekal...nicmene Bronnovi to moc nepreju, doufam, ze se ho spis zbavi :) Byl mi sympaticky jen v prvni pulce, prosel opacnym procesem nez vetsina jinych postav :)
    CADDY
    CADDY --- ---
    ZUZKAOU: to jsem zkousel cca pred tydnem, na vse je odpoved magie :)
    ARAON
    ARAON --- ---
    ZUZKAOU: Magie...
    DOUPLE
    DOUPLE --- ---
    ZUZKAOU: midichloriany much
    ZUZKAOU
    ZUZKAOU --- ---
    A asi nemá smysl se ptát na fyzikální zákony toho kde se v jednom drakovi bere tolik tepelné energie, že?
    MAWERICK
    MAWERICK --- ---
    NEVILL: myslim ze do toho nebude mit moznost moc mluvit :)
    NEVILL
    NEVILL --- ---
    Když už je tu ten obrázek s Bronnem, tak si říkám copak se s ním stane a koho zabije, protože Tyrion mu sice slíbil High Garden, ale myslím že Daenerys mu ji nedá...
    NAOYA
    NAOYA --- ---
    imho jde uz jen o jakekoliv zakonceni, aby mohli rozjet navazujici serialy a filmy...to jsou tak stupidni zkratky, ze si to jinak ani nedokazu vysvetlit
    ARAON
    ARAON --- ---
    JANDOS: Protože ve světle té globální destrukce byla najednou nějaká primitivní odveta zcela insignifikantní?
    JANDOS
    JANDOS --- ---
    Arya nevim proc tam vubec lezla kdyz se pak nechala ukecat, otocila se na petniku a zacala tam zmatene pobihat. Jsem celou dobu cekal, ze propichne Cersei a Jaimeho zaroven, kdyz se budou zrovna objimat :)
    ZUZKAOU
    ZUZKAOU --- ---
    No tak tvůrci chtěli aby to byly defintivně poslední díly a nikdo už žádné další nepožadoval...
    TERZ
    TERZ --- ---
    Věděl jsem co přijde a stejně mě to nasralo :-D Euron někde po cestě evidentně ztratil 950 lodí a schopnost střílet z těch jejich anti-air samopalů, které otočit a namířit byl najednou obrovský problém. Golden Company bude mít po výsledku 0:20000 docela PR problém, k čemu je věrná žoldácká armáda, když nezabíjí... Cleganebowl se mi docela líbil ale ten green screen na schodech tomu vůbec neslušel. Nesmrtelná Arya tam více či méně spíš překážela, Jon vs. Grey Worm bude pěkná bitka pokud to zase neodbydou jedním výpadem. Drogon dostal stealth a fire bombing upgrade, ty jeho plamínky způsobují instantní exploze a zvládne přeletět KL bez povšimnutí. Vlastně moc netuším k čemu tam Dany ty svoje vojska měla, zlikvidovala Iron Fleet, Golden Company a celé KL sama a armáda jí tam spíš překážela. Příští týden si do ni Jon naposledy píchne a bude konečně klid. Těším se až to skončí a herci/štáb začnou vypouštět na světlo světa co všechno se posralo na pozadí a vedlo k téhle destrukci seriálu.
    DOUPLE
    DOUPLE --- ---
    MADIETTA: to ze Jaimeho postodevadesaty ovladla twisted love a scenaristi ho obloukem vratili tam, kde jakoby vzdycky byl mi neprijde mimo. Resp. z tech zkratek v serialu je tahle jeste ok.

NEVILL
    NEVILL --- ---
    Hm, takže Arya má hotovo a teď má zřejmě další cíl... :-)
    CADDY
    CADDY --- ---
    MADIETTA:

tak nějak... patetická smrt Jaimeho (který zahodil veškerý vývoj) a Cersei, patetický duel Cleganů... a hlavně nesmyslné chování Daenerys, já napřed myslel, že jen poletí na Rudou baštu, ale ne... jen samoúčelná příprava na závěr... jaký vlastně? Nějak už je mi skoro fuk, jak to dopadne... tohle se fakt nepovedlo...
    MADIETTA
    MADIETTA --- ---
    Nejvíc mě asi naštval Jaime, resp. scenáristi, kteří bohorovně ignorují sedm sezón vývoje jeho postavy a vrátí ho tam, kde byl na začátku, jako by žádným vývojem nikdy neprošel.

A Arya, která před chvílí s přehledem zabila Night Kinga a teď pobíhá po městě jako bezhlavý kuře.
    RAEVA
    RAEVA --- ---
    Tak asi vime jaka mince padla pri narozeni Daeneris :)
    ARAON
    ARAON --- ---
    JANDOS: Easy - ten padne mrtvej jakmile pojde Dany, zrcadlíc Night Kinga a jeho “děti”. :-)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam