• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    HITOMIG. R. R. Martin - Píseň ledu a ohně (knihy, seriál, TCG, RPG, deskovky...) SPOILERY POVOLENY!
    CADDY
    CADDY --- ---
    TOREIP: a na hradby naletaval od zeme, aby byl pokud mozno pod moznosti sklopeni skorpiona :) Tady to aspon trochu zachranili, byt je furt dost nesmysl, ze s tou palebnou silou by ho ani jednou nezasahli :)
    CADDY
    CADDY --- ---
    RUDIE: jojo, souhlas :) Ja nechci psat vlastni scenare, ale ocividne i na techto diskusich je videt, jak to berou hopem a poradne nic neukazou a nevysvetli :) A ja mam GW proste rad, mne pridje prave jako velmi vyrovnany a solidni vojak, ktery by tak maximalne elegantne krouhl Cersei, Horu a treba dalsi kolem, ale rozhdone v nem nevidim nejakeho magora, co pujde vrazdit jen tak. Zvlast kdyz preditm tam sporadane stal a vypadalo to na mir :)
    TOREIP
    TOREIP --- ---
    Ja jsem kazdopadne tak moc rad, ze drak zautocil na lode ze strany a ze tam bylo i receno, at otoci balisty. Minule jsem se malem posral z ty nelogicnosti, tak jsem alespon trochu uspokojen.
    BEOWULF_CZ
    BEOWULF_CZ --- ---
    RUDIE: presne bylo uz po vsem...
    BEOWULF_CZ
    BEOWULF_CZ --- ---
    RUDIE: presne bylo uz po vsem...
    RUDIE
    RUDIE --- ---
    CADDY: já bych tady nepsal vlastní scénáře, tady nejde moc logicky dumat, co kdo proč udělal)) každopádně děj dle mě plně naznačoval, že je konec bitvy a obě strany se zdály, že to akceptujou, dokud jim nezačlo nad hlavama hořet)
    TOREIP
    TOREIP --- ---
    CADDY: No way, Cerv byl proste meganasranej a v hecu a patral po satisfakci.
    CADDY
    CADDY --- ---
    DRAGON: to bylo spis Tobe, Tys psal o triggeru :)
    BEOWULF_CZ
    BEOWULF_CZ --- ---
    CADDY: utocil pze mel bebicko..

ke konci jsem uz fandil lannisterum..
    BEOWULF_CZ
    BEOWULF_CZ --- ---
    CADDY: utocil pze mel bebicko..

ke konci jsem uz fandil lannisterum..
    CADDY
    CADDY --- ---
    RUDIE: imho Grey Worm ale neutocil, protoze mu jeblo, ale videl, ze se ti vojaci asi k necemu chystaji. Sice slozili zbrane, ale kdyz poznali, ze to k nicemu neni a nejspis zhebnou tak jako tak, zacali se po nich koukat a cerv jen vcas zaregoval...bohuzel, mam pocit, ze to nechtela ani jedna strana... spoustec vseho fakt byla besnici jesterka pod pilotazi splasene bloncky :)
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    btw taky jste si chvili rikali, ze ten zranenej Jaime na rozpadajicim nadvori je Arya? :)
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    BEOWULF_CZ: dement? si vem, ze se poprvy v zivote ve triceti zamilujes a oni ji useknou hlavu stejne jako tobe koule. To asi jednoho nasere, clovece :-)
    TOREIP
    TOREIP --- ---
    JCD: Jo tohle byl plot armor jak hovado, proste vezmu draka a zapalim celej barak dooh.
    CADDY
    CADDY --- ---
    CYBERKOTLIK: opakuju, to ostatni taky, tocime se v kruhu :)

Sedy cerv imho neni typ, co by sel nekoho jen tak masakrovat...to jsou tam daleko labilnejsi jedinci :)
    RUDIE
    RUDIE --- ---
    ALTOR: Neni čistokrevnej a vzhledem k tomu, že se popálil o tu lucernu, kterou házel na zombii v Černym hradu, tak asi moc vysokej level nehořlavosti od scénáristů nedostal)
    TOREIP
    TOREIP --- ---
    ALTOR: Vzdyt je, jak se spalil o tu vec na Cernym Hrade.
    JCD
    JCD --- ---
    TOREIP: nenáviděla Cersei a proto upálila všechny, kromě Cersei :D
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    CADDY: jako nechci ti nic vnucovat, ovsem jestli sem dobre pochopil ty pohledy, tak peklo zacalo tehdy, kdyz si, jak by rekl Rimmer, eunuch z dvora Alexandra Velikeho vzpomnel na svoji o hlavu kratsi Melisande :) to kopi v hrudi veliciho Cersei vojaka byl docela takovej ten trigger, rekl bych. Zbytek uz poresila psychika davu, tam uz to pak asi neni o cem.
    Ze je mločí matka krava, to je zbytecny resit, ale fakt je myslim dost jasny, ze na trune by sedet nemela. Minimalne do ty doby, co hrozi kazdy mesic PMS situation :-)
    BEOWULF_CZ
    BEOWULF_CZ --- ---
    RUDIE: jo doufam ze ten dement cerv umre...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam