• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    HITOMIG. R. R. Martin - Píseň ledu a ohně (knihy, seriál, TCG, RPG, deskovky...) SPOILERY POVOLENY!
    NJAL
    NJAL --- ---
    CHRMLE: Slysels nekdy o bitve u Midway? :-D
    ALTOR
    ALTOR --- ---
    HNIZDO: Jako jen jsi nezminil, ze jak za smrt sveho ditete tak sveho milovaneho Droga mohla sama.. kazdym dalsim poucenim se stavala tvrdsi a trochu vic impulzivni. Mne to jeji silenstvi neprislo uplne mimo. Kdyz poslouchala radce vzdy o neco prisla. Kdyz se chovala impulzivne a silove vetsinou ziskala. Tak jako kazdy dobry jedinec s podminenym ucenim chtela ukazat, ze ji je treba se obavat! ;)

To, ze zacala palit lidi po te co se vsichni vzdali uz bylo i na mne moc, mohli tu jeji rostouci tvrdost a zlobu ukazat na mensim meritku, ale asi maj v planu nejaky grand finale, tak se necham prekvapit.
    CADDY
    CADDY --- ---
    CHRMLE: je tam desna ironie, ze se Hora vysral na dva lidi, kteri mu zachranili zivot a nic nenasvedcovalo tomu, ze by nebyl Cersei verny...asi uz vedel, ze chcipnou vsichni tak jako tak a projevily se v nem geny jako u brachy (seru na mesto, seru na risi, seru na krale" :-D )

Ty skopriony tezko pocitat, pokud ale byly fakt na celych hradbach milionoveho mesta, asi jich muselo byt opravdu dost, ta stovka urcite (+ lode)...to co bylo videt a znicila v zaberu, by odpovidalo tak tem 30 :)

Ale jako vse, je to v osme rade promenlive...behem dilu se zmenila ucinnost, presnost, rychlost nabijeni i manevrovatelnost a souhra obsluhy :-D I kdyz taky je mozny, ze na hradbach byly desny lempry proti Euronovi, ktery to mel asi podchyceny lepe...a ten si zase na oplatku uz nestihl vystrelit, protoze mu vratila trochu ten moment prekvapeni :)
    HNIZDO
    HNIZDO --- ---
    TAPINA: to je dano. targaryeni ovladaji draky a jsou z azbestu. to je racionalni v universu GoT. Chovat se jako debil vsak ne.
    CYBERKOTLIK
    CYBERKOTLIK --- ---
    CHRMLE: soustava velitelskych praporku:))) lol, ted si me pobavil:)
    CHRMLE
    CHRMLE --- ---
    ja jenom nechapu, jak je mozny, ze to ten drak takhle prorizl. proti stremhlavemu naletu na iron fleet nemuzu rict pul slova, konecne drak vyuzitej jak ma... co mi ale hlava nebere je fakt, ze ty balisty na hradbach nebyly 360 otocny... a rizeny soustavou velitelskych praporku, ktere by jim signalizovali kam a kdy maji strilet. prehradna palba. to by ten drak prilitl jednou... vite jak... cetli jste hranicarova ucne :D

btw kolik balist meli dispozici? podle me aspon stovku, ale moji spolukoukatele tvrdi, ze tak tricet ..

jinak musim qitovat pobocnikovu smrt. takhle hezky vyhrezlej mozek sem uz dlouho nevidel :)
    TAPINA
    TAPINA --- ---
    HNIZDO: Jo jo, vejít do ohně je naprosto racionální rozhodnutí.
    HNIZDO
    HNIZDO --- ---
    LEON_CHAMEAU: krutoprisny by bylo, kdyby Arya nasla Cersei na kolenou, s hlavou umirajiciho Jaimeho na kline, ubrecenou, spinavou, uplne samotnou, prosici o zivot sveho ditete. Dlouho by se na ni divala, a pak by ji vyvedla ven, a bezeslova by odesla. To by bylo krutoprisny. Vzdala by se sve pomsty, to by byla frajerina.
    CYBERKOTLIK
    CYBERKOTLIK --- ---
    HNIZDO
    HNIZDO --- ---
    KOUDY: koudy tyvole. takze dany nikdo nezna nema rad, tak to vylepsime! vypalime mesto plny civilistu. Ahoj, ja jsem dany, zabila jsem milion lidi jen tak, protoze se mi chtelo, kralovna mi utekla a predtim mi zabila draka. A sever rekne, to je zenska vod rany, tu budeme respektovat, preci jen john nechal zabit sebe, aby nechcipli lidi do kterych mu nic nebylo, to je gayyy...

co se tyce dany a jeji mentalni ne/stability. Dany byla nikdo, akorat terc pro svyho psychopatickyho brachu. Pak ji prodali necemu co z jejiho pohledu pripominalo yettiho se savli. Prekvapive, on byl prvni kdo se k kni choval slusne, udelal z ni khalesi. A pak, kdyz uz to vypadalo na dobry ceste, banalne umrel. Dany hruzostrasnym zpusobem potratila ve snaze ho zachranit cernou magii. Nakonec ho musela utratit stejne. Zblaznila se? Ne. Vesla do ohne se trema sutrama, a vysla se trema drakama. Shromazdila okolo sebe lidi, osvobodila otroky a dobyla nekolik mestskych statu. meanwhile zjistila ze ji zradil Jorah. Zblaznila se? ne. vykopla ho. A za cas ho prijala zpatky, odpustila mu. Mezitim zazila nekolik tezkych selhani a zrad. Zblaznila se? Ne.
    Sveho milence nechala za sebou, protoze to bylo treba. Zblaznila se? Ne. prijala radce - bratra sve uhlavni nepritelkyne. Protoze to bylo racionalni.
    V zapadozemi prisla o jednoho draka, protoze delala neco co bylo potreba. zblaznila se? ne. Dozvedela se o tom ze John je targaryen. Zapichla ho zezadu? Ne, naprosto racionalne mu zfleku rekla ze jestli to nema pro ne skoncit spatne, musi drzet hubu.
    To co nasleduje potom tedy nema opodstatneni v nicem, co se stalo predtim. Tvurci si proste rekli, ze Dany odpravi na jejim rodovym zatizeni, tedy na necem, co bylo od zacatku so obvious a proto evidentne liche.

LEON_CHAMEAU: presne. najednou ji zmeknou kolena? pote co zazila, s jejim vycvikem? zabila stovky lidi, podrezavala krky. tvl, to jsem taky ziral. ja furt cekal kdy pomuze Houndovi. ne ze by mu nedluzila, ne ze by o to stal.
    LEON_CHAMEAU
    LEON_CHAMEAU --- ---
    A Arya pobiehajuca ako bezhlava sliepka mi tiez prisla na mieste. V niektorych scenach vyzerala uplne krehko, dieta, a nie ako hustokrutoprisny asasin. V porovnani s nemrtvymi, kde sa da plizit, nejak sermovat, da sa nenapadne dostat k NK. Tu cisty masaker jak po atomovke, ani len tu zensku sa nepodarilo zachranit.
    LEON_CHAMEAU
    LEON_CHAMEAU --- ---
    Mne sa vlastne asi pacil ten Cleganov suboj, malo to dost Mortal Kombat vibe, vratane prostredia, Hound vs. Goro/Anakin/Sexy-Varys
    WITTGENSTEIN
    WITTGENSTEIN --- ---
    LEGENDARY] RING OF THE EUNUCH has been removed from your inventory.

-100 speech -100 illusion -100 fire resistance
    JOPS
    JOPS --- ---
    vite co me strasne sere ? Takhle ukoncit linku Cersei... ty vole co to bylo, ja cekal nejakou strasnou bolestivou smrt a oni udelaj tohle...

A Cersei byla moje favoritka na trun, ale tohle bylo strasne laciny.

A zase mi to prislo, ze ten dil byl takovej divnej. Cekal jsem bitku a zase to byla exhibice jednoho draka.
    NJAL
    NJAL --- ---
    Dany forgot about the Iron Fleet
    https://www.youtube.com/watch?v=AwyQMupPoZc

NIKDAS
    NIKDAS --- ---
    NJAL
    NJAL --- ---
    A jeste si vybavuju, jak nam slibovali horkosladky konec. Tak to mame, dostali jsme kysely okurky se slehackou.
    NJAL
    NJAL --- ---
    ZAREK: Ja bych to jeste rozsiril, Jon se stahne, psychicky to nezvladne, spacha seppuku dragonglassem, ktery bude zrovna po ruce....

....2021: Nova serie HBO Throne Of Games: "I saw the White Walkers! I saw them! I saw the White Walkers!" ;-)
    N4RC0T1C
    N4RC0T1C --- ---
    meh..uz chvalabohu nech je konec a mam pokoj :-)
    PIVECEK
    PIVECEK --- ---
    No nic, to je fakt Lost 2.0. Jeste ze mi vzdycky spravi naladu Barry :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam