KOUDY: koudy tyvole. takze dany nikdo nezna nema rad, tak to vylepsime! vypalime mesto plny civilistu. Ahoj, ja jsem dany, zabila jsem milion lidi jen tak, protoze se mi chtelo, kralovna mi utekla a predtim mi zabila draka. A sever rekne, to je zenska vod rany, tu budeme respektovat, preci jen john nechal zabit sebe, aby nechcipli lidi do kterych mu nic nebylo, to je gayyy...
co se tyce dany a jeji mentalni ne/stability. Dany byla nikdo, akorat terc pro svyho psychopatickyho brachu. Pak ji prodali necemu co z jejiho pohledu pripominalo yettiho se savli. Prekvapive, on byl prvni kdo se k kni choval slusne, udelal z ni khalesi. A pak, kdyz uz to vypadalo na dobry ceste, banalne umrel. Dany hruzostrasnym zpusobem potratila ve snaze ho zachranit cernou magii. Nakonec ho musela utratit stejne. Zblaznila se? Ne. Vesla do ohne se trema sutrama, a vysla se trema drakama. Shromazdila okolo sebe lidi, osvobodila otroky a dobyla nekolik mestskych statu. meanwhile zjistila ze ji zradil Jorah. Zblaznila se? ne. vykopla ho. A za cas ho prijala zpatky, odpustila mu. Mezitim zazila nekolik tezkych selhani a zrad. Zblaznila se? Ne.
Sveho milence nechala za sebou, protoze to bylo treba. Zblaznila se? Ne. prijala radce - bratra sve uhlavni nepritelkyne. Protoze to bylo racionalni.
V zapadozemi prisla o jednoho draka, protoze delala neco co bylo potreba. zblaznila se? ne. Dozvedela se o tom ze John je targaryen. Zapichla ho zezadu? Ne, naprosto racionalne mu zfleku rekla ze jestli to nema pro ne skoncit spatne, musi drzet hubu.
To co nasleduje potom tedy nema opodstatneni v nicem, co se stalo predtim. Tvurci si proste rekli, ze Dany odpravi na jejim rodovym zatizeni, tedy na necem, co bylo od zacatku so obvious a proto evidentne liche.
LEON_CHAMEAU: presne. najednou ji zmeknou kolena? pote co zazila, s jejim vycvikem? zabila stovky lidi, podrezavala krky. tvl, to jsem taky ziral. ja furt cekal kdy pomuze Houndovi. ne ze by mu nedluzila, ne ze by o to stal.