• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    HITOMIG. R. R. Martin - Píseň ledu a ohně (knihy, seriál, TCG, RPG, deskovky...) SPOILERY POVOLENY!
    WITTGENSTEIN
    WITTGENSTEIN --- ---
    What Dany's House of the Undying Vision Means for GAME OF THRONES' Finale - Nerdist
    https://nerdist.com/article/game-of-thrones-finale-house-of-the-undying-vision/
    CYBERKOTLIK
    CYBERKOTLIK --- ---
    CYBERKOTLIK
    CYBERKOTLIK --- ---
    TERZ: hele uz to tu pises asi po padesaty, ze to na tebe moc zjednodusili. Uz to tu vsichni vedi a kdo to nevi, ten se to uz asi nedovi, tak uz s tim muzes klidne prestat tvl.
    MALARKI
    MALARKI --- ---
    LEDGE: Kdyz to srovnam s battle of the bastards, kdyz je tam Jon uprostred bojiste, tak tam divak chape, ze bojuje s tim, jestli mu jebne a vyrazi jak debil dopredu nebo prevazi rozum a zaradi zpatecku. Tady u podobnyho zaberu na Daeny jsem si rikal, nad cim premejsli a pak wtf, proc, to nedava smysl. Jonovo rozhodnuti taky tehdy objektivne nedavalo smysl, ale fanousek to pochopil, protoze to bylo dobre podany, v pripade Daeny to bylo jedno velky wtf.
    MALARKI
    MALARKI --- ---
    CADDY: mas hodne slaby google-fu

FRIZER
    FRIZER --- ---
    Jaime přijede do Prahy, možná to i bude pískat či co

Global Goals World Cup for the first time in Czechia — GGWCup
    http://ggwcup.com/prague2019
    GANDHI
    GANDHI --- ---
    BDOWN: to asi lidem i doslo, ale ne kazdej cekal, ze bude misto zapasu sledovat jen sestrih golu:p
    TERZ
    TERZ --- ---
    BDOWN: Au, uznal jsem porážku a ještě do mě kopeš. To od tebe není ale vůbec sportovní chování. Už mě prosím nezesměšňuj, dovol mi zachovat si alespoň špetku úcty.
    BDOWN
    BDOWN --- ---
    TERZ: na debilni kritiku je to dobrá reakce
    TERZ
    TERZ --- ---
    BDOWN: "Když se ti to nelíbí tak na to nečum" je reakce na kritiku naprosto outstanding move, proti kterému nemám obrany.
    HNIZDO
    HNIZDO --- ---
    BDOWN: jojo, serie je v pohode, vymenime divaky :/
    BDOWN
    BDOWN --- ---
    HNIZDO: strašlivě blbý to neni, to jsou spíš lidi co to kritizujou, když to tu čtu
    HNIZDO
    HNIZDO --- ---
    BDOWN: mohlo to bejt zkraceny, ale nemuselo to bejt tak straslive blby
    BDOWN
    BDOWN --- ---
    TERZ: no to je fakt překvapení, tak si nato neměl čumět, když ti to tak vadí, že to bude zkrácený a zjednodušený muselo dojít snad každymu.
    N_I
    N_I --- ---
    nejlepsi byl zelenej ohen u KL :)
    JOPS
    JOPS --- ---
    na GoT me bavily ty konverzace a vyvalene dudy. Ty boje jsou hezke na pohled, ale kurva, koukat pul hodiny jak lita drak a vypaluje ulice a u toho bezejmenni rvou, a horej... Mne to prislo jako strasna nuda. Ta pul hodina sla soupnout do 10 minut (i to by bylo moc) a mohli trochu vysperkovat smrt Cersei (otazka zni, zda je mrtva, treba ji zadnej sutr netrefil)

Zlata bitva bastardu... to me bavilo asi nejvic z boju.
    TERZ
    TERZ --- ---
    BDOWN: Ale vždyť o tom celá ta moje nespokojenost je, že to zkrátili a zjednodušili až do takového levelu, že se všichni chovají jak dementi jenom aby se dostali do těch bodů, které jim sdělil Martin :) Neštěstí nevím, celej seriál určitě ne, jen ty poslední dvě série jsou spektakulární píčovina.
    BDOWN
    BDOWN --- ---
    TERZ: No o tom ten článek je, že konec maj stejnej, ale jdou jinou cestou. V seriálu to museli zkrátit a zjednodušit.
    V serialu taky neni, že "Dany kinda forgot about Iron fleet", jestli to někde řekli autoři, tak to je jedno, prostě tomu nechali volný vysvětlení a jim by se líbilo tohle, tobě ne. Strašný neštěstí, celej seriál stojí zahovno viď :)
    SCHWAB
    SCHWAB --- ---
    TERZ: iron fleet bude ukrytá díky magii dračího rohu nebo spíš - roh má jaksi ovládat draky...
    TERZ
    TERZ --- ---
    BDOWN: Dany spálí KL a je z ní bad guy je 100% book canon, věřím tomu jak se jen něčemu věřit dá, ale ta foma je špatně. To že si s Martinem řekli, že postava XYZ skočí tu a tam ještě neznamená, že k tomu dojde stejně. Jestli bude někde v A Dream of Spring napsáno, že "Dany kinda forgot about Iron fleet" tak si nasypu popel na hlavu a koupím si tu nejpředraženějí blu-ray sběratelku kompletních 8 sérií co na amazonu potkám.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam