• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    HITOMIG. R. R. Martin - Píseň ledu a ohně (knihy, seriál, TCG, RPG, deskovky...) SPOILERY POVOLENY!
    RUDOLF
    RUDOLF --- ---
    HNIZDO: Upřímně, proč si myslíš, že se to děvčátko cítilo nebezpečně? A proč ji Varys uklidňoval, že za “high risk, high reward”?
    HNIZDO
    HNIZDO --- ---
    GEKONZPRAHY: XD dik ze jsi mne informoval, cely zivot jsem v nejistote :)
    GEKONZPRAHY
    GEKONZPRAHY --- ---
    HNIZDO: Ty jsi vážně debil :D
    HNIZDO
    HNIZDO --- ---
    ALCATOR: dyt jo, nic nez dohady, na to jsem se ptal. mne to staci.
    ZAREK
    ZAREK --- ---
    LEON_CHAMEAU: to je rozhodne typicky rys varysova charakteru, masove vrazdeni civilu :D
    LEON_CHAMEAU
    LEON_CHAMEAU --- ---
    ALCATOR: A co ak...Varysov pokus vysiel a v skutocnosti to nebol pokis o otravenie, ale nejake halucinogenne hubicky vyvolavajuce berserker, takze vlastne za vypalenie KL moze on??
    CADDY
    CADDY --- ---
    MALARKI: tak sorry jako, me nenapadlo nic vic, nez proste napsat to slovo, vetsinou to funguje :)
    NJAL
    NJAL --- ---
    Arya is definitely gonna kill Cersei
    Dany is definitely gonna kill Cersei
    Jaime is definitely gonna kill Cersei
    Bricks: hold our cement.
    NJAL
    NJAL --- ---
    Ach jo, radsi mi nekdo zaskocte pro napinak kyrysu... :-)
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    NJAL: Protoze Jamie stejne jako Cersei videl toho nemrtvaka prece...Bylo tam videt jak je vydesenej....Takze Cersei premejslela chladnokrevne aka..Nahore na severu se to vykydli a my pak poresime zbytek...tak Jamie byl rytir a dal svy slovo ze jim s bojem pomuze..

viz "I made a promise v 1:30"...Opet minule dily...vzpomen si co rekl Catelyn Stark..ze najde jeji dcery a dostane je do bezpeci...A co delal celou dobu?..Jak na to navazovala linka s Briene?...Taky se to svy slovo snazil dodrzet CELEJ SERIAL..:D ..Takze kdyz da svy slovo ze proste pomuze v boji proti nemrtvakum..tak to udela ne?..Zcela logicky a diky nekolika predchozim sezonam charakterove obhajitelny

Game of Thrones 7x07 - Jaime Lannister leaves King's Landing
    https://www.youtube.com/watch?v=jOMa0LeWArE
    ALCATOR
    ALCATOR --- ---
    HNIZDO: "We will try again at supper"

A už dejte pokoj.
    NJAL
    NJAL --- ---
    Nicmene tak jako tak, vzpominate si na to fantazirovani ve stylu "On se nezmenil, on jede Cersei zabiiit" :-)))
    GIINGGER
    GIINGGER --- ---
    PAN_SPRCHA: No to je to vykoupeni - nejhorsi ja uz neni tak hrozny ale to nejlepsi neni na tak uslechtily skutky dost dobry.
    PAN_SPRCHA
    PAN_SPRCHA --- ---
    GIINGGER: jaký horší já? Horší já by se na to vysralo a zůstalo by na severu. Lepší já se snažilo zabránit válce
    CYBERKOTLIK
    CYBERKOTLIK --- ---
    GIINGGER: ja myslim, zeto je pragmatictejsi - odjel kvuli sexu s mmilenkou, a jakmile to mel vyreseny, vratil se k zene. Tohle se deje dnes a denne:))
    GIINGGER
    GIINGGER --- ---
    NJAL: Ja bych rekla, ze Jaimeho character arc byl o vykoupeni a o jeho hranicich - uz nekolik sezon jsme videli, ze se fakt snazi, ale porad bojoval s tim co v minulosti udelal, co si o nem lide mysleli a nechal se tim vsim a temi nalepkani jaksi definovat. No a nakonec proste pres veskerou snahu podlehl svemu horsimu ja, nejspis i proto ze videl, ceho bude Dany schopna a rozhodl se, ze chce bejt s Cersei, ackoliv v nem vzdycky vyvolavala ty nejhorsi vlastnosti.
    PJGEPR
    PJGEPR --- ---
    NJAL: potřeboval ještě zdolat horu a následně si uvědomit, že zachovala MILF ségra je lepší než milej babochlap
    MADIETTA
    MADIETTA --- ---
    NJAL: hlavně to je ten samej Jaime, kterej se chvíli předtím dozvěděl, že na něj Cersei poslala Bronna, aby ho kuchnul. Reakce? Seberu se a jedu za ní, bo ji miluju až za hrob. *eyeroll*
    HARALD
    HARALD --- ---
    To bude chyba přepisu. Valonquar je ve valyrijštině mladší brácha či ségra. Ale Valonkar je ve valyrijštině strop. Takže Cersei celý život terorizovala Tyriona jenom proto, že Meggie the Frog měla problémy s výslovností.
    NJAL
    NJAL --- ---
    TAPINA: Uprimne, kdyby nemel plot armor jako bitevni lod, tak by tam nijak podstatne nezasahl :-) Sam byl jednorukej a v jeho pripade doslova platilo to anglicke you and what army?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam