• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    HITOMIG. R. R. Martin - Píseň ledu a ohně (knihy, seriál, TCG, RPG, deskovky...) SPOILERY POVOLENY!
    NIKDAS
    NIKDAS --- ---
    SCHWAB: Je to vtip, nejde o "alternate endings", ale o to, že po každé z vyjmenovaných scén by mohl film skončit https://www.denofgeek.com/...457/ranking-the-endings-of-the-lord-of-the-rings-the-return-of-the-king
    KALTY
    KALTY --- ---
    Btw. zrovna poslouchám zajímavý rozhovor s člověkem co stavil lodi pro Vikingy a GoT.

https://open.spotify.com/episode/10NC2U82fr647fU1RBulZL?si=PEllaMixR3G1hH5Tg_XONA
    PAN_SPRCHA
    PAN_SPRCHA --- ---
    KOUDY: Gendry mě taky napad, že by po něm sáhnul Jon jako pokračování větve Barratheonů aby mohl v klidu odtáhnout domů, ale to mi přišlo jako blbbej nápad i pro D&D
    GIINGGER
    GIINGGER --- ---
    CADDY: Myslim, ze nekde padlo cosi o tom, ze jelikoz jejich manzelstvi neni consumated (rozumej nebyl prc) tak vlastne neplati.
    GANDHI
    GANDHI --- ---
    at to bude jak chce, stejne se tu budem za par dni dohadovat, jak to bylo vsechno blbe:p
    PAN_SPRCHA
    PAN_SPRCHA --- ---
    HNIZDO: nemyslím, že Varys plánoval tam nechat Cersei, spíš měl několik plánů na její odstranění a umístění Jona na trůn
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    Ja kdyz si to tak vezmu tak..

je pravda ze Daenerys povysila gendryho na baratheona z bastarda..Proc?...Hint ze on muze bejt kral?
    tyrionovi rekla ze jestli ji jeste jednou zradi tak to bude naposled a on ji zradil tim ze pustil Jamieho..dalsi hint..
    v tom vypalovani KL bylo jasne videt ze Worm utocil a chtel zabijet a plenit..zatimco Jon ne...Takze souboj?
    PAN_SPRCHA
    PAN_SPRCHA --- ---
    SCHWAB: jj, pokaždý ukousne glum frodovi jinej prst
    SCHWAB
    SCHWAB --- ---
    NIKDAS: LOTR má natočeno víc konců? :-)
    HNIZDO
    HNIZDO --- ---
    RUDOLF: good, takze zachrani KL od dany a necha tam laskavou matinku cersei, nebo jak si to predstavujes? :/

BURKHAR: dekuji ti, nacelniku, ze jsi se mne zastal ;)
    CADDY
    CADDY --- ---
    LAAZI: jak to s nimi vlastne je? Nejsou nakonec furt manzele fakticky? Jak si vlastne mohla vzit Ramseyho? Rozvod se tam asi moc nenosi...nebo to slo anulovat na zaklade uznani Tyriona vinnym z kralovrazdy? To se tam snad vubec neresilo...
    BURKHAR
    BURKHAR --- ---
    GEKONZPRAHY: Neber si prosím Hnízda do huby, je to chytrej a citlivej borec. Každej máme právo na svý interpretace. Ostatně, je to dobrá show a 100+ denně v bezvýznamnym auditku na NYXu je přesně to, co tvůrci chtěli. Abychom pak na internetech pořád řešili, co se stalo. Marketing level 1 000 000. ;)
    RUDOLF
    RUDOLF --- ---
    LAAZI: přesně;-) Ale nic mu z něj nezbylo žejo, jen dluhy bance:-)

PAN_SPRCHA: Imho, Dany jako královna by byl přesně ten Martinovskej přístup. Ale zdá se mi, že proti sobě obráztila celej westeros, takže vyhlásila válku všem. Na nějaký diplomatický urovnávání Hiroshimy čas není, tak to vyústí v odstranění Deny. Ale kdo ví co mají v záloze tvůrci.

Plus je vtipné, že se Vyrys svého vysněného vládce nedožil.
    RUDOLF
    RUDOLF --- ---
    HNIZDO: HNIZDO: to je všechno irelevantní, varys má deklarovanou motivaci, že mu jde o realm a né o jeho osobní blaho, otravou Daenerys by zabránil vypálení KL (kterého se obával, což mu přišlo v danovu chvíli nerelevantnější a hodno obětování vlatního života (i cizích))... v tom předchozím díle ho Tyrion odrazoval.. Mě to přišlo jasné, ačkoliv tam nikdy slovo jed nepadlo.
    GANDHI
    GANDHI --- ---
    LAAZI: to je ale hezkej twist:)
    LAAZI
    LAAZI --- ---
    Btw jak je to se sansou a tyrionem, nezdedili ted vlastne kralovstvi po cersei?
    PATISLAV
    PATISLAV --- ---
    ZAREK: já netvrdím, že je vázaná na draky, ale že magie obecně z toho světa pomalu mizí.
    ZAREK
    ZAREK --- ---
    PATISLAV: branova magie neni vazana na draky, ale na wirwood trees
    JANISKA
    JANISKA --- ---
    ZAREK: Mě jako první věc napadlo, že má Varys schovanyho vlastního draka (hypotéza tajného dracete se tu diskutovala dostatečně), kterej odmítá žrádlo podobně, jako draci odmítali žrádlo, když byli uneseni. Ale když to pak zopakli podruhé explicitně o Dany, trochu mi to tu hypotézu zborilo :)
    PATISLAV
    PATISLAV --- ---
    Nevím jak, ale myslím, že drak padne. Dává mi smysl, jak už tu někdo psal, že z celého toho jejich světa mizí magie. Thoros, Night King, Melissandre, 2 draci, Qyburn... pokud umře i Dany, tak zbývá Bran a Drogon.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam