• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    HITOMIG. R. R. Martin - Píseň ledu a ohně (knihy, seriál, TCG, RPG, deskovky...) SPOILERY POVOLENY!
    ELLIE
    ELLIE --- ---
    KOUDY: Ano! Pak celou následující sezónu GoT mluvil temným nakřáplým hlasem, jako by mu po konci Pompejí nikdo neřekl, že už může přestat.
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    stacilo se podivat na ten film s nim...Pompeje to tusim byly...Tam clovek zjisti ze je to proste chlap se sixpackem no...a to je vsechno.
    PAN_SPRCHA
    PAN_SPRCHA --- ---
    BDOWN: To je tak. On s námi hraje osmým rokem a celou tu dobu si lámeme
    hlavu, proč on nemá v té roli úspěch. A teprve před týdnem jsme na to konečně kápli: Nemá talent.
    BDOWN
    BDOWN --- ---
    PAN_SPRCHA: já mu třeba věřim, že he knows nothing :)
    PAN_SPRCHA
    PAN_SPRCHA --- ---
    HITOMI: když není chemie tak to dobrý herec zahraje. A Kit není dobrý herec.
    MADIETTA
    MADIETTA --- ---
    HITOMI: on je takový typ prostě, teď jak si dávám opáčko se synem, tak jsme právě u rozvíjejícího se vztahu s Ygritte a je to úplně to samý v bledě modrým, prostě čumí jak jouda konstantně. :D
    MADIETTA
    MADIETTA --- ---
    N4RC0T1C: No mně přijde, že jí ho tvůrci v podstatě zakázali používat a že to zásadním způsobem ovlivňuje její herecký výkon. :D
    N4RC0T1C
    N4RC0T1C --- ---
    ZAREK: u Deny hraje hlavnu rolu obocie ^_^
    ZAREK
    ZAREK --- ---
    HITOMI: tak daenerys se taky netvari jak superinteligent, ale ok
    ANNNA
    ANNNA --- ---
    HITOMI: Mně se teďka třeba naposled líbil v té poloze bezmocného velitele, na kterého sere jeho vlastní v krvelačný dav proměněné mužstvo. To mu šlo ;)
    HITOMI
    HITOMI --- ---
    CYBERKOTLIK: prave to rika i mimo :D ja si spis myslim, ze to ten herec proste nedava, pac ta chemie tam nefunguje od samotnyho zacatku a je to tu strasne citit. Krom toho se porad tvari neuveritelne tupe, ale to je uz jenom mozna nejake moje issue s nim :D
    CYBERKOTLIK
    CYBERKOTLIK --- ---
    HITOMI: ja to pochopil tak, ze to zamer je, on to vicemene rika vzdycky kdyz se spolu hadaj, jako argument.

QUANTI: ja teda zadnej elaborat necet a vsechno mi prijde celkem jasny
    ZAREK
    ZAREK --- ---
    MINERWA: queenzoned
    SCHWAB
    SCHWAB --- ---
    KOUDY: to je na anketu!!!
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    SCHWAB: Tak to zalezi na tom jakou bych mel tetu.
    SCHWAB
    SCHWAB --- ---
    tak ona resurekce celkem solidně snižuje libido. bych chtěl vidět koudyho, jakej by byl po svý smrti samec.
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    Tyvole je to tepve druha Jonova holka..tak mejte trochu pochopeni! :))
    MINERWA
    MINERWA --- ---
    HITOMI: jo, říkal, že jí miluje.... jako královnu :D
    ANNNA: viděla jsem kus toho seriálu, ve kterým taky hraje, děs ;)
    HITOMI
    HITOMI --- ---
    RUDIE: hlavne spis Jon neustale opakuje, jak moc ji miluje, ale proste to tam nevidis. Jako bylo by naprosto v pohode, kdyby jeho city ochladly a proto se choval takto, ale nemyslim si, ze je to zamer.
    ANNNA
    ANNNA --- ---
    MINERWA: Jojo, je to jeho žena, proto tam ta chemie byla ;) On to zahrát asi neumí...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam