• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    HITOMIG. R. R. Martin - Píseň ledu a ohně (knihy, seriál, TCG, RPG, deskovky...) SPOILERY POVOLENY!
    TOREIP
    TOREIP --- ---
    DRAGON: Ja na to cekal fakt dlouho jako. Pamatuju si jak jsem byl stestim bez sebe, kdyz vypalila to lodstvo v Meereenu, pak dlooouho nic, u loot train attacku mnou hazely takovy emoce, ze jsem to musel rozdejchat a i krajeni zombies bylo blaho a mam v pici, ze to byla deus ex machina a vlastne mam v pici i lidi v King's Landing, ja si to uzil maximalne. Proste me sral ten nevyuzitej potencial draku (joo budget get it), protoze mit neco tak OP jako tri draky, vubec s nicim bych se nesral, ale vubec.
    Umis si predstavit, jak by vypadal utok na Lannistery se trema drakama? :D
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    MINERWA: ja to beru spis tak, ze chteli zobrazit, ze Daenerys proste hrablo, dyt ji vsichni umreli, jeji laska uz neni laska, je v celym svete sama, na vsechno ..proste normalni nervous breakdown. Ja ji vlastne chapu. Nejdriv sem si rikal ze je to fakt totalni pi***a ale ted uz jo vic rozumím...
    GANDHI
    GANDHI --- ---
    MADIETTA: lol, jak je mozny, ze tady za 3 minuty predvede vic vyrazu obliceje nez v GoT za osm sezon?
    ARAON
    ARAON --- ---
    KOUDY: Ono taky v kterém jiném díle by to asi tak teď mohlo být, že. :-P
    MADIETTA
    MADIETTA --- ---
    Jon Snow VS Toothless BONUS Scene ! - HOW TO TRAIN YOUR DRAGON 3
    https://www.youtube.com/watch?v=_OtFWYMJUT8
    PER2
    PER2 --- ---
    0:30-0:55
    Was passiert im "Game of Thrones"-Finale?
    http://www.youtube.com/watch?v=crfH-Cm6DbI&t=28
    MINERWA
    MINERWA --- ---
    ALCATOR: mně nevadí, že to tam spálila, chápu, je to logické, slibovala to, konečně jsem ji začala trochu fandit, že je dylina, vim už od doby, co udusila khala, ale divný bylo, jak umřel euron, jedinej přeživší se tam objevil zrovna, když šel okolo jaime, že všichni byli oslepeni sluncem a nemohli střílet taky chápu, zase že varys nemohl najít způsob, jak ji zabít, tak kde vzala tolik síly na vypálení kp, když doprdele nějakou dobu nežrala, to zase nechápu
    ALCATOR
    ALCATOR --- ---
    MINERWA: Takže ještě jednou - Ta baba z filmu "Misery nechce zemřít" byla ZÁPORÁK!
    CYBERKOTLIK
    CYBERKOTLIK --- ---
    MINERWA
    MINERWA --- ---
    NOW YOU'VE WOKEN THE DRAGON
    https://www.youtube.com/watch?v=DMKVr9pBY4w
    MINERWA
    MINERWA --- ---
    GANDHI: to víš, tenkrát se v ní probudil drak
    GANDHI
    GANDHI --- ---
    KOUDY: heh, sjizdim to ted cely znovu a musim rict, ze normalni byla do smrti Droga (pokud teda pomineme to ignorovani smrti bratra, ktery ale beru za vcelku omluvitelny) - pak uz je zni jen arogantni blbka:p
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    Cumim tu znova na par dilu napric seriema a podle me fakt Daenerys nekdo zabije a ona jako v te jeji vizi prijde nekam kde bude Drogo se synem a bude tam hrozne happy apod...Zeleznej trun spali drak a zadnej uz nebude...Ted kdyz koukam znova na tu jeji vizi tak bych rekl ze to bude presne v poslednim dile...No uvidime.
    TOREIP
    TOREIP --- ---
    MINERWA
    MINERWA --- ---
    MINERWA
    MINERWA --- ---
    taky jsem to chtěla pauznout, když jsem ji viděla
    MINERWA
    MINERWA --- ---
    to je fakt fešák
    KOUDY
    KOUDY --- ---