• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    HITOMIG. R. R. Martin - Píseň ledu a ohně (knihy, seriál, TCG, RPG, deskovky...) SPOILERY POVOLENY!
    BURKHAR
    BURKHAR --- ---
    LOL. Takže poslední zhasne?
    JADE
    JADE --- ---
    nevim no...drzi se to standartu posledni doby, kde holywood veci s velkym potencialem a jmenem proste a jednoduse pitvori k vselijakejm divnostem a zdaleka nevyuzivaj toho, jak by si veci zasluhovaly...starwars, startrek, hra o truny, vsechno se to nejak posledni dobou mrvi...vim, ze je tezky se zavdecit vsem, ale myslim ze timhle se nezavdeci temer nikomu...me prijde treba naprosto divny a jeste par serii zpet by to tak bylo, ze Jona drak nesesmahnul i s trunem, nebo ze Greyworm army s dothraki ho zkratka nezlincovali a nechali jen tak jit...nebo ze alespon nepodrizl Tyriona...zkratka prokazal, ze fakt ty koule nema a tvurci taky ne ;S
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    Skoncilo to dobre
    MINERWA
    MINERWA --- ---
    prostě ještě větší píčovina
    MINERWA
    MINERWA --- ---
    LSDMASACRE: mně by se líbil konec takovej, kdy se bren probudí po pádu z věže :P
    LSDMASACRE
    LSDMASACRE --- ---
    MINERWA: Jsem čekal před titulky nějaký zvrat. :( :D :D
    MINERWA
    MINERWA --- ---
    už to chápu, vládne tomu rada s GPS
    to v lotr nebylo, myslim...
    MINERWA
    MINERWA --- ---
    LSDMASACRE: jsi nevidělo pána prstenů, neboco?
    LSDMASACRE
    LSDMASACRE --- ---
    co to bylo za posranej happyend? :D
    MINERWA
    MINERWA --- ---
    já to nechápu, jak může bejt tříoká vrána králem? to je jako by byl prezidentem google, ne?
    ARAON
    ARAON --- ---
    Ten Jonuv mikroskopicky usmev, kdyz za nim zapadla brana ve Zdi a vyrazil smerem na sever, byl ovsem zahrany skvele. :D
    JANCHR
    JANCHR --- ---
    noooooo, to zas bude hatu:-) A uz se tesim na novou varku memecek:-)
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    Dopadlo to imho docela dobre...Neco podle ocekavani..neco prekvapive...kazdopadne ten scenar co leaknul se nemylil....za vlka maj jediny stesti!...Za me gut...Ale verim ze bude zitra milion rejpalu.
    ARAON
    ARAON --- ---
    "That'll improve, your grace!"
    "I'm sure it will..."
    ARAON
    ARAON --- ---
    Ale ne. Sam a jeho prastene napady. :D
    ARAON
    ARAON --- ---
    Cast obrazku odskrtnuta. Co ta druha pulka?
    ARAON
    ARAON --- ---
    Tak ted vazne nevim. Je to snih, je to popel...
    ARAON
    ARAON --- ---
    Neco mi rika, ze najit dobre ubytovani v King's Landing bude ted ponekud obtizne...
    HERR_FLICK
    HERR_FLICK --- ---
    ATOMOUSEK
    ATOMOUSEK --- ---
    Ja mam pocit, ze se ve vsech tech predikcich vyznamne podcenuji vsechny ty hranicni kurvarny, ktere udelal Tyrion - jakoby to byl zmateny naivni trpaslik a ne "nejchytrejsi muz v kralovstvi"... proti nemu stoji nevyrovnana naivka bez vzdelani, charismaticky bitkar bez ambici, nedospela vrazedkyne s nerozvinutym strategickym myslenim, nedospely necharismaticky kouzelnik s pochybnymi ambicemi... a jeho (byvala?) manzelka, ktera s nim pece.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam