• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    HITOMIG. R. R. Martin - Píseň ledu a ohně (knihy, seriál, TCG, RPG, deskovky...) SPOILERY POVOLENY!
    LAAZI
    LAAZI --- ---
    KOUDY: Knizek by pry aktualne chtel, aby bylo 7, takze este 2 (Winds of Winter, Dream of Spring).
    Realne je pro nej ted imho nejlepsi vyresit to jako Patrik Rothfuss, tzn. nikdy to nedopsat a dosahnout tak legendarniho statusu perfektniho zakonceni, ktery by v knizce byvalo bylo mnohem lepsi, nez v serialu.
    TRIPLT
    TRIPLT --- ---
    Po tom co jsem to videl, jsem aktualne ve fazi, ze nevim co bych k tomu napsal... nejak to na me nezanechalo zadnej, at uz pozitivni, nebo negativni dojem...
    GEKONZPRAHY
    GEKONZPRAHY --- ---
    SHASHA_KRASTY: Netušim, přestal jsem koukat asi před pěti sériema...
    GANDHI
    GANDHI --- ---
    TERZ: hudebne je to imho nadhera. muj favorit:)
    Game Of Thrones Season 6 Episode 10 Music - Light of the Seven HD
    https://www.youtube.com/watch?v=w9PXLTLuuSE
    SHASHA_KRASTY
    SHASHA_KRASTY --- ---
    GEKONZPRAHY: The Big Bang Theory ?
    TERZ
    TERZ --- ---
    Hru o trůny vyhrál Ramin Djawadi. Další poklad ze soundtracku
    Game of Thrones S8 - The Rains of Castamere - Ramin Djawadi & Serj Tankian (Official Video)
    https://www.youtube.com/watch?v=tlkgbwmN9mQ
    GANDHI
    GANDHI --- ---
    ZUZKAOU: KOUDY: jsem snad trioka vrana?:p
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    GANDHI: a ta posledni uz ma bejt fakt posledni?:)
    GANDHI
    GANDHI --- ---
    a jeste ke kritice ty posledni serie - jak to ted sleduju cely znova, tak mi prijde, ze ty predchozi serie strasne tezi z toho, ze je tam tech linii fura, deni na obrazovce neustale preskakuje od jedny zajimavy situace na jednom miste/v jedny linii k druhy a zamestnava divaka premejslenim o tom, jak ty veci vzajemne korelujou - jakmile to nekde jde do hluchyho mista, strihne se jinam. Tohle v tech poslednich seriich, kde se ty linky stretavaj uz moc nejde.

Imho, kdyby to nekdo sestrihal po jednotlivejch dejovejch linkach, bude kazda z nich pusobit jako ta posledni serie
    CYBERKOTLIK
    CYBERKOTLIK --- ---
    GANDHI:me spolehlive odradily ty posledni dve:))
    ZUZKAOU
    ZUZKAOU --- ---
    GANDHI: jako že by někdy vyšel závěrečný díl ságy knižně?
    GANDHI
    GANDHI --- ---
    heh, GRRM si mne urcite ruce, protoze imho i ti, kdo knihy nikdy necetli (jako ja) si dost mozna tu posledni koupej, jen aby vedeli, jak to mohlo bejt:)
    HNIZDO
    HNIZDO --- ---
    CYBERKOTLIK: ano. ty nuclear winter zabery byly tak krasne pusobive. skoda jen ze jsem na to nekoukal kvuli divadelnim CGI scenam.

zaver plny tech nejhorsich primocarych happyend klise, prave kvuli jejichz absenci se mi GoT tak libilo.
    vsichni uz zase poslouchaj tyrionovy reci, jen co podvacaty vyleze z krymu, tvl to snad neni mozny XD
    NIKDAS
    NIKDAS --- ---
    KOUDY: But the fingering must have been great!
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    CYBERKOTLIK: Tohle Jon dotahl jeste dal.

CYBERKOTLIK
    CYBERKOTLIK --- ---
    KOUDY: zenska je bud spokojena nebo ne, na poctu rukou to nezavisi. Kazdopadne kdyz ji typek rano po sexu odjede a vrati se radsi k ex, tak moc spokojena nebude:))
    TOREIP
    TOREIP --- ---
    KOUDY: Ja si jednou rozrezal obe ruce, mel je zavazany a slo to celkem dobre. Holt ta zenska nesmi bejt lazy bitch. A co ty vis, treba ma Brienne rada hardcore a facky tim zelezem ji bavej.
    CADDY
    CADDY --- ---
    KOUDY: jsem jediny, kdo v otm uvidel kralovnu Zlobu? :-D
    SITH
    SITH --- ---
    Jinak já teda oceňuji schopnost revive co mají dothraki a unsullied. To musel být zkušený warlock
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    TOREIP: Tak asi ji doslo ze typek kterej ma dve ruce bude defaultne lepsi nez typek s jednou.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam