• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    HITOMIG. R. R. Martin - Píseň ledu a ohně (knihy, seriál, TCG, RPG, deskovky...) SPOILERY POVOLENY!
    MODROPULOS
    MODROPULOS --- ---
    No já nevim, spíš by mě zajímalo, kde zůstala ta slíbená zima. To bylo samý "Winter is coming" a ve finále je tam všude na pohodu jak v červenci...
    JAKE_UP
    JAKE_UP --- ---
    Takže Bran the Krypl? Z toho jsem docela mrzutej, toho autistickýho zmrda jsem celej seriál nemohl vystát. Jinak asi dobrý, i když jsem chtěl na trůnu dominu Sansu.
    NIKDAS
    NIKDAS --- ---
    ARAON: no uvažoval jsem, jestli to tam budu rozepisovat, protože ty hrubky v článcích a dokonce v nadpisech!! jsou hrozný. O obsahu ani nemluvím. :D
    ARAON
    ARAON --- ---
    NIKDAS: IDnes a profesionálové? Já myslel, že tam už dělá jen nějaký proBabish póvl.
    NIKDAS
    NIKDAS --- ---
    PAN_SPRCHA: Díl jsem viděl, takže je mi to jedno, každopádně alespoň trochu ohleduplnosti. Se spoilerama počítám na stránkách jako 9gag, 4chan, nebo tady v klubech, ale ne v nadpisu na idnesu. Hlavně teda proto, že na zmiňovaných stránkách tvoří obsah amateři, na idnesu by to měli být profesionálové+vícestupňová kontrola obsahu.

Ta informace v nadpisu je úplně zbytečná, článek je o chybách, ne o ději, napsat to šlo sto různými způsoby.

A to, že někdo jinej to někdy udělal blbě (senam) vůbec neomlouvá toho, co toho, co to udělal blbě teď.
    PAN_SPRCHA
    PAN_SPRCHA --- ---
    NIKDAS: tak když jdu na internety počítám s tím, že tam budou spoilery, minule byl zas v pondělí hnedka nadpis na seznamu.

k tomu další spoilery na ostatních fórech
    [ CONSTANTINE @ Nové Internetové Humory - DEUS VULT!!!!1 ]

Naštěstí to dojebali tak, že je to všem tak nějak jedno.

N4RC0T1C
    N4RC0T1C --- ---
    No hlavne ten koniec
    - pripravuje podu pre spin-off(y)
    - otvara moznost (o 10 rokov?) znova zacat nejaku dejovu linku pre "pametnikov"

(John, Sansa, Bran, Arya etc.. vsetci sa o 10 rokov stretnu) - Drogon sa vratil, pomstit Deny ... silnejsi ako kedykolvek predtym.
    NIKDAS
    NIKDAS --- ---
    Idnes se s tím nesere, a mrdne takovejhle nadpis. Den po odvysílání epizody
    VIDEO: Plastová lahev u volby krále. I ve finále Hry o trůny našli chybu - iDNES.cz
    https://www.idnes.cz/...a/film-televize/hra-o-truny-chyba-plastova-lahev.A190521_094737_filmvideo_ts
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    ALCATOR: jo, to je Cerman na facebooku, pardon, posilal mi to kamos bez zdroje
    ARAON
    ARAON --- ---
    ZUZKAOU: Nalistuj hodinu nazpět...
    HITOMI
    HITOMI --- ---
    DRAGON: ja na tom ale preci nehledam co nejvic spiny, jen proste rikam, ze treba ten predchozi dil na me mel o dost vetsi impact nez zaver. A ze bych chtela videt, jak se to ke konci vic rozsype a nemuset si to domyslet.
    ZUZKAOU
    ZUZKAOU --- ---
    ALCATOR: Bran nechtěl být král Severu, když mohl dostat celý Západozemí.
    PAN_SPRCHA
    PAN_SPRCHA --- ---
    jinak teda za mě konec docela seděl 1 a 2 se mi taky líbilo, škoda těch dílů 3-5 kdy se všichni chovali moc zrychleně
    PAN_SPRCHA
    PAN_SPRCHA --- ---
    PAN_SPRCHA: "Arya se kterou už scénáristi nevěděj co by, tam bude jen tak aby se neřeklo(použitá jako průvodce dopady jednání těch nahoře) a pak odpluje někam do undying lands."

....no to jsem docela trefil:)
    ALCATOR
    ALCATOR --- ---
    DRAGON: To je z tvojí hlavy, nebo jsi to někde našel? Je to super.
    ALCATOR
    ALCATOR --- ---
    HITOMI: Bittersweet?

1. Bran je král, ačkoliv nechce být.
    2. Tyrion je hand of the king, ačkoliv nechce být. Ten si bude užívat peklo v malé radě, kde mu bude soustavně Bronn škrtat rozpočet.
    3. Jon byl vyhnán na/za zeď, aby tam chcípl.
    4. Daenerys je mrtvá.
    5. Grey Worm přišel o svou lásku.
    6. Sansa si bude muset rychle najít ženicha, aby zplodila potomstvo. Víš vůbec, jak ti nemytí Seveřani smrděj?? :-)
    7. Arya spadne přes okraj světa nebo objeví Ameriku a způsobí tak zvolení Trumpa prezidentem.

Kde tam sakra vidíš nějakej happy end? :-)
    ALCATOR
    ALCATOR --- ---
    NJAL: V epizodě 4 byli draci vyčerpaní z boje, Rhaegal byl dokonce zraněný od zombáků, co se na něj vrhli. Prostě přehlídl tu flotilu, protože "usínal za volantem".
    TOREIP
    TOREIP --- ---
    This photo justifies how the series ended. Torrhen Stark, the king who knelt and lost his crown, knelt to Aegon to avoid bloodshed and to keep his people alive. He was the only king who surrendered without attacking Aegon despite the advice of his brother. In the end, the last Aegon (Jon Snow) knelt to a StarkKing of the six Kingdoms with Winterfell as an independent Kingdom.

TAPINA
    TAPINA --- ---
    Líbil se mi při proslovu Dany ten záběr na viditelný kontrast totálně organizovaných Neposkvrněných vs totálního chaosu Dothraků. Mimo jiné. Závěr ušel, na to, co z toho v té krátké době šlo udělat.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam