• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    HITOMIG. R. R. Martin - Píseň ledu a ohně (knihy, seriál, TCG, RPG, deskovky...) SPOILERY POVOLENY!
    HNIZDO
    HNIZDO --- ---
    CADDY: arya a bran jsou nuly. cersei, tyrion a jaime jsou zavedeni herci. to hraje urcite roli. kdyz budes hrat jednu z hlavnich roli vedl RDjr. rekneme v Avengerech, na jeho plat se budes divat teleskopem.
    ZAREK
    ZAREK --- ---
    N4RC0T1C: jon je porad napul stark, nezavrhoval bych ho uplne
    N4RC0T1C
    N4RC0T1C --- ---
    AGENTCOOPER:
    Rozdílné cesty tří sourozenců Starkových by bylo možné číst cynicky jako přípravu na potenciální pokračování, kdy nejzajímavější postavy dostaly své vlastní řady. Hra o trůny je příliš cenná komodita, aby se jí HBO úplně vzdala. Na druhou stranu tři naznačené cesty, které se mohou ubírat nečekanými směry, nabízejí prostor pro divákovu představivost i po závěrečných titulcích
    GRANTORINO
    GRANTORINO --- ---
    J4C0B1M: jo a jeste jsem zapomnela pripocist, ze jsem si potom precetla celou tu sagu v knihach a to taky docela zabralo casu :D
    SCHWAB
    SCHWAB --- ---
    HITOMI: také ti Dančina Spravedlnost něco připomněla?
    PAN_SPRCHA
    PAN_SPRCHA --- ---
    KOUDY: já se chvilku zarazil co tam dělá Kohák na obálce Winds of Winter, ale pak jsem si řek, že ten se nasere všude, tak mě to ani moc nepřekvapilo

IMG24.EU
    HITOMI
    HITOMI --- ---
    AGENTCOOPER: s tim Petrem Horkym se shoduju v kazdem bode. Tak jsem zvedava, kolik za to pak nekde dostane minusku :D
    PAN_SPRCHA
    PAN_SPRCHA --- ---
    KOUDY: přesně tak, až ho v 23.století naklonují aby to konečně dopsal tuhle prastarou verzi už si nikdo pamatovat nebude
    J4C0B1M
    J4C0B1M --- ---
    KOUDY: Ale tak to je snad jasný, ne? Každej, kdo četl knihy to musí vědět, neříkám, že to musí být totálně jinak, že se seriál dal úplně jiným směrem, ale těch vynechanejch linek (a knižních faktů) je fakt mraky, ano některé jsou pravděpodobně slepé, ale třeba to, že Euron našel ten valiryjský roh na ovládání/kontrolu/whatever draků a že ovládne/zabije jednoho či víc draků on je imho podstratná věc. Velkou úlohu asi bude mít Quaithe, všechna ta proroctví, Lady Stoneheart, atd.. To znamená, že celkovej děj se bude muset odvíjet jinak, postavy nebudou tam, kde byly v seriálu, jak v čase, tak prostoru.
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    az vyjde jeho posledni knizka kde bude i finale..tak si ten serial uz stejne nikdo nebude pamatovat :D
    SLEEPLESS8
    SLEEPLESS8 --- ---
    HITOMI
    HITOMI --- ---
    MAWERICK: jako udelal to dobre, taky si rikam, ze proste cekal, nez se na redditu nasbira jeste nekolik teorii, jak by to mohlo dopadnout (nutno dodat, ze nektere jsou hodne dobre zpracovane, vlastne mozna i lepe nez to, co predvadi autor sam) a pak si to jen vyzobe :))
    ARAON
    ARAON --- ---
    ZAREK: Což je hovadina, protože super sales by měl i kdyby to vydal loni a seriálu by to na sledovanosti neubralo.
    ZAREK
    ZAREK --- ---
    KOUDY: tak to se dalo cekat, teorie je takova, ze dedek ma napsano a cekal az skonci serial tim failem,co jim poradil, aby moh vydat a mel super sales :D
    MAWERICK
    MAWERICK --- ---
    KOUDY: jinymi slovy... "Mel jsem to tak napsany, ale kdyz vidim ty reakce tak to radsi prepisu" :)
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    lul :D

George R.R. Martin Reveals Ending In Books Will Be Different From Series Finale | Bored Panda
    https://www.boredpanda.com/...k&fbclid=IwAR0gvbJDBiYDCJtLhahQgYvi7YlD313LbDsu17Xt3OCoLzIMhWVih7wpyXI
    STOOL
    STOOL --- ---
    ZAREK: I v jednom z posledních záběrů je vidět, že za zdí raší skrz sníh rostliny (čili je IMHO otázka času, kdy Castle Black zasype bortící se zeď)
    CADDY
    CADDY --- ---
    FEKALNIK: tezko rict, tohle uz je stejne jen na fantasii fanousku, to asi nikdo neresi :)
    FEKALNIK
    FEKALNIK --- ---
    CADDY: nebude kralem za zdi?
    JOPS
    JOPS --- ---
    GEKONZPRAHY: ono to je x5, jako za vsechny dohromady asi, taky me ta castka trochu zarazila :)

a divim se, ze se Arya taky neozvala.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam