• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    HITOMIG. R. R. Martin - Píseň ledu a ohně (knihy, seriál, TCG, RPG, deskovky...) SPOILERY POVOLENY!

Klub věnovaný dílu spisovatele G. R. R. Martina a všem produktům souvisejícím se světem Písně ledu a ohně.

Oficiální stránky G. R. R. Martina
    Making Game of Thrones
    Winter is coming: News and Rumors about HBO's Game of Thrones
    Oficiální stránky na FB
    Twitter: Game of Thrones
    Westeros
    Icefire.cz

SPOILERY POVOLENY!
    Cist jen na vlastni nebezpeci :)

Co Euron přinese Cersei jako důkaz věrnosti?

129 hlasy od 117 respondentů

rozbalit záhlaví
      GIINGGER
      GIINGGER --- ---
      CADDY: Sansa me srala tak do pulky serialu, pak ale jak zacala jeji transformace z naivni nany tak jsem ji fandila cim dal vic. Vlastne jeji postava a vyvoj byly udelany skvele, stejne jako Jaimeho arc treba. Za me dobry, fandila jsem ji :D

CASTROL: Ze jo...cekala jsem ze hned potom se zvedne Yara ze chce bejt taky nezavisla, a Dorne taky, kdyz ma zbytek kralovstvi historicky tak nejak na salamu. No a taky jsem teda na konci kdyz Jon s Tormundem odchazi mezi stormy na sever trochu cekala zaber na nejaky hodne modry oci)
      CADDY
      CADDY --- ---
      NJORL: jojo...jen Sansa, kterou jsem nikdy moc nemusel, dostala presne to, po cem touzila....
      POSEIDON
      POSEIDON --- ---
      NJORL: ja nemam problem s tim jak to dopadlo, ale jak debilne jsme se k tomu dostali.
      KOUDY
      KOUDY --- ---
      50 Game Of Thrones Finale Memes That People Can At Least Laugh About | Bored Panda
      https://www.boredpanda.com/...k&fbclid=IwAR2vk8By_AMejlfvZLEdmyhoPKOA3POMqO2Kmu4G_5VtaV7yftWRO_i1vSI
      NJORL
      NJORL --- ---
      WITTGENSTEIN: Ja vim. Happy end jsem necekal. Jen proste vetsina postav dostala co si zaslouzila. Nejak proste nemyslim ze John Snow si zaslouzil tohle.
      POSEIDON
      POSEIDON --- ---
      POSEIDON: (3) Lyanna mohla klidne pojit na rakovinu. To se Johna vubec nemuselo tykat.
      POSEIDON
      POSEIDON --- ---
      ALCATOR: Aha, takze jeste nenarozenej John tohle vsechno zpusobil. wtf.
      CADDY
      CADDY --- ---
      NIKDAS: protoze cestny Ned by nikdy nemel bastarda :-D
      NIKDAS
      NIKDAS --- ---
      ALCATOR: Proč by nemohla umřít při porodu zároveň s dítětem, zatím co Jon by byl opravdu Nedův bastard?
      KOUDY
      KOUDY --- ---
      ALCATOR
      ALCATOR --- ---
      POSEIDON:

*facepalm*

1. Robert se zamiloval do Lyanny.
      2. Lyanna se zamilovala do Rhaegara a otěhotněla s ním.
      3. Umřela při porodu.
      4. Robert si tím pádem nemohl vzít Lyannu.
      5. Proto si vzal Cersei.
      6. Při svatební noci jí říkal "Lyanno!", což Cersei nedokázala přenést přes srdce a začala ho nenávidět, ačkoliv jinak byla do Roberta totálně udělaná.

Kdyby nebyl Jon, nestalo by se (3), tím pádem by se možná nestaly 4-6.
      WITTGENSTEIN
      WITTGENSTEIN --- ---
      NJORL: "If you think this has a happy ending, you have not been paying attention."
      POSEIDON
      POSEIDON --- ---
      POSEIDON: respektive vedel ze je to pouhej bastard, coz proste klidne mohl bejt.
      POSEIDON
      POSEIDON --- ---
      ALCATOR: Robert s tim nema nic spolecneho, vzdyt ani nevedel ze existuje.
      POSEIDON
      POSEIDON --- ---
      ANNNA: drak ho znal, proc by ho nepoustel? Copak ho nekdo vycvicil, aby hlidal vchod a poustel jen Targaryeny?
      ANNNA
      ANNNA --- ---
      POSEIDON: Bejt bastard, tak a) nekuchne Danearys, ale je z něho submisivní konkubín b) i kdyby ji chtěl kuchnout, drak ho k ní nepustí, a při jakékoliv jiné příležitosti by u sebe měla Unsullied ochranku
      ALCATOR
      ALCATOR --- ---
      POSEIDON: To by asi Robert neskončil se Cersei jako manželkou, nemyslíš? A nebo by alespoň nevykřikoval Lyannino jméno při první noci, což byl důvod, proč ho Cersei začala nenávidět.
      PER2
      PER2 --- ---
      CADDY
      CADDY --- ---
      DRAGON: to mě děsně bavilo, jak tam čuměl na Tyriona :-D
      CELLINDRA
      CELLINDRA --- ---
      DRAGON: No tak na probodnutí Joníska kopím měl času fakt dost :)
      NJORL
      NJORL --- ---
      To jak ukoncili linku Johna pro me bylo velkym zklamanim. To proste nebylo fer ...
      Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam