• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    HITOMIG. R. R. Martin - Píseň ledu a ohně (knihy, seriál, TCG, RPG, deskovky...) SPOILERY POVOLENY!
    HNIZDO
    HNIZDO --- ---
    SEVERINE: na tohle jsem prisel par mesicu zpatky, to nechces. navic ten pocit kdyz ses herec a ztratis schopnost souvisle formulovat.
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    Vladimír Furdík: Nočný kráľ mal len jednu cestu, zlo. My máme na výber
    http://www.youtube.com/watch?v=6kBmaYr-Kww

v jednu chvili se do toho filosofovani, rekl bych, trochu zamotal :)
    TAPINA
    TAPINA --- ---
    WANAH: V reálném světě by narazil na neekonomičnost takové metody, protože by jich značné procento umřelo na všelijaké komplikace. Uříznout péro a zachovat vývodné cesty na močení není taková sranda, jak to zní, oproti ufiknutí jenom koulí.
    WANAH
    WANAH --- ---
    ZAREK: To je detail při zobrazování příběhu:). Myslím že pánovi co chce takové vojáky je jedno kdy a jak z nich vytéká moč... .

Doufám že i tomu se bude věnovat zpráva kanceláře pro uvádění románových příběhů na pravou míru. GoT je pro kancelář zlatý důl :).
    SEVERINE
    SEVERINE --- ---
    tohle mě dost překvapilo

For years, Emilia Clarke hid her reality
    https://www.youtube.com/watch?v=OBEn8isxXec
    MINERWA
    MINERWA --- ---
    tak já jsem začala koukat na další seriál, jmenuje se Španělská princezna
    béčková bitva, sranda z toho byla, nevím, jestli šlo o záměr (Izabela Kastilká na koni to tam rube)
    kdo chce koukat a nezná historii, ať dál nečte-spoiler:teď se tam hrdinka ocitla ve zvláštní situaci, byla zaslíbena Arturovi (asi už od 4 let), se kterým si už napsali pár milostných dopisů, po příjezdu do Anglie zjistí, že dopisy psal jeho bratr Jindřich, párkrát se s Albertem vyspí ale ten, jakoby to čert chtěl, umře na horečku, Káťa dělá, že to nedostala, protože královna matka teď po Kátě chce, aby vypadla, jesliže není těhotná, ale Káťa si chce vzít Jindru a že prej to jde, protože s prej s Arturem nekonzumovali manželství, takže je vlastně pana, navíc by tudorovci museli vracet věno, a prachy nemaj, stalo se z toho v historii něco? moc si to ze školy nepamatuju, ale těhotná pana, to mi něco říká :P

ASNEK
    ASNEK --- ---
    mozna uz bylo ale mne pobavil:
    SCHWAB
    SCHWAB --- ---
    DRAGON: já byl taky překvapený, když mi kamarád před lety doporučil nový fantasy seriál, nějakou Hru o trůny s Seanem Beanem. a najednou koukám, kdo že to napsal předlohu, že jsem na něj úplně zapomněl a vlastně se trochu divím, že ještě zije :))
    CYBERKOTLIK
    CYBERKOTLIK --- ---
    E42
    E42 --- ---
    LSDMASACRE: Takhle stačí?
    Game of Thrones: Emilia Clarke took inspiration from Hitler for Daenerys Targaryen's final speech | PINKVILLA
    https://www.pinkvilla.com/...-clarke-took-inspiration-hitler-daenerys-targaryens-final-speech-452246
    NJAL
    NJAL --- ---
    N4RC0T1C: Lady Daggerheart? :-)
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    SCHWAB: no právě že překvapení! mam největší radost:)
    SEVERINE
    SEVERINE --- ---
    SCHWAB
    SCHWAB --- ---
    DRAGON: :)))
    tak to máš o zábavu na pár večerů postaráno, jestli neznáš jeho scífka
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    DRAGON: docteno, je to bozi:) Sem trochu zapatral a zjistil, ze George je puvodne scifi autor, vytecna zprava :)
    CADDY
    CADDY --- ---
    WITTGENSTEIN: tam to ale bylo pry proto, ze onemocnel ten herec... v knihach pry Ilyn cvicil i jednorukeho Jaimeho, to by me zajimalo, zda tady Bronn byl na to vyuzity zamerne, nebo prave jako nouzovka z tohoto duvodu :)
    WITTGENSTEIN
    WITTGENSTEIN --- ---
    Právě mi došlo, že z GoT se po anglicku vytratil ser Ilyn Paine. Inu, na jeho místě bych taky nevystrkoval hlavu.
    TAPINA
    TAPINA --- ---
    HARALD: Taková jednohubka ho tak vytrhne.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam