• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    HITOMIG. R. R. Martin - Píseň ledu a ohně (knihy, seriál, TCG, RPG, deskovky...) SPOILERY POVOLENY!

Klub věnovaný dílu spisovatele G. R. R. Martina a všem produktům souvisejícím se světem Písně ledu a ohně.

Oficiální stránky G. R. R. Martina
    Making Game of Thrones
    Winter is coming: News and Rumors about HBO's Game of Thrones
    Oficiální stránky na FB
    Twitter: Game of Thrones
    Westeros
    Icefire.cz

SPOILERY POVOLENY!
    Cist jen na vlastni nebezpeci :)

Co Euron přinese Cersei jako důkaz věrnosti?

129 hlasy od 117 respondentů

rozbalit záhlaví
      GANDHI
      GANDHI --- ---
      CADDY: heh, prave:)

Imho bylo cely kings landing nehoda - protoze z pozice hrbetniho strelce se bombardovani fakt ridit neda:p
      CADDY
      CADDY --- ---
      tyjo, mi vubec nedoslo, jak byl tehdy jeste malinkej :)
      CADDY
      CADDY --- ---
      tady to je v 6:08...mne to prijde pomerne jasny...

Game of Thrones 5x09 - Drogon rescues Daenerys
      https://www.youtube.com/watch?v=dQ-LIOFXzgM
      NORDSSON
      NORDSSON --- ---
      CADDY: To mozna ano, ale zavrela oci, protoze cekala, ze ji za chvili nekdo propichne kopim a podrizne krk. Rozhodne v tom okamziku neprivolavala telepaticky draka.
      CYBERKOTLIK
      CYBERKOTLIK --- ---
      CADDY: no to bylo podle me trochu jinak, ona se chytla s missandei za ruce, obe zavrely oci - a podle em to bylo mysleny jako ze se pripravujou na spolecnou smrt, pac byly v obkliceni a vetsina jejich vojaku padla.
      GANDHI
      GANDHI --- ---
      CADDY: coz se da interpretovat i jako smireni s tim, ze ji za chvili vyvrhnou streva do pisku:p
      CADDY
      CADDY --- ---
      CYBERKOTLIK: ne planovany, to jsem rekl blbe, ale k nejakemu propojeni doslo, protoze na ni byl zaber, jak se zklidnila, zavrela oci a hluboce se zamyslela...a za chvili tam byl :)
      NIGHTFURY
      NIGHTFURY --- ---
      CYBERKOTLIK: Já si taky myslím, že ani v seriálu ho nepřivolávala, ale už je to dlouho, jistá si nejsem.
      CYBERKOTLIK
      CYBERKOTLIK --- ---
      NIGHTFURY: tak to bylo ve filmu to samy ne?
      CADDY: mi neprijde, ze to bylo nejak planovany
      CADDY
      CADDY --- ---
      NIGHTFURY: vsak jo... "pak jsem te rada poznala, Jone Snehu" :-D
      NIGHTFURY
      NIGHTFURY --- ---
      SOFIJKA: A když štěstí nemá, má aspoň drak svačinku :)
      SOFIJKA
      SOFIJKA --- ---
      Dragons are intelligent creatures who can be trained to serve as battle mounts and understand vocal commands. They are said to be capricious in nature, and have to be trained, to keep them from laying waste to everything around them.
      To ride a dragon, a person has to bond with the dragon.

ale neni moc jasný jak, prostě to zkusí, a když má štěstí, tak ho ten drak přijme. o moc víc to tam nikde vysvětlený neni, protože to nikdo ani neví. poslední draci, na kterejch se dalo lítat umřeli před asi 150 lety a žádnej dragonrider nezanechal podrobný záznamy o tom, jak to spojení funguje. nutno teda podotknout, že starý Targové na ně měli nějaký postroje nebo sedla, ne jako Dany “hold on to whatever you can”.
      GANDHI
      GANDHI --- ---
      N_I: mno v te posledni serii byl nateklej jak alkac, ale pod tema kozichama mohl proste jen pribrat. Ale v tom dokumentu uz bylo docela zjevny, ze leje. U te jeho posledni sceny byl cervenej jak rak a zdalo se mi, ze ma hladinku. Tak snad se da do kupy :)
      CADDY
      CADDY --- ---
      NIGHTFURY: jojo, ja resim ciste serial, tam to vypadalo planovaneji :) Ale pak se na ni vybodl taky a nechal ji bloumat pustinou, nez ji nasla horda :) Ale to bylo hlavne proto, ze byl zraneny a odmital se s ni o tom bavit :)
      N_I
      N_I --- ---
      Představitel Jona Snowa skončil v léčebně: Britský herec (32) svádí boj se stresem i alkoholem
      NIGHTFURY
      NIGHTFURY --- ---
      CADDY: V knize ji z arény vytáhl Drogon na poslední chvíli a rozhodně si ho nepřivolávala, jestli si to správně pamatuju. A taky ji sice dostal pryč, ale pak už na ni docela kašlal a rozhodně ji neposlouchal, jen ji nechal, ať si poradí, než pro ni přijel khalasar.
      HARAKOCZKA
      HARAKOCZKA --- ---
      V knize ji Victarion veze ten roh, co má údajně ovládat draky, ne?
      CADDY
      CADDY --- ---
      GANDHI: no prave :-D By spadla behem deseti vterin :) Ta telepatie je nejpravdepodobnejsi, vsak si ho dokazal i na dalku privolat (nejvice to bylo videt v te arene, kde ji slo o zivot...jak se zamyslela a za chvili tam nasrana jesterka pristala) :)
      GANDHI
      GANDHI --- ---
      CADDY: a wargovani na dracim hrbete tez neni z nejbezpecnejsich:p
      CADDY
      CADDY --- ---
      ARAON: zase kdyby se wargovala, tak je nepritomna a nekouka vsude kolem ona sama :)
      Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam