• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    HITOMIG. R. R. Martin - Píseň ledu a ohně (knihy, seriál, TCG, RPG, deskovky...) SPOILERY POVOLENY!
    CYBERKOTLIK
    CYBERKOTLIK --- ---
    CADDY: hele vubec se to neda srovnat, slysel sem taky jen par minut a bylo mi z toho spatne:))
    CADDY
    CADDY --- ---
    CYBERKOTLIK: ja jen nechapu to prejmenovavani postav, jinak mi prijde dabing hodne kvalitni, i hodne verne hlasy u vetsiny trefili...

Problem je v tom, ze bez dabingu pak clvoek furt lovi titulky a unikaji mu detaily v obraze...to radeji mensi kvalitu audia, nez nesledovat poradne, co se tam deje :)
    LELI
    LELI --- ---
    KALTY: nahodou, Chajme Lannister, to jen tak neco neprekona :-)
    KALTY
    KALTY --- ---
    CYBERKOTLIK: tak cz dabing jsem dohromady slyšel asi tak 5sec než se jednou přepl na en.
    Nejhorších pět vteřin.
    CYBERKOTLIK
    CYBERKOTLIK --- ---
    CADDY: eslis na to koukal v tom prisernym cz dabingu, tak to ted uvidis zcela jinej serial:))
    GANDHI
    GANDHI --- ---
    :p
    CADDY
    CADDY --- ---
    JOPS: ja se taky chystam, az bude trocha casu...a zkusit to tentokrate cele v originale, kdyz uz sjem to ochutnal v osme rade :) Zatim jsem to videl jen tak 5–7× :)
    JOPS
    JOPS --- ---
    CADDY: eh, tak zjistuji, ze bych si to mel dat od prvniho dilu, protoze tohle si VUBEC UZ NEPAMATUJU :)
    CADDY
    CADDY --- ---
    Jak vubec poznal, ze je po Daenerys v poslednim dile? Bud ztratil spojeni nebo vycitil nejake jine vibrace od Jona :) Ale reagoval hned, i kdyz byl za par zdmi :) To, ze se tam pak proletava kolem pro natazeni dramatickeho efektu, je vec druha :)
    CADDY
    CADDY --- ---
    Ona tam nejaka komunikace proste musi probihat, uz jen kvuli rizeni a privolavani, drak vzdy dela to, co je potreba, na to urcite neprijde vzdy sam. A jak mimochodem v bitevni vrave rozezna kamose a nepratele? :) Tam musi byt bitrate jak prase :-D Kdovi, jeslti necte vlny vsech lidi v okoli :)
    GANDHI
    GANDHI --- ---
    SIONMAN: heh, tak roh by sel krasne dokupy s konceptem trhacky okovu:p
    SIONMAN
    SIONMAN --- ---
    nj, ještě ve 4. sezoně se jelo podle knih, kde zatím draky ovládat neumí. V 6.s pak sebrala Khalasar a najednou se to vůbec neřešilo.
    V knihách na to měli mít nějaký kouzla v tý Valyrii, jedno z nich je ten roh. Co Euron "pujčil" Vitarionovi, kterej tam k ní valí.
    NIGHTFURY
    NIGHTFURY --- ---
    Mimochodem je to skvělá ukázka toho, jak se na ně Dany vybodla, protože měla starost o draka a o sebe :D
    CADDY
    CADDY --- ---
    GANDHI: no jako ze tezko mohli reagovat jinak nez rvanim, nikam nemohli :) I kdyz ten efekt, jak pak okovy rozsypali na prach byl zajimavy a ani nevim, co to bylo :) Mozna nahla sila ze spolecneho byti :) On to ten carodej mozna i rikal, ze bez sve matky jsou slabsi :)

NIGHTFURY:
    CYBERKOTLIK: imho tak pul na pul, jsou to jen domnenky vsechno...ale mne ten pohled, umocneny tim zaberem prisel dost jednoznacny...prekvapene zareagovat muzes, kdyz nevis, odkud to prijde a jak rychle :)
    GANDHI
    GANDHI --- ---
    NIGHTFURY: posledni barbecue sezony:)
    NIGHTFURY
    NIGHTFURY --- ---
    GANDHI: Že by si Drogon řekl "zima se blíží, udělám si radši zásoby krmení"? :))
    GANDHI
    GANDHI --- ---
    CADDY: jasne quarth - sorry. nicmene retezy rozhodne nebyly problem
    GANDHI
    GANDHI --- ---
    CADDY: heh, prave:)

Imho bylo cely kings landing nehoda - protoze z pozice hrbetniho strelce se bombardovani fakt ridit neda:p
    CYBERKOTLIK
    CYBERKOTLIK --- ---
    CADDY: je tam videt, jak se prekvapene otoci, kdyz slysi ten prvni rev - to zadny privolavani nebude
    CADDY
    CADDY --- ---
    GANDHI: Nemylsis Quarth? Tam byli mali, v retezech a zavreni... ale i tam nejaka komunikace probihala, dokonce ji vytrhla z jejiho videni, jinak by v nem mozna taky uvazla...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam