• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    HITOMIG. R. R. Martin - Píseň ledu a ohně (knihy, seriál, TCG, RPG, deskovky...) SPOILERY POVOLENY!
    SCHWAB
    SCHWAB --- ---
    NIKDAS: možná víc teda... ale těch karet se mi povedlo sehnat v češtině jen pár, asi dvě nebo tři.
    MEMENTO_ISHMENE
    MEMENTO_ISHMENE --- ---
    NJAL: Reklamy tam nemám, ale očividně jo. :D
    NIKDAS
    NIKDAS --- ---
    NELLAS: SCHWAB:
    Napsal sice jen jednu povídku, ale dělal dlouholetého editora, takže něco z něj v těch knihách přecejenom je :)
    ARAON
    ARAON --- ---
    NJAL: YouTube má reklamy?! :-o
    NJAL
    NJAL --- ---
    MEMENTO_ISHMENE: To je to, na co mam furt reklamy na YT? :-)
    SCHWAB
    SCHWAB --- ---
    NELLAS: jedna povídka je od něj! :-)
    MEMENTO_ISHMENE
    MEMENTO_ISHMENE --- ---
    Hrajete někdo Game of Thrones Winter is Coming? :)
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    NELDE: ... což není tak úplně GRRM :)
    NELDE
    NELDE --- ---
    Jestli chcete od GRRM číst sf, tak zkuste Divoké karty
    BLACKDRAGON
    BLACKDRAGON --- ---
    ak by sa chcel niekto zbavit serie v dobrom stave :) bol by zaujem za rozumnu cenu
    SCHWAB
    SCHWAB --- ---
    DRAGON: v .pdf co mám mimo PLaO

DRAGON
    DRAGON --- ---
    Nemate pls nekdo nejaky ebooky jinych scifi of Martina nez je Tuf?
    WITTGENSTEIN
    WITTGENSTEIN --- ---
    George RR Martin: ‘Game of Thrones finishing is freeing, I’m at my own pace’ | Books | The Guardian
    https://www.theguardian.com/...019/aug/18/george-rr-martin-interview-game-of-thrones-at-own-pace-now
    NIGHTFURY
    NIGHTFURY --- ---
    ELLIE
    ELLIE --- ---
    NJAL: Lindsay Ellis má vystudovanou filmovou kritiku a ty její rozbory stojí vždycky za to :)
    NJAL
    NJAL --- ---
    Je mi jasne, ze je to brazilionte video na toto tema, ale je to docela pekne shrnuti :-)

The Last of the Game of Thrones Hot Takes
    https://www.youtube.com/watch?v=BGr0NRx3TKU

CYBER_GEORGE
    CYBER_GEORGE --- ---
    NIGHTINGALE: Ja to docetl pred nekolika dny a musim priznat, ze tenhle styl mi proste moc nesedl. Ke konci uz jsem se do toho musel i trochu nutit, coz se mi zatim u zadne knizky od Martina nestalo. Misty je to zbytecne moc rozvlacne, ale vzhledem k "encyklopedickemu" stylu zpusobem, ktery me osobne neoslovuje. Tedy takovym, ktery ve mne nedokaze vyvolat zadne napeti a nedockavost ("co prijde za par stranek"). Oproti tomu u jeho normalnich knizek (ASoIaF) by mi naopak nevadil ani dvojnasobny rozsah. :) Ale je to samozrejme subjektivni, nekomu jinemu se to libit muze.
    MOIRAIN
    MOIRAIN --- ---
    HITOMI: tak to jsem velmi zvědavá, jestli se toho někdy dočkáma
    SCHWAB
    SCHWAB --- ---
    SCHWAB: se upřesním.
    prosim nějaký nápad na skrytý poklad. anebo i neskryty.
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    SCHWAB: arogantne? to sis do myho prispevku asi neco vyprojektoval, ja sem mu pouze napsal, co sem si myslel, ze je pravda, zcela bez emoci. S mym objevem to nijak nesouvisi. Ze si tezko muzu pamatovat nejakej prispevek z kvetna, rikat asi netreba.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam